בצ'יפס של מקדונלדס יש 13 מרכיבים חוץ מתפו"א

מנחה הטלויזיה גרנט אימהרה יצא לפס הייצור של מקדונלדס באיידהו כדי לראות איך הם מכינים את הצ'יפס המיתולוגי שלהם. השאלה החשובה יותר היא: ממה הם מכינים אותו

nrg סגנון | 22/1/2015 14:39 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
רציתם להכין בבית צ'יפס בדיוק כמו אלה שבמקדונלדס ואף פעם לא הצלחתם? אולי זה בגלל שלא שמתם בתפוחי האדמה קצת סיליקון. גרנט אימהרה, המנחה לשעבר של התכנית "מנפץ המיתוסים" יצא לפס ייצור הצ'יפס של מקדונלדס וגילה שפרט לתפוחי אדמה הצ'יפס המיתולוגי מכיל עוד 13 מרכיבים. בתאבון שיהיה לכם.

עוד ב-nrg:
כלות במידה 44 משלמות יותר
ילדה לבקנית רואה את אמא בפעם הראשונה
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
 
קטעים נוספים
 
בסרטון אימהרה עוקב אחרי כל שלבי ההכנה של הצ'יפס המיתולוגי, הקצירה בשדה, פריסת תפוחי האדמה במכשיר שמהירותו 120 קמ"ש. תפוחי האדמה נחתכים, נטבלים במיני מטבלים (מי סוכר למשל), מטוגנים, מוקפאים, ומטוגנים שוב בסניף הקרוב למקום מגוריכם.

פרט לתפוחי האדמה המתבקשים גילה אימהרה שיש בצ'יפס עוד 13 מרכיבים, למשל dimethylpolysiloxane שהוא סוג של סיליקון שאפשר למצוא גם בצבעי ילדים של קראולה. פרט לחומר משובב הנפש הזה נאמר לאימהרה שהצ'יפס מכיל גם את הכימיקל tertiary butylhydroquinone שבבסיסו נמצא דלק. למרות שאף אחד לא היה רוצה לאכול דלק וסיליקון בתוך הצ'יפס שלו אימהרה מבטיח ששניהם תוספים בטוחים לאכילה ונמצאים בצ'יפס מסיבה ממש טובה. החומר דמוי סיליקון מונע מהשמן להעלות פיח והכימיקל שבבסיסו דלק משמש לשימור האוכל.

אם הלך לכם התיאבון כשגיליתם איזה מרכיבים יש בצ'יפס סיכוי סביר שהתאבון יחזור בפעם הבאה שתעברו ליד סניף מקדונלדס. מצד שני, לא יותר פשוט לקחת תפוח אדמה ולטגן?
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg
שתף

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

המומלצים

מרחבי הרשת

פייסבוק