|
 |
 |
 |
 |
|
ברברסקו
|
 |
|
 |
 |
 |
|
מנות חדשות בבר היין ברברסקו. במסעדה פצחו בקונספציה חדשה של טאפאסים, המיועדים לפנות לאלו שמעוניינים באופציה לא יקרה או מחייבת לצד היין. בתפריט מנות המשתנות כל יום, במחירים שבין 12-15 ש"ח לצלחת. בטאפאס: אנשובי כבוש על סלסת עגבניות שרי, סלט חיטה עם זיתים שחורים, שום קונפי ועגבניות, מלון טרי עם רצועות סינטה כבושה וקרוסטיני שעועית שחורה עם בייקון.
בנוסף, מתווספות לתפריט מנות ראשונות הנעות בין 26-32 ש"ח: סלט ראשד וראשי קלמרי, סביצ'ה פלמידה אדומה וקרפצ'יו סינטה עם ארוגולה ופרמז'ן. ואגב, גם את המנות הללו אפשר לקבל כטאפאס, במחירים הנמוכים שצוינו.
ברברסקו. דיזנגוף 226, תל אביב. טל': 03-5241616. שעות פתיחה: כל יום, 12:00-01:00.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
יקב תבור
|
 |
|
 |
 |
 |
|
יקב תבור מציע חוויה לכל המשפחה - מחודש יולי ועד ספטמבר יערכו ביקב אירועי בציר שונים. בתוכנית: מפגש ובציר בכרם הענבים עם מזמרות וסלים בליווי הסברים על סוגי, זני הענבים ואופן גידולם, סיור ביקב, סינון התירוש וביקבוק היין בבקבוקים אישיים. בנוסף, יוקרן גם סרט אורקולי והמשתתפים יזכו לטעימות יין, כמו גם שמן זית הנעשה באזור.
הפעילות מתבצעת עצמאית, על ידי הילדים וההורים בליווי הסברים והדרכות מן הצוות המקצועי של היקב. הפעילות מתקיימת החל מהשעה 10:00 בבוקר. מחיר לאדם: 25 ש"ח. יקב תבור: טלפון לבירורים והזמנות: 04-6760444.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
הקפואים החדשים של ג'ו
|
|
 |
 |
 |
 |
|
קפה ג'ו
|
 |
|
 |
 |
 |
|
רשת קפה ג'ו משחררת ליגת קפואים חדשה. בתוכנית: קפוא ג'ו נטול קפאין שפותח באופן בלעדי ברשת, קפוא לאטה, קפוא וירג'ין - משקה ברד מתוק ללא קפה ובתוספת טעמים, הוואי 5 – קפוא וירג'ין עם שוקולד לבן וליקר קפה, קינגסטון - משקה ברד קפה בתוספת קוקוס, קוקטייל אמרולה ג'ו - קפה ברד, ליקר אמרולה ושוקולד, וקפוא ג'ו – משקה ברד בטעם אספרסו או מוקה, שקדים ושוקולד.
מחירי הקפואים נעים בין 14 ל-20 ₪, ולכולם ניתן להוסיף סירופ אגוזים וניל, קוקוס, שוקולד לבן, אייריש קרים, מוקה שקדים, קרמל, סירופ שוקולד וקצפת בתוספת של 5 ש"ח. הקפואים זמינים בכל סניפי הרשת. |  |  |  |  | |
|