איך בחור ישראלי מביס את האיטלקים בגלידה?
השופטים בפסטיבל "ג'לאטו" בפירנצה שיבחו את טעם האספרסו שרקח יניב אברג'יל, והעניקו לו את המקום הראשון
ועוד קצת אוכל:
- עוגות שנראות בדיוק, אבל בדיוק כמו כלבים
- מסעדה כשרה, מוצלחת ולא בנאלית
- המתכונים שיגרמו לחברים שלכם להזיל ריר

חבר השופטים, שהורכב משפים ומעיתונאים מקומיים וזרים, קבע כי הגלידה בטעם קפה שיצר אברג'יל היא בעלת טעם "שמימי". "היינו בטוחים שאין מה לחדש בגלידה בטעם קפה, אבל יניב הצליח להפתיע אותנו", סיפרה למעריב ולנטינה ריגי מ"אוניברסיטת הגלידה קרפג'יאני", הגוף שארגן את התחרות. "הוא יצר גלידה מפולי קפה המיובאים ממלאווי שבאפריקה והעניק לה טעם של אספרסו בעל ניחוח הדרים".
אברג'יל עצמו אמר למעריב כי בקרוב יגיע לארץ כדי להקים גלידריה חדשה. "אני יודע שהתחרות קשה, אבל אני מתכוון לייצר באופן ידני גלידה איטלקית מחומרים טריים, בדיוק כפי שנהוג כאן".
בתחרות בפירנצה השתתפו מומחי גלידה ממדינות רבות והמאסטרו ג'יימס קולדירג' מקנדה זכה בציון לשבח על הגלידה בטעם אגוזי פקאן שהכין. בעקבות הישגו בתחרות הוזמן אברג'יל להשתתף בתחרויות גלידה נוספות בארצות הברית ובקנדה וככל הנראה יזכה גם ב"מלגת לימודים" לייצור גלידות מתקדמות מטעם "אוניברסיטת הגלידה קרפג'יאני".

