פינוק לשבת: סלסילת קדאיף במילוי תפוחים
אפשר כבר להתחיל לברר אצל מי עושים את החגים ולחשוב על התחלות חדשות ומתוקות. פינוק לשבת שכולל סלסילות קדאיף אפויות עם מילוי של תפוחים מוקפצים בדבש

מתחממים לקראת ראש השנה
צילום: טל פז תקשורת
סלסלאות קדאיף אפויות במלית תפוחים מוקצפים בחמאה ודבש
מתכון לשמונה סועדים
מרכיבים:
לסלסילות:
8 תבניות אישיות חד פעמיות (קוקוטים)
כ- 250 גרם שערות קדאיף
2 כפות אבקת סוכר
2כפות חמאה מומסת
הכנה:
מערבבים את שערות הקדאיף, החמאה ואבקת הסוכר.
מסדרים בתוך התבניות האישיות לפי
צורת הכלי, אופים כ-12 דק בחום של 150 מעלות עד שסלסילות הקדאיף מזהיבות.
חומרים למלית התפוחים:
5 תפוחי גרנד סמית מקולפים ומגולענים חתוכים לקוביות
2 כפות דבש
כף סוכר חום כהה
כף חמאה
חופן צימוקים ואגוזי מלך
הכנה:
שמים במחבת את כל הרכיבים ומקפיצים כ-4 דק על להבה בינונית ומערבבים כל הזמן
הרכבת המנה:
מחלצים את סלסאות הקדאיף מהתבניות.
מניחים על כל סלסלה חופן תפוחים.
מגישים על צלחת בליווי הרוטב שנותר במחבת וכדור גלידת ווניל איכותית.
מתכון של בית הקפה קונדטוריה עוגתה שבקיבוץ כנרת.







נא להמתין לטעינת התגובות