יתרונות השכרת כלי אוכל על כלים חד פעמיים

אז האם להעמיד לרשות האורחים כלי אוכל מהודרים או אולי להסתפק בכלים חד פעמיים. מכיוון שהאורחים צועדים על קיבתם, כל ההיבטים הקשורים בהסעדה הם קריטיים להצלחת האירוע. חברת קליין אירועים עם ההסבר המפורט

בשיתוף ברק רום | 21/09/2016 11:37
תגיות:

השכרת ציוד לאירועים כוללת גם השכרת כלי אוכל. חברות המתמחות בתחום מציעות למפיקי אירועים את המענה המושלם לעניין מא’ ועד ת’. אם תרצו, מסכו”ם פשוט ועד סרוויסים מהודרים ויוקרתיים. שירות להשכרת כלי אוכל לאירועים כולל מגוון פריטים לרבות סכו”ם, כוסות שתייה קרה, כוסות יין, כוסות לשתייה חמה, צלחות הגשה, קנקני שתייה, צלחות בשלל גדלים ועוד.

יתרונות השכרת כלי אוכל על פי כלים חד פעמיים

השכרת כלי אוכל היא שירות אשר יש לו יתרונות רבים. בראש ובראשונה כלי אוכל שאינם חד פעמיים מספקים לאורחים חוויה אמיתית בדמות תחושה של “מסעדה”, “אולם אירועים” ואפילו פשוט “בית”. הם נוחים לשימוש, קלים לתפעול וגורמים לארוחה להיות טעימה ועשירה בהתאם. שנית, כלי אוכל שאינם חד פעמיים הם מוצר ידידותי לסביבה שאיננו מתכלה. בימים בהם מודעות ירוקה חשובה מאד לציבור הרחב לא מדובר בעניין של מה בכך.

סוגיה חשובה נוספת היא השמירה על הניקיון של האירוע והמתחם המארח. אורחים נוטים להתייחס ברצינות וברגישות לכלים שאינם חד פעמיים כך שבחירה בפתרון זה מפחיתה משמעותית את עבודות הניקיון. אמנם כלי אוכל זקוקים לניקוי ומדובר במשימה לא פשוטה אך חברות להשכרת ציוד לאירועים מציעות בדרך כלל גם שירותי שטיפה. כלומר, מלאכת שטיפת הכלים איננה מונחת לפתחם של מפיקי האירוע או אנשי הצוות.

כלי אוכל חד פעמיים – על אף ההתפתחות המרשימה בתחום – הם תמיד רק “תחליף למקור”. כוס יין חד פעמית לעולם לא תספק את החוויה של כוס זכוכית אלגנטית וסכין חד פעמית לא תהיה מסוגלת לחתוך באותה הנוחות כמו סכין ממתכת. הדברים נכונים כמובן גם לגבי צלחות הגשה, קנקנים ועוד.

במקרים מסוימים כלים חד פעמיים הם בכלל לא אופציה. לדוגמה, אירועים עסקיים, אירועים פרטיים מיוחדים, אולמות אירועים הזקוקים לפתרון לוגיסטי נקודתי, בתי מלון וכדומה. לא אחת הסיטואציה דורשת כלי אוכל אמיתיים על מנת לשמור על רמה גבוהה של נראות. חברות להשכרת כלי אוכל לאירועים מציעות את השירות גם בסטנדרטים בלתי מתפשרים ומעמידות לטובת הנושא קטלוגים עשירים במגוון רמות.

לבדוק היטב את הפרמטרים של האירוע ולבצע הזמנה בהתאם

בהשכרת כלי אוכל לאירועים חשוב לבצע בדיקה מקדימה ומקיפה של פרמטרים שונים כגון מספר מוזמנים, תפריט, לוגיסטיקה וכו’. על פי רוב נהוג לתכנן את ההזמנה תוך “עיגול למעלה” בכדי לאפשר זרימה חלקה של ההסעדה ללא מצוקת כלים וברמת שירות גבוהה. בהזמנת שירות של השכרת כלי אוכל לאירוע ניתן לקבל מהחברה שמספקת את הפריטים גם סיוע באפיון הצרכים והתאמתם לתקציב הרלבנטי עם שולי טווח מדויקים ככל הניתן.

הכתבה מוגשת לציבור מטעם חברת מדיה גרופ - קידום אתרים בגוגל

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

המומלצים