לחיי סוף השבוע: שלושה קוקטיילים מחממים
במקום לצאת לבר בקור ובגשם, זיו מנור מפנק בשלושה מתכוני קוקטייל שתוכלו להכין בבית. זה לא רק טעים, זה גם מחמם
נכון, כשמדמיינים קוקטייל חושבים על מטריה קטנה בתוך הכוס, לא מטריה גדולה ורטובה מהגשם שבחוץ. סוף השבוע הקרוב עומד להיות סוער וכנראה לא יהיה הרבה חשק לצאת מהבית. זה לא אומר שאי אפשר לשמוח בכוס קוקטייל טוב גם בבית.עוד כותרות ב-nrg:
תופתעו לשמוע מה טעים לאכול ליד כוס בירה
כמה כסף בריטי מוציא על אלכוהול בשנה?
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
צ'אנקי מאנקי

צ'אנקי מאנקי
יחצ
מרכיבים:
45 מ"ל וודקה ואן גוך קלאסית
30 וודקה ואן גוך אספרסו
30 פראנג'ליקו
ספלאש מי סוכר
אופן ההכנה:
נערו טוב בשייקר לאולד פאשן עם קרח, הוסיפו מעל עיטור שוקולד מגורד ובננות מיובשות.
אספרסיטו

אספרסיטו
יחצ
מרכיבים:
45 מ"ל ואן גוך קרמל
45 מ"ל ואן גוך אספרסו
45 מ"ל וודקה וניל
אופן ההכנה:
משקשקים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח. מסננים את הנוזלים לכוס לאו בול עם קרח ומקשטים בתות.
Refreshing Italian dessert

Refreshing Italian dessert
יחצ
המרכיבים:
60 מ"ל ואן גוך דאבל אספרסו
80 מ"ל ליקר קפה בוהם
20 מ"ל ליקר אפטר
10 מ"ל שמנת מתוקה
אופן הכנה:
מוזגים את המרכיבים לתוך שייקר עם קרח. משקשקים היטב ומוזגים לכוס גבוהה בקישוט של קורנפלקס שוקולד.
Brazilian Samba

Brazilian Samba
יחצ
המרכיבים:
60 מ"ל ליקר לה בל סנדרין
איילנד גויאבה
10 מ"ל סאוור
אופן הכנה :
מוזגים את הליקר לכוס מרטיני מקוררת עם הסאוור וסוגרים עם האיילנד גויאבה
****
באדיבות המיקסולוג זיו מנור לוודקה ואן גוך
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg