אם אין קמח: בישול ללא גלוטן

אפשר בכל זאת להכין אוכל לא רע בכלל. ביקרנו בסדנת בישול של מכון אברהמסון בה הסבירו לנו איך אפשר להוריד מהתפריט קמח וסוכר ולהישאר בחיים

מיכל הוכברג | 13/12/2011 10:45 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צילום: יוגב אטיאס. עריכה: תמי סגינהור וגלעד לוסטיג
צילום: יוגב אטיאס. עריכה: תמי סגינהור וגלעד לוסטיג
צילום: יוגב אטיאס. עריכה: תמי סגינהור וגלעד לוסטיג




פשטידת בצל ללא גלוטן

החומרים:

1/4 כוס קמח אורז
1/4 כוס קורנפלור
4 בצלים גדולים קצוצים דק
1/2 כוס שמן זית
1 כפית קסאנטן גאם (חומר העשוי מתירס שתפקידו לשפר את האלסטיות של העיסה)


1 כפית משפר אפיה 10
4 ביצים
1/2 שקית אבקת אפייה
2 כפות אבקת מרק ללא גלוטן (או מלח עשבים)
1/4 כוס עירית קצוצה/זיתים
שומשום או זעתר (אופציה)

ההכנה:

1. משלבים את כל המרכיבים בקערה עמוקה, יוצקים את העיסה לתבנית שקעים או לתבנית ארוכה.
2. מפזרים מעט שומשום או זעתר.
3. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-20 דקות. מגישים חם.



היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב בואו להמשיך לדבר על זה בפורום מתכונים -

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אוכל''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים