תנועת השומר: מתכון סתווי לסלט שומר וחמוציות

אתם מכירים כבר את כל הסלטים ומתקשים להפתיע את עצמכם כשאאתם מחפשים תוספת, אבל עוד לא ניסיתם את הסלט הזה. השף ישי אטיאס עם שילוב מתפצח של שומר, סלרי וחמוציות

nrg מעריב | 31/10/2010 12:11 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
יש שני סוגים של שומר: זכר ונקבה. הזכר הוא צר, ארוך ומתאים יותר לתבשילים. לסלטים וכמועמדת לכיבוש והחמצה, מתאימה הנקבה שהיא בעלת בטן עגלגלה. השף ישי אטיאס ממסעדת 'וינו סוקה' בהרצליה פיתוח עם מתכון לסלט סתווי שנכנס באופו הכי קלאסי למשבצת "רענן".
סלט שומר סלרי וחמוציות

חומרים:
1.5 ק"ג שומר נקי ושטוף
150 גר חמוציות חצויות
½ כוס של פטרוזיליה קצוצה
1 כוס של סלרי אמריקאי חתוך דק באלכסון
מיץ מ- 3 לימונים
שמן זית כתית מעולה
מלח

הכנה:
חותכים את השומר לפרוסות דקות, אפשר במעבד מזון עם להב דק ושומרים את הפרוסות במים עם מעט מיץ לימון. ניתן לשמור כך למשך כמה שעות לפני ההגשה.
הגשה:
מכניסים את השומר לקערה לאחר שסונן היטב מעודפי מים.
מוסיפים את הסלרי, הפטרוזיליה והחמוציות.
מתבלים

בשמן זית מיץ לימון ומלח.
מערבבים היטב, טועמים ומתקנים את התיבול.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/fashion/ordering_new_1/ -->