ישר לפה: חדשות האוכל

מסיבת יום הולדת, חגיגת קוקטיילים חורפית, נשנושי גזר ומנות בשר ענקיות וחגיגיות. כל מה שקורה בשוק האוכל

nrg מעריב | 12/12/2011 15:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: חדשות האוכל
מסעדת מל ומישל חוגגת חמש שנים להיווסדה ועושה זאת באמצעות סדרת ארוחות מיוחדות עם חברים טובים. שף המסעדה, יוגב ירוס, יבשל ביחד עם אסף גרניט ממסעדת "מחניודה" (10.1), שף עומר מילר ("חדר האוכל") יציג טעימות מהמסעדה החדשה שלו שתיפתח בקרוב (26.12), אלן טלמור יביא את הנקניקיות הידועות שלו (3.1), זאב דוניה, יינן מיקב "סוסון ים" יגיע לערב שילב יינות עם תפריט מיוחד (17.1), ואילו השף קונדיטור אלון גולדמן יתארח בערב קינוחים (24.1).  
מל ומישל, בן יהודה 155 תל אביב, 03-5293232. יש להזמין מקומות מראש.

ה-Ninkasi Public House יקיים ביום שבת, ה-17 בדצמבר, החל מהשעה 19:00 ערב קוקטיילים מיוחד לחורף. הערב יכלול שמונה קוקטיילים צבעוניים מפירות טריים, תבלינים אקזוטיים ואלכוהול איכותי כמו פוג'ה דה פינייה- רום מג'מייקה, רום ממרטיניק, אננס ולבנדר; פיטנגו בלייזר- ליקר פיטנגו מ'עליית הגג' ורום ג'מייקני בן 12 שנה; ראמוס ג'ין פיז- ג'ין, שמנת, לימון, חלבון ביצה, מי זהר, מי וורדים, ביטרס תפוזים ומרכיבים סודיים אחרים ועוד.
Ninkasi Public House,  היסוד 4, תל אביב, כניסה ללא תשלום.
יחצ
יוגב ירוס ממל ומישל ואסף גרניט ממחניודה יחצ

מסעדת "פיש" העתיקה את מקומה מחוף הים בראשון לציון אל אזור התעשייה המערבי החדש של העיר. אל שם המסעדה, שנמצאת בתקופה הרצה, הצטרפה כותרת משנה של "אוכל/שתייה/אנשים", בגלל שימת דגש על חווית הבילוי. בין המנות בתפריט החדש: איקרה של רודיקה, קפוצ'ינו תירס פיקנטי, חריימה דג עם לימונים כבושים ,פלפלצ'ומה, וחלה של שבת רביולי קרם בצל מטוגן, פולקע פתוח על הגריל גרגירי חרדל, רא'ס אל חנות וירקות צלויים ועוד.
"פיש", פרופ' בני חבוט 7, ראשל"צ. טל': 03-9611169. מומלץ להזמין מקום.



מסעדת "מיט אנד וויין ישראל "חוגגת חמש שנים ולרגל האירוע מוציאה סדרה של כמה מנות בשר חדשות ובהן סטייק טי רקס וממוטה הענקים (שכיום כלולים בתפריט הטעימות). הסטייקים המדוברים הינם במשקל ממוצע של כ-1.5 קילו ו-1.2 קילו, והם מהווים מעתה את מנות הדגל של המסעדה (המשקלים משתנים בהתאם לנתחים ולבקשת הסועד).
"מיט אנד וויין ישראל", שנקר 16, הרצליה פיתוח, טל': 09-9567006.

יחצ
כתף טלה של מיט אנד וויין ישראל יחצ

מסעדת דה-ספגטיס הירושלמית משיקה תפריט חורף חדש ואת מערך המשלוחים שלה. המסעדה מציעה אוכל איטלקי חלבי וכשר למהדרין ובמחיריה נוחים. התפריט כולל מנות פתיחה שונות ומבחר של כ-30 סוגי ספגטי ברוטבי שמן זית, עגבניות ושמנת. בנוסף ניתן למצוא בתפריט אנטיפסטי, דגים אפויים בתנור, פיצות וסלטים. 
"דה ספגטיס", מתחם ממילא, טל': 025003737.

בחברת שטראוס משיקים שיתוף פעולה עם קיבוץ שלוחות. במסגרת המיזם, שיאצ לדרך לפני כשנתיים, הוקם מפעל לקליטת גזר טרי מזנים ייחודיים, שטיפתו, קילופו ואריזתו ללא כל תוספות או חומרים משמרים. המוצרים מופצים לנקודות המכירה תוך שעות מרגע הקטיף באריזות אישיות (4.95 שקל) ומשפחתיות (9.90 שקל). להשיג ברשתות השיווק ובחנויות.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב בואו להמשיך לדבר על זה בפורום מתכונים -

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אוכל''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים