קשה לעיכול: תולעים בשניצל "עוף טוב"
אמא ביקשה להגיש לבנה שניצל והופתעה לגלות בו תולעים חיות, כאלה ששרדו אפילו הקפאה ממושכת וחימום במיקרוגל
וכך היא כתבה בסטטוס בפייסבוק: "בשניצלים חזה עוף צלוי של "עוף טוב" (שהזוי שקנינו מלכתחילה) גילינו, לאחר שהבן שלנו אכל מזה לא מעט, *תולעים חיות!!*. צילמנו בוידאו.
"מעבר לזה שדבר כזה מופיע במוצר סטנדרטי ופופולרי, העובדה שמדובר בתולעים שאוכלות בשר וששורדות מצבים קיצוניים כמו הקפאה וחימום במיקרוגל על עוצמה גבוהה מטרידה במיוחד. בחברה, שחיפוש מראה שעלו נגדה תלונות דומות בעבר, ניסו לומר לנו שזה לא יכול להיות מאצלם ושזה לא יכול להיות בכלל ולבסוף הציעו לנו שובר למוצר אחר שלהם. מממ...יאמי".
נטלי פנתה לחברת "עוף טוב", ולדבריה, הם טענו שזה לא יכול להיות משהו שנוצר אצלם ושזה בעצם לא יכול להיות בכלל. לבסוף הציעו שובר למוצר שלהם. היא מדגישה כי תוקפו של המוצר המצויין על האריזה הוא עד סוף 2015 ושהמוצר נשמר בהקפאה מאז שנקנה.
בתגובה לפניית nrg מסרו מחברת "עוף טוב": "חברת 'עוף טוב' עושה כל מאמץ להביא לצרכנים שלה מוצרים איכותיים ותקינים. כל מוצרי 'עוף טוב' הקפואים עוברים תהליך טיפול טרמי מלא ומיד אח"כ עוברים להקפאה עמוקה במינוס 18 מעלות. מפעל 'עוף טוב' עומד בכל תקני המחמירים ביותר HACCP ,ISO 9002, מאושר לייצוא, GMP ופיקוח וטרינרי צמוד.
"התלונה הנ"ל הועברה למוקד שירות צרכנים היום בשעה 11:30. 'עוף טוב' עושה ותעשה כל מאמץ גם בעתיד להביא לצרכניה מוצרים איכותיים ותקינים. המפעל פנה למשרד הבריאות לערוך בדיקות של המוצר ולהגיש מסקנות בנושא".
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg