הכי טרף שיש: גלידת סאנדיי בתוספת בייקון

נראה שבורגר קינג לא שואפת למתג את עצמה כמקור למזון בריא: השבוע היא השיקה את הקינוח המדובר, שהוא מתוק, מלוח ובעיקר – משונה מאוד

nrg מעריב | 13/4/2012 21:16 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
בייקון ידוע לשמצה כמזון שמנוני ומושחת במיוחד, שמוגש באופן מסורתי – אצל אוכלי החזיר שבינינו – לצד חביתה, ביצת עין או בתוך סנדוויץ' עסיסי עם עגבניות וחסה. נראה שהיום ההזמנים השתנו והבייקון עומד לתפוס מקום נרחב הרבה יותר במטבח.

גלידה עם בייקון של המתחרה, רשת
גלידה עם בייקון של המתחרה, רשת "דני'ז" האמריקאית צילום מסך מתוך יוטיוב
האמריקאים הציגו לפני מספר ימים ארון קבורה בצורת המאכל המדובר וממשיכים להוכיח שהם האומה שהמציאה את הטראש: רשת בורגר קינג השיקה השבוע מנה חדשה בתפריט הקינוחים – גלידת סאנדיי עם בייקון.

ה"בייקון סאנדיי" זכה לתשומת לב רבה ברשת. בתמונות בלתי רשמיות (שלא אושרו על ידי רשת בורגר קינג), ניתן לראות גלידת וניל לבנבנה, מצופה ברוטב שוקולד וקרמל עם פצפוצי בייקון.

הקינוח המשונה זמין אמנם ברחביי ארצות הברית, אך אותר לראשונה בסניף הרשת בעיר נאשוויל שבמדינת טנסי, בתפריט שהציע מנות "דרומית" מסורתיות נוספות.



בורגר קינג, אגב, אינה הראשונה שנכנסת לטירוף הבייקון: רשת המזון המהיר "דני'ז" הציגה בשנה שעברה גלידה דומה. רשת אחרת, "ג'ק אין דה בוקס", הציעה ללקוחותיה מילקשייק בטעם בייקון.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב בואו להמשיך לדבר על זה בפורום מתכונים -

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אוכל''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים