כל הטיפים: כיצד לעשות אופטימיזציה לאתר?

כדי לעשות אופטימיזציה מרבית לאתר, חברה ל קידום אתרים אורגני נוהגות להשתמש רק בשני פורמטים של תמונות, JPEG ו- PNG

בשיתוף ברק רום | 30/08/2017 11:05
תגיות:

אתה אולי תוהה, מה ההבדל?

ובכן, פורמט תמונת PNG אינו דחוס. כאשר אתה דוחס תמונה בפורמט שכזה אתה מאבד מידע והאיכות נפגמת, כך תמונה לא דחוסה תהיה באיכות גבוהה יותר עם פרטים נוספים. החיסרון הוא שזה קובץ גדול יותר, וזה לוקח זמן רב יותר להיטען. קובץ JPEG, לעומת זאת, הוא פורמט קובץ דחוס אשר מפחית מעט את איכות התמונה, אבל הוא קטן באופן משמעותי בגודל.

אז איך אנחנו מחליטים איזה פורמט תמונה לבחור?

אם בתמונה שלנו יש הרבה צבעים שונים, אז אני ממליץ להשתמש ב JPEG. אם זוהי תמונה פשוטה יותר או שאנחנו צריכים תמונה בעלת רקע שקוף, אז אני ממליץ להשתמש ב PNG. רוב התמונות הן תמונות  JPEG.

אופטימיזציית ביצועי וורדפרס

לאחר התקנת פלאגין במטמון ומיטוב התמונות שלך, תוכל בודאי להבחין שהאתר שלך יתחיל לטעון הרבה יותר מהר. אבל אם אתה באמת רוצה לגרום לאתר שלך להיטען מהר ככל האפשר, תצטרך להשתמש בשיטות המומלצות המפורטות להלן. המלצות אלה אינן טכניות מדי, לכן אינך צריך לדעת תכנות כדי ליישם אותן. אבל השימוש בהם ימנע בעיות נפוצות כי הוא ימנע מלהאט את האתר שלך.

שמור על אתר וורדפרס שלך מעודכן

כפרויקט קוד פתוח מתוחכם, וורדפרס מתעדכן בתדירות גבוהה. כל עדכון לא רק מציע תכונות חדשות, אלא גם מתקן בעיות אבטחה ובאגים. הוורדפרס והפלאגין שלך עשויים לקבל עדכונים שוטפים, לפעמים זה נראה כאילו יותר מדי וזה מציק אך לא ליפול בפח הזה. כבעלים של אתר אינטרנט, באחריותך לשמור על האתר וורדפרס, העיצוב והתוספים המעודכנים לגרסאות העדכניות ביותר. אם לא תעשה זאת זה עלול להפוך את האתר שלך לאיטי ולא אמין, ולהפוך אותך לפגיע לאיומי אבטחה ובעקבות כך יפגע הדירוג וזה ההיפך ממה שאתה רוצה להשיג, התייעץ עם חברות ל קידום אתרים.

השתמש בקטעים בדף הבית ובארכיון

כברירת מחדל, WordPress מציג את התוכן המלא של כל מאמר בדף הבית ובארכיונים. משמעות הדבר היא דף הבית שלך, קטגוריות, תגים, ודפי ארכיון אחרים יטענו לאט יותר. חסרון נוסף של הצגת מאמרים מלאים על דפים אלה הוא שמשתמשים לא מרגישים צורך לבקר באתר בפועל. כך תוכל לצמצם את מספר הצפיות בדף שלך ואת משך הזמן שהמשתמשים שלך מבלים באתר שלך. כדי להאיץ את זמני הטעינה שלך עבור דפי ארכיון, תוכל להגדיר את האתר שלך להצגת קטעים במקום התוכן המלא. עלייך לנווט אל הגדרות »קריאה ובחירה ואז עבור כל מאמר לעדכן, הצג סיכום במקום טקסט מלא.

השתמש ברשת למסירת תוכן (CDN)

הזכרתי במאמרים קודמים שלי כי מיקומים גיאוגרפיים שונים עשויים לחוות זמני טעינה שונים לאתר שלך. זה נובע מהמיקום של שרתי האירוח שלך ובודאי שזה משפיע על מהירות האתר שלך. לדוגמה, נניח שחברת אירוח האתרים שלך מחזיקה את השרתים שלה בארצות הברית. אורח אשר גר בארצות הברית ייהנה בדרך כלל מטעינה מהירה יותר מאשר מבקר בהודו. שימוש ברשת CDN או ברשת תוכן יכול לעזור להאיץ את זמני הטעינה עבור כל המבקרים שלך.

אין להעלות וידאו ישירות ל – WordPress

נכון אתה יכול להעלות קטעי וידאו ישירות לוורדפרס שלך, והוא יציג אותם באופן אוטומטי בנגן HTML5, אבל אל תעשה את זה! אירוח וידאו יעלה לך ברוחב פס. אתה תחויב בעמלות יתר על ידי חברת אירוח אתרים שלך, או שהם עשויים אפילו לסגור את האתר שלך לגמרי, גם אם התוכנית כוללת רוחב פס “בלתי מוגבל”. קטעי וידאו מגדילים את גודל קובץ הגיבוי שלך מאוד, ומקשה עליך לשחזר וורדפרס מהגיבוי. במקום זאת, אתה צריך להשתמש בשירותי אירוח וידאו כמו You tube וכו’, ולתת להם לטפל בגודל הקובץ. יש להם את רוחב הפס המיועד עבור זה! ב WordPress יש תכונה מובנית להטמעת וידאו, כך שתוכל להעתיק ולהדביק את כתובת האתר של הסרטון ישירות בפוסט שלך והוא ישתלב באופן אוטומטי.

שימוש בפלאגין מהיר יותר

המחוונים הם עוד אלמנט עיצוב אתרים נפוץ שיכול לגרום לאתר שלך להיות איטי. גם אם התמונות שלך ממוטבות כפי שהמלצתי, שימוש בתוסף מקודדים גרוע כאילו לא עשית דבר.

כוונון עדין של WordPress for Speed ??מתקדמים

באמצעות שיטות העבודה המומלצות לאופטימיזציה של WordPress והעצות המהירות הבסיסיות המפורטות למעלה, אתה אמור לראות שיפור משמעותי בזמני הטעינה של האתר שלך. אם אתה רוצה לקבל את המהירות המהירה ביותר האפשרית, תצטרך לבצע עוד כמה שינויים. העצות הבאות הן קצת יותר טכניות, הדורשות ממך לשנות את קבצי האתר. אתה צריך לוודא כי גבית את האתר שלך. תמיד תוכל להיעזר בחברה לקידום אתרים.

פיצול הודעות ארוכות בדפים

הקוראים נוטים לאהוב הודעות בלוג כי הן יותר ויותר מעמיקות. הודעות נוספות נוטות לדירוג גבוה יותר במנועי החיפוש. אבל אם אתה מפרסם מאמרים ארוכים עם הרבה תמונות, זה יכול לפגוע בזמני הטעינה שלך. במקום זאת, שקול לחלק את הפוסטים הארוכים שלך למספר דפים. וורדפרס מגיע עם תכונה

מובנית לעשות את זה. כל שעליך לעשות הוא להוסיף את התג <! – pagepage -> במאמר שבו ברצונך לפצל אותו לדף הבא. לעשות את זה שוב אם אתה רוצה לפצל את המאמר על הדף הבא גם כן. לאחר שימוש בוורדפרס במשך זמן מה, מסד הנתונים שלך יהיה עמוס בהרבה מידע שאתה כנראה לא צריך. לקבלת ביצועים משופרים, תוכל לייעל את מסד הנתונים שלך כדי להיפטר מכל מידע מיותר זה. זה יכול להיות מנוהל בקלות עם תוסף WP- לטאטא. זה מאפשר לך לנקות את מסד הנתונים WordPress שלך על ידי מחיקת דברים כמו הודעות trashed, תיקונים, תגים שאינם בשימוש, וכו’ זה יהיה גם לייעל את מבנה מסד הנתונים בלחיצה אחת.

המאמר בחסות http://seo-google.co.il/

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

המומלצים

עוד ב''בהמומחים''