דקיק ומדליק: מתכון לקרפצ'יו סינטה

בשבוע הגורמה של מעריב כבר ביקרתם? עוד לא? הנה עוד מנה מוצלחת שתעשה לכם חשק לקפוץ לאחת המסעדות המשתתפות בחגיגה הקולינרית הזו

nrg מעריב | 15/3/2012 13:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מי: שף שמוליק גל מביסטרו דוד המלך.

מה: קרפצ׳יו בקר.

איך הגעתי למנה: המנה הורכבה בהשראת מנה שראיתי במסעדת אוטוס בסידני, אוסטרליה, שעבדתי בה במשך שנה. ערב אחד, ערך שף ג׳יימס ספיישל של סינטה צרובה על הגריל עם קרם כמהין. טעמתי והתאהבתי בשילוב של הסינטה עם הכמהין. החלטתי לנסות את זה על קרפצ׳יו שזה מאוד מיוחד לטעמי. לא נתקלתי בשילוב כזה בארץ, והחלטתי לקחת את זה עד הסוף ולהכין קרפצ'יו בתחמיץ כמהין שהיום הוא אחת ממנות הדגל שלנו, אנשים כל הזמן חוזרים בשבילה.

אחרי חמש שנים בסידני, אוסטרליה, שב שף שמוליק גל לתל אביב ופתח את ביסטרו דוד המלך, שם הוא נותן ביטוי לאוכל חדשני ומודרני עם חומרי גלם איכותים.
שמוליק גל
קרפצ'יו בקר של ביסטרו דוד המלך שמוליק גל
קרפצ'יו בקר

החומרים:

90 גרם של סינטה פרוסה דק בעובי של 1.5 ס״מ
רבע כפית שמן כמהין
מיץ מרבע לימון
2 כפות שמן זית כתית מעולה


מלח גס
פלפל שחור
בייבי צלפים קטנים
עלי רוקט
פרמזן גרנה פאדנה מגורד

ההכנה:

מפזרים את כל המצרכים בצורה אחידה על הבשר ומגישים עם 3 טוסטונים.


המסעדה משתתפת בשבוע גורמה ה-17 של אתר restוקבוצת מעריב, שמתקיים בין התאריכים 11.03.12 ועד ל-22.03.12 בלמעלה מ-100 מסעדות בכל רחבי הארץ: מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר של 79 שקל בלבד

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב בואו להמשיך לדבר על זה בפורום מתכונים -

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אוכל''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים