
צחי בשרים: מתייחסים לבשר כמו אל יין
המומחיות של צחי אנטבי בשוק הבשר היא שהופכת את "צחי בשרים" לאימפריה על הגריל, עם שירות המשלוחים המקצועי ביותר בכל גוש דן. בתפריט: שוארמה, שניצל, פרגיות, לבבות, קבב, כבד עוף, כבש, בשר אדום, חלוויאת, ביצי הודו, סטייק אנטריקוט, סטייק פרגית, חזה עוף, צלעות, שיפודים ומדליוני פילה
אימפריית הבשר שהולכת וקמה לנגד עינינו בגוש דן, “צחי בשרים”, לא עשתה את זה ביום אחד. שורשיה מצויים עמוק בתוך שנות ה-90, אז פתח צחי אנטבי את מה שהפך לסניף הראשון, ברחוב הרצל (82) בבת ים. זה התחיל עם פלאפל, חומוס בפיתה, שקשוקה וחביתות ירק ורק לאחר חמש שנות נסיון התחילה השוארמה להסתובב על האש. המעבר לשוק הבשר היה קפיצת המדרגה של אנטבי, שהפכה אותו ל”צחי בשרים” המצליח - שם שהופך ליותר ויותר מוכר ברחבי גוש דן. הן בשל איכות הבשר והן בשל מקצועיות המשלוחים, שהקנו לו את פרסומו ושמו הטוב.

“בימים הראשונים מכרנו בעיקר פלאפל”, מספר אנטבי, “היה לנו מתכון סודי של המשפחה וכולם אהבו את הפלאפל שלנו. כשעברנו לשוארמה עבד לצידי בחור שהיה טורקי במקור, חיים שמו, שהיה מומחה אמיתי לבשר והכיר את הנוסחה המנצחת לשוארמה. יחד איתו עשיתי את הצעדים הראשונים שלי בעולם הבשר. כשעברנו לגריל בשרי, הבנתי שבשר דורש ידע אחר ומומחיות ברמה גבוהה ומאז הפכתי למומחה בעולם הבשר. היום אני יכול לדעת הכל על רולדת בשר שעומדת מולי רק מהסתכל עליה. אני יודע לאן שייך כל חלק, מתי הבהמה נשחטה, כמה זמן צריך ליישן את הבשר לפני שמעלים אותו על הגריל. כל אלה הם חלק בלתי נפרד מהידע שאמור להיות למי שמתעסק עם הכנת בשר למאכל. מרבית האנשים משוכנעים שאפשר לשחוט כבש ומיד להניח אותו על הגריל. רק מומחים יודעים שבשר זה כמו יין וצריך לתת לו להתיישן לפני שהוא מתאים לאכילה. היום אני בדרגה כזו שברור לי מתי מגיע הרגע המדוייק בו הבשר מוכן לעלות על הגריל. כשהבנתי שהתאהבתי בבשר הגיעה גם ההחלטה להגדיל את העסק והרחבתי את החנות הראשונה מדוכן פלאפל של 25 מ”ר לחמש חנויות בגודל 150 מ”ר”.
זה היה רק טבעי שלאור ההצלחה הגורפת הסניף בבת-ים יצמיח סניפים נוספים ואכן ב-2010 קם הסניף החולוני של האימפריה וב-2016 הסניף התל אביבי. תפריט הבשר בסניפים הוא לא רק איכותי, אלא גם מאוד מגוון, גם למי שאוכלים במקום וגם עבור אלה שמזמינים משלוחים, הביתה ולמשרד. הרשימה כוללת כמובן את השוארמה, שהחלה את כל החגיגה, ולצידה עוד מגוון אדיר של מנות בשריות איכותיות: שניצל, פרגיות, לבבות, קבב, כבד עוף, כבש, בשר אדום, חלוויאת, ביצי הודו, סטייק אנטריקוט, סטייק פרגית, חזה עוף, צלעות, שיפודים ומדליוני פילה.
הבשר בכל סניפי הרשת של “צחי בשרים” הוא טרי בכל יום ויום. הוא מתובל בנוסחה סודית של תבלינים, שעוברת במשפחת אנטבי כבר הרבה שנים וההרכב שלה ידוע רק ליצרן התבלינים שעובד עם הרשת. השחיטה וכשרות הבשר המגיע לרשת היא למהדרין (הרשת כולה כשרה, לא עובדת בחגים ובשבתות ונפתחת רק במוצאי השבת).

על איכות הבשר מספר אנטבי: “כל סוגי הבשר שמגיעים לרשת שלנו עוברים תחת העיניים שלי בכל בוקר. זה קורה אחרי שהבשר כבר עבר בדיקות נוספות לפני כן. אני יכול להגיד שכבעלים העין שלי נמצאת על הבשר מרגע שהוא מגיע לסניף ועד שהוא עולה על האש”.
מכל הטוב הזה נהנים גם אלה שמגיעים לסניפים, אבל בעיקר אלה שמזמינים את שירות המשלוחים של “צחי בשרים”, המשרת משלושת הסניפים את כל תושבי גוש דן. מדובר באחד משירותי המשלוחים המעולים בגוש דן, עם לוח זמנים של מקסימום 45 דקות למשלוח, וממוצע של כרבע שעה לכתובות הקרובות לסניפים. ניתן להזמין את המשלוחים גם מהמרכז הארצי, באמצעות סוללת טלפנים שזמינים מ-11:00 בבוקר ועד 23:00 בלילה וניתן להזמין גם באמצעות האפליקציה וגם באמצעות מסנג’ר, בעמוד הפייסבוק של הרשת. 30 קטנועים דואגים שהכל יגיע בזמן, חם, טרי ואיכותי, לכל רחבי גוש דן.
למידע ומשלוחים- www.tzahib.co.il
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg