800,000 עוקבים: בלוגרית מזון שלא אוכלת כלום
אלה וודוורד פתחה את בלוג האוכל שלה לאחר שאובחנה כסובלת מתסמונת רפואית נדירה, ונאלצה להפסיק לאכול בשר, חלב, ביצים, סוכר ומזון מעובד: "קיבלתי את חיי בחזרה"
בגיל 24 בלבד הספיקה אלה וודוורד להוציא שני ספרי בישול, להקים בלוג אוכל מצליח - ולתחזק חשבון אינסטגרם שאחריו עוקבים למעלה מ-759,000 אנשים. אבל הדבר יוצא הדופן הוא לאו דווקא ההצלחה העצומה של וודוורד - אלא העובדה שהיא פופולרית כל כך בעסקי המזון, למרות שהיא סובלת מתסמונת רפואית נדירה ולא אוכלת ביצים, בשר, סוכר, חלב או כל סוג של מזון מעובד.עוד כותרות ב-nrg:
- חשד: בעלת משפחתון פגעה בתינוק בן 4 חודשים
- הבעל ניסה לבגוד, כך הגיבה אשתו
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
"הקמתי את הבלוג כדי להתמודד עם מחלה נדירה יחסית בשם תסמונת הטכיקרדיה התנוחתית, בה אובחנתי בספטמבר 2011", כתבה וודוורד בבלוג Deliciously Ella. לתסמונת הנדירה, לדבריה, הייתה בתחילה "השפעה הרסנית" על חייה: "לא יכולתי ללכת ברחוב, ישנתי 16 שעות ביום, היו לי דפיקות לב בלתי נגמרות וסבלתי מכאבים כרוניים ומבעיות קיבה בלתי נסבלות", כתבה.

בריאה ומאושרת. אלה וודוורד וארוסה
מתוך האינסטגרם
לאחר שחיפשה פתרונות באמצעות רפואה קונבנציונלית, הגיעה וודוורד הלונדונית לתחום של ריפוי הוליסטי וכך החלה לאכול מזון בריא ולהתנזר ממזונות רבים, מה שהיווה, לדבריה, "שינוי דרסטי". את הקמת הבלוג תיארה וודוורד כ"תהליך של למידה והחלמה".
הבלוג המצליח של וודוורד מתעדכן מדי יום ומציע שלל מאכלים צבעוניים, מפתים ואסתטיים - שקשה להאמין לעובדה שהם צמחוניים וטבעוניים. על פי ידיעה שפורסמה אמש (יום ד') ב"דיילי מייל", ספר הבישול השני של וודוורד יצא לאור לאחרונה ומיצב את מעמד באופן סופי כגורו בריאות. בראיון לאתר סיפרה וודוורד כי כשהיא רוצה להתפנק בסופי השבוע היא נוהגת להכין "פנקייק לימון והל" או צנים עם אבוקדו, לימון וצ'ילי.
בבלוג שהקימה כתבה וודוורד כי "אכילה באופן הזה אפשרה לי לקחת שליטה על המחלה שלי, להפסיק את הכאב המתמיד, לצבור אנרגיות - ולקבל את חיי בחזרה". לדברי הצעירה, "זה באמת ריפא אותי, ובתוך שנה וחצי מהרגע שהתחלתי לקיים את אורח החיים הזה, הצלחתי להפסיק עם כל התרופות שלי ואני מרגישה נהדר".
סוף לתרופות. וודוורד בפעולה:
הצעירה, שעומדת להתחתן בחודש הבא, הוסיפה כי "מעולם לא האמנתי שאוכל להתקדם כל כך באמצעות הקפדה על דיאטה מתאימה. יותר מכל אני רוצה שהבלוג יראה כמה קל וטעים זה לאכול בריא. זה הרבה יותר מסלטים תפלים: הכל פה יזין אתכם ויותיר אתכם בתחושה נפלאה.
"צורת האכילה הזו היא בהחלט לא מקפחת או מרעיבה. זו דרך שמאמצת סגנון חיים בריא וחיובי", סיכמה הצעירה, שמעולם לא למדה בישול באופן מקצועי. האמת? עושה חשק.
טעימה קטנה וטבעונית - חטיפי קרמל ושוקולד:
פנקייק לימון והל:
צבעוני ומפתה:
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg