איך להכין שנה טובה מתוקה באמת ואכילה

אם החלטתם השנה לאחל שנה טובה כמו פעם, לא בסמס קבוצתי, זו הדרך. קבלו הדרכה מפורטת של הכנת שנה טובה אכילה מבצק סוכר

קרן מצא דהאן | 21/9/2014 10:40 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר

1.
הצטיידו בחומרים הבאים:
חותכנים בגדלים שונים בצורת חמסה ( ניתן לקנות במקס סטוק 15 ש״ח )
בצק סוכר
אבקת CMC (לא חובה!) אבקה זו עוזרת להגמיש את הבצק ומייבשת את הבצק מהר יותר לאחר סיום הפיסול (13 ש״ח בחניות מתמחות אפייה)
צנטר זילוף עם פיה עגולה
ספריי אכיל בצבעים זהב , כסף, פנינה
צבע מאכל ג׳ל צהוב, ירוק, כחול
 

שלבים ראשונים בהכנת שנה טובה מתוקה באמת

2.
חלקו את הבצק לשלושה עיגולים, צבעו בעזרת צבע מאכל עיגול אחד בצהוב, ועיגול שני בטורקיז.

3.
רדדו את עיגול בצק הסוכר שצבענו בצבע טורקיז, יש לשים לב לא לרדד דק מידי. בעזרת החותכן קורצים ממנו חמסה קטנה.

4.
בעזרת צנטר העיגול יוצרים חור כדי שנוכל בהמשך להכניס חוט או סרט.

 

שווה את ההשקעה. שנה טובה מבצק סוכר

5.
קורצים חמסה גדולה מבצק סוכר צהוב.

6.
מסדרים את החמסות בצורה שרוצים ועושים בהן חורים נוספים עבור החוט.

7.
בעזרת אותיות הטבעה ניתן להטביע כיתוב על החמסות, למי שאין אותיות, אפשר לגלגל בצק סוכר ל״נחש״ ארוך לעצב ולכתוב מה שרוצים.

8.
מניחים את החמסה הצהובה על נייר מגבת ומרססים ספריי זהב ,מניחים לייבוש מלא.

 

קשטו כיד הדמיון הטובה עליכם

9.
מרססים על החמסה הלבנה ספריי כסף ומניחים לייבוש מלא.

10.
את החמסה הקטנה קישטנו בפרח קטן בצבע לבן וריססנו בספרי פנינה.

11.
לאחר הריסוס ניתן להוסיף במרכז הפרח סוכריה אכילה בצבע כסף.
 
12.
ניתן להכין רויאל אייסינג מאבקת רויאל מעורבבת במים ולהוסיף כמה קישוטים בצדדים של החמסות כדי להעשיר את המראה.

 

הרבה יותר שווה מברכה המונים בסמס

13.
לאחר ייבוש מלא של החמסות משחילים חוט או סרט וקושרים את החמסות יחד אחת מתחת לשניה. אפשר לעטוף בנייר צלופן או להוסיף למתנה שקניתם לחג

***
קרן מצא דהאן. מותק של עוגות
הדרכות, רעיונות וכל מה שרציתם לדעת על עוגות מעוצבות בקבוצת איך לעצב עוגות

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק