ישר לפה: חדשות האוכל
תפריט פרחוני, גלידרייה איטלקית חדשה, שיתוף פעולה בין שני שפים ותערובות תבלינים חדשות. כל מה שקורה בשוק האוכל
שף יאיר פיינברג יארח מחר, יום שלישי (17.4.12) בסטודיו Fein Cook שבדרום תל אביב את ארז קומורובסקי לג'ם סשן של טבחים. השניים יכינו יחד תפריט ייחודי וחד פעמי לערב המשלב בין הגליל לדרום ת"א –יפו, בשיתוף יקב הרי גליל. מה בתפריט? לחמים שונים שיאפה קומורובסקי בכבודו ובעצמו, מנות פתיחה דוגמת שקדים ירוקים במי מלח; הרינג משוק לוינסקי, סרדינים כבושים עם פסטו קלמטה, פיסטוקים ולימון כבוש מראש; מנות מקוריות כמו We love you Iranians - טטאקי טונה צרובה בכמון ופלפל שחור עם סחוג פטרוזיליה, קליפת לימון ושמן קורנייקי של ארץ הגשור, We love you Tunisians - חריימה בורי ועגבניות שרי ופלפל הבנרו מכוכב אחר; וגם מגוון קינוחים מפתים ועשירים. מחיר: 180 שקל. הזמנות ופרטים נוספים בטל': 7107744- 077.
מסעדת תאיו שף-דגים משיקה תפריט אביבי חדש, ובו מנות קלילות כמו גלילי חצילים ממולאים בגבינת פטה ברוטב פסטו כוסברה (36 שקל); גרבלקס סלמון רצועות פילה סלמון טרי ומעושן בשמן זית, בצל אדום וצלפים (43 שקל); שרימפס פרובנסל ברוטב שמן זית, עגבניות טריות, גזר, בצל וסלרי (89 שקל) ועוד. תאיו שף-דגים, על הגלים , החוף הדרומי, בת ים.

בעלי מסעדת "אלורה" הוותיקה פותחים גלידרייה איטלקית שתציע 30 טעמים מתחלפים מדי יום, קרטיבים תוצרת עצמית, סורבטים, גלידות יוגורט. הגלידרייה החדשה, שכמו הפסטה, היין ושמן הזית נחשבת לסמל לקולינריה איטלקית. הגלידות במקום יופקו ממרכיבים איכותיים וללא אבקות ותוספים. בין הטעמים ב"גלידה אלורה": פיסטוק, וניל, שוקולד מריר, שמנת ותותים, ניו יורק צ'יז קייק, קרמל בוטנים, אמורנה ושוקולד, כאשר הסורבה יכיל אחוזי פרי גבוהים במיוחד. מחירים: 14 שקל למנה קטנה, 19 שקל למנה בינונית, ו-24 שקל למנה גדולה. קרטיבים בתוצרת עצמית, 16 שקל. יש אפשרות לקניית גלידה במשקל הביתה במחיר 82 שקל לק"ג).
גלידה אלורה, מרמורק 12 תל אביב.
רשת לה צ'אמפה התל אביבית מציעה בחודש אפריל תפריט שימורים חדש עליו אמון שף איציק מנטש. בתפריט תמצאו חומרי גלם משומרים וכבושים הנעשים במקום כמו מגוון דגים משומרים (סרדינים, ברבוניות, אנשובי וסלמון) וגם סינטה. את מרבית המנות שיוגשו במהלך חודש השימורים ניתן גם לרכוש במעדנייה החדשה שהושקה ברשת לאחרונה.
מסעדת מיטבול שבאזור התעשיה ראשל"צ, יוצאת בתפריט בוצ'ר – תפריט לנתחים מובחרים וגדולים במיוחד החל מ-1 ק"ג ומעלה, בפריסה על עגלת קצבים לעיני קהל הלקוחות. בנוסף ישנן מנות חדשות אחרות בתפריט כמו סטייק סינטה 300 גר', סטייק פילה סופרים 250 גר'- מוגש עם פטריות בשמנת , knockout- טריפל בורגר, צ'יפוטלי, כבש ובקר 150 גרם כל אחד מהם, עם חמאת שום, גבינת עמק וביצת עין. לבעלי קיבה גדולה במיוחד מציעה המסעדה הגדלה של מנות ההמבורגר בקפיצות של 100 גרם ללא הגבלה.
מיטבול, דרך המכבים 8, ראשון לציון.

סדרת מוצרי בשר הפרימיום הקפואים "על האש" של רשת "אל גאוצ'ו" מתרחבת, ומשיקה שני מוצרים נוספים: המבורגר ריב אנטריקוט הכולל 2 יחידות המבורגר במשקל 180 גרם היחידה. ואריזת מיני המבורגר ריב אנטריקוט - 4 יחידות מיני המבורגר במשקל 80 גרם היחידה. המוצרים עשויים מנתחי בשר אנטרקוט ומצלעות עגל הטחונים להמבורגר משובח וללא תוספת מים. ברשתות השיווק.
חוות דרך התבלינים – בית לחם הגלילית משיקה לקראת יום העצמאות מארז תערובות תבלינים לבשר
כגון תערובת לבשר על האש המכילה פפריקה, כמון, שום, בצל ועשבי תיבול. תערובת לפרגיות עם עשבי תיבול: אזוב, אורגנו, רוזמרין, תימין, חרדל, סומק, שום, פפריקה, כורכום ועוד. פפריקה מעושנת לבשר, תערובת לקבב מזרחי ועוד. מחיר: 11 שקל ל-100 גרם, לכל סוגי התערובות.
