ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
נשנושי מסעדנות
פתיחת עונת הקיץ ב"ZOA" ותפריט צהריים חדש ופיוז'נאי ב"ברקרולה"
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
גבי בר-חיים
20/5/2004 17:03
תחת גשם מפתיע נפתחה אתמול רשמית עונת הקיץ והושק תפריט חדש בבר-קפה-מסעדה "ZOA", בגינת בית ציוני אמריקה בתל אביב.

בעלי המקום שיתפו הפעם פעולה עם מסעדת "ג'ויה" לרשת "ארקפה", ויצרו תפריט מגוון עם השפעות איטלקיות. בין המנות בתפריט המחודש: מגוון קרוסטיני וברוסקטות, פוקצ'ות עם בשר או גבינת סטרקינו ופיצות שונות,
שחלקן מתהדר בשמות אקזוטיים כסופיה לורן, המורכבת מרוטב עגבניות, מוצרלה, בייקון, גבינת פרובולנה פיקנטית ואורגנו.
 
תפריט האלכוהול עשיר כמתבקש, ומציע לצד האופציות המוכרות גם פיתוחים של הבעלים, כדונה סאמר - קוקטייל עם וודקה, צינזנו, מיץ דובדבנים ומלון, וזורבה – אוזו, ספרייט, סודה טרגון וסוכר.
 
ZOA - אבן גבירול 26 תל אביב (פינת דניאל פריש), 03-6966843
שעות פתיחה: כל השבוע, מהשעה 18:00 על"א
תפריט צהריים חדש ב"ברקרולה"
'ברקרולה', המסעדה-ביסטרו האיכותית בכפר-סבא, משיקה בימים אלו תפריט צהריים חדש. השף איתי שלו - לשעבר מ'שלו ביער', שהיה אחראי על התפריט הקודם והמוצלח - הותיר מאחוריו את השפים קובי בנדלק ועופר אלמליח, בוגרי "LeNotri" בצרפת, שגיבשו את התפריט הרענן. לדבריהם, הדגש הפעם הוא על חומרי גלם עונתיים, "בשיטות עשייה קלאסיות ובניחוחות וטעמים ממקורות מגוונים, מסורתיים ועכשוויים".

בין מגוון המנות הראשונות ניתן למצוא סלט אנדיב עם סלק, אגסים וגבינת רוקפור, סלט עלים צעירים בוויניגרט הדרים עם עוף באיולי לימוני ופירות העונה, ושרימפס ברוטב חמאת רוזמרין וחמשת התבלינים.

העיקריות מסקרנות לא פחות: שוק אווז קונפי על גראטן תפוחי אדמה ובטטות ברוטב ציר עגל והדרים, תבשיל פרגיות בירקות שורש ושומר על מצב של אורז ירוק ופילה מוסר פריך על פירה שורשים ברוטב כרישה וזעפרן.

בנוסף, מצטרפת לתפריט הצהריים עסקית של מנת ביסטרו בלגית: קדירת מולים, בירה מהחבית (ברבר, גורדון, או ג'ון מרטין), ותוספת לחם תוצרת בית וחמאה ב-65 ₪ לסועד, המוגשת כל יום עד 15:30.

בקטגוריית הקינוחים ניתן למצוא קרם ברולה  קפוא בטעם שומשום, תפוז ומרקחת הדרים ופנקוטה של פיסטוקים ורוזמרין.
 
ברקרולה, רחוב עתיר ידע 13, א.ת. החדש כפר סבא, טל: 09-7669606
שעות פתיחה: ב'-שבת:  12.00-15.30, 19.00-על''א
ימי ו' החל משעה 09.00, ארוחות בוקר מוגשות עד 12.30
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...