|
 |
 |
 |
 |
|
איש הענבים
|
 |
|
 |
 |
 |
|
השף איתי שלו (אקס ברקרולה) מתארח לארוחת ט"ו באב באיש הענבים היפואי, במחיר 225 ש"ח לסועד (190 ש"ח לחברי מועדון איש הענבים) בתוכנית: אפריטיף שמפניה ודובדבנים, שרימפס ברוטב שובב של חמישה טעמים, מקיאטו קרם סרטנים ודלעת, טטאקי עגל בטריאקי של למון גראס וג'ינג'ר, קרפ דבש במילוי דובדבנים וקרם פטסייר למון גראס, ומנות נוספות.
במהלך הארוחה יוגשו מבחר יינות, ביניהם סוביניון בלאן רזרב 2003 - ברקן, קברנה סוביניון "דישון" 2000 - סגל, וקברנה סוביניון 2002, ברבדו וגוורצטרמינר 2003 - ירדן. הארוחה בשעה 21:00. איש הענבים. סמטת מזל שור 9 , יפו העתיקה. טל' לבירורים והזמנות: 03-5180533
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
שמפניה אצל איש הענבים
|
|
 |
 |
 |
 |
|
קורדיליה ונועה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
יום האהבה אצל ניר צוק: במסעדת קורדיליה מוצע תפריט של ארבע מנות, במחיר 190 ש"ח. בתפריט: ראשונות כסרטנים של אהבה, פטריות במילוי נקניקים, ועיקריות כשרימפס עם פטריות פורצ'יני, זנב שור ביין אדום, פילה מוסר בקרם אספרגוס וצלחת פינוקים לקינוח.
בנועה, הביסטרו של צוק שנמצא בסמוך, מוגשת ורסיה זולה יותר לט"ו באב, בעלות של 98 ש"ח. בין המנות: קרפצ'יו דניס בכבישת פרי התאווה, פטה כבדים ומרקחת קיץ ואוסובוקו בתבלינים. לקינוח מציעים בנועה מוס שוקולד ושקדים פריכים וסורבה פסיפלורה בתפוזים. קורדיליה. סמטת הזכוכית 1, יפו. טל': 03-5184468. שעות פתיחה: ב'-שבת - 13:00-17:00 ו-19:00-חצות. נועה. הצורפים 14 יפו, טל': 03-5189720. שעות פתיחה: 9:00-על"א.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
נועה. ורסיה זולה יותר לט"ו
|
|
 |
 |
 |
 |
|
בליני
|
 |
|
 |
 |
 |
|
מסעדת בליני בנווה צדק עורכת סעודת אהבה איטלקית במחיר 139 ש"ח. בתפריט: פלטת אנטיפסטי זוגית, ארנצ'יני - כדורי ריזוטו פריכים במילוי מוצרלה על מצע עגבניות ופרנו, ומיקס בשרים מגוון, הכולל אנטריקוט, פילה ונקניקיות בוטיק. לקינוח תוכלו לבחור בין טירמיסו - מנת קינוח רומנטית איטלקית קלאסית ופנקוטה מעודנת. הארוחה תלווה בבקבוק יין הבית לכל זוג.
בליני. רחוב יחיאל 6, תל אביב, טל': 03-5178486. שעות פתיחה: כל יום, 12:00-24:00.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |  | בליני. סעודת אהבה איטלקית | |
|