מפס הייצור אל הפה: הדרך הכי טובה לשתות בירה
הבירות הישראליות הולכות ותופסות מקום של כבוד בשוק האלכוהול המקומי, אבל עדיין לא הצליחו לערער את מעמדה של בירה היינקן הוותיקה. רוצים ממש ליהנות ממנה? שתו אותה הישר מפס הייצור
עוד כותרות ב-nrg:
לא תאמינו כמה כסף מוציא בריטי על אלכוהול
צפו: כך מתנהג גבר שיוצא לדייט עם בחורה שמנה
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
תוסיפו לכך את השיווק המחודש והבלתי מסונן (תרתי משמע) של הגולדסטאר, אחת מהבירות האהובות בישראל ושל בירה נשר הוותיקה, והנה לכם מצב נתון שבו כמות הולכת וגדלה של שתיינים בישראל מבקשים בלי בושה בירה תוצרת מקומית.

בירה בינלאומית שעוד איכשהו שומרת על מקום מכובד ומחזיקה בכ–10 אחוזים מהשוק (שזה המון), היא היינקן הוותיקה. למי שזה עתה חצה את הגיל המותר ונסגר עד כה במנזר בו לא שמעו על פורים, נספר שמדובר על בירה הולנדית
בכל הנוגע לטעם, המדור ממליץ בחום לנסות את הבירה במצב צבירה מיוחד: אם להיינקן יש טעם סולידי ועמוק יחסית (בצוותא עם טובורג המצוינת, אגב), הרי שמי שיתאם סיור עם מרכז המבקרים של טמפו יזכה לקבל דוגמית מבירה שעוברת התססה חלקית כבר בדרך לפס הייצור הגדול יותר. שזה כמו לקבל את הפלאפל שלך לפיתה ישר מסיר הטיגון, לעומת לקבל אותו ארוז בפיתה אחרי שעה וחצי. בכל מקרה תקבלו טעם עמוק עם הרבה דגנים בפה (מהבירה. לא מהפלאפל. אלא אם כן מדובר בפלאפל טבעוני. אי אפשר לדעת מה הם עוד יהרסו לנו פה), אבל במפעל זה יהיה הרבה יותר טעים.