ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
נשנושי מסעדנות
"פורל" הופכת ל"פורלין", חגיגת בירה ב"מרפי'ס" ופסטיבל טאפאסים עם קאווה ב"תהל"
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
גבי בר חיים
15/8/2004 14:23
תהל
חגיגת טאפאסים בתהל: השף איתי רפאל מבשל ארוחה חד פעמית, המורכבת מ-16 טאפאסים שונים, המשלבים פירות ים, גבינות, דגים וירקות במגוון טכניקות. דוגמאות מהתפריט: טריו קרפצ'יו של סינטה, טונה אדומה וסקלופס, שרימפס מגולגל בפילו עם סלסה עגבניות, ספריבס ברוטב ברביקיו תמרים, ברי קריספית עם איולי עירית, נקניקיות טלה באיולי חרדל, וזרזואלה פירות ים. בנוסף, הסועדים יזכו במזיגה חופשית של הקאווה Rondel Cava Extra Brut ובמוסיקה ספרדית, להשלמת האווירה האותנטית. חובה להזמין מקומות מראש.

הארוחה נערכת ביום שלישי ה-17/8 בשעה 21:00.

תהל, נחלת בנימין 30, טל' 03-5168410.
קבלייר
מסעדת קבלייר משיקה תפריט קיץ חדש בנוכחות השף ז'רר בואייה, בעל מסעדת 3 כוכבים במישלן שייעץ בבניית התפריט. טעימה מהמנות החדשות: טונה אדומה צרובה עם שמן סומסום סויה ולימון, טרין מסורתי של כבד אווז, המוגש עם תאנים טריות, וצלעות טלה על פול ירוק. מהמסעדה נמסר כי הקונספציה מאחורי התפריט היא שימוש בחומרים אופייניים לעונה, כשמן זית מקומי, צלעות טלה ושאר חומרי גלם עונתיים. התפריט יושק ביום ב' ה-16/8.

קבלייר. בן סירא 1, ירושלים. טל' 02-6242945.
פורל/ פורלין
מסעדת פורל הפכה לפורלין: השף החדש של המקום הוא אמיר מרקוביץ', שלמד בפריז, עבד בדבלין ובביסטרו של גי סבוי בפאריז, וחזר לתל אביב כדי להציע תפריט חדש המבוסס על דגים, פירות ים ובשר. בין המנות החדשות: חציל במילוי קלמרי ועגבניות מיובשות ברוטב יוגורט וכוסברה, חגיגת פירות ים - סרטנים, שרימפס, קלמרי ומולים מוקפצים ברוטב שום, ודניס דימרקו - שני פילטים של דניס ממולאים בחרדל ועשבי תיבול ועטופים בבייקון, על מצע ירקות גינה. בנוסף, מציעים בפורלין דיל מפתה למהלך השבוע: ראשונה ועיקרית או עיקרית ואחרונה החל מ-52 ש"ח.

פורלין. פרישמן 10 תל אביב. טל': 03-5222664.
מרפי'ס
פאב מרפי'ס חוגג את פסטיבל הבירה. בתאריכים 19/8-18/8, יחגגו במקום עם להקה אירית, סרטי קאלט של המולדת ושאר אטרקציות שהמארגנים מעדיפים לחשוף רק ביום האירוע. והכי חשוב: במסגרת הפסטיבל יתקיים מבצע של כוס בירה מהחבית בחינם על כל קנייה של כוס זהה. המבצע ימשך שישה ימים, מתחילת הפסטיבל.  
מרפי'ס. שונית 2, מתחם המרינה, הרצליה פיתוח, 09-9569495. שעות פתיחה: א'-שבת, 12:00-אחרון הלקוחות.
 
מרפי'ס פאבליק האוס. צילום: יחסי ציבור
Jewish Princess
נפתח השבוע - Jewish Princess, בר חדש מאחוריו עומדים אנטוניו מנסה (לאלי אולי), אלכס צרקיס (ממקימי האברקסס) ודדי שחר,ברמנית מהמינרווה והלולה.

המקום מיועד לקהל בוגר יותר, וככזה הוא מציע תפריט מתוחכם ומושקע, בין אם באלכוהול ובין אם במנות, עליהן אחראי מנסה. בתפריט: פטה כבד אווז עם בריוש, קרפצ'ו פילה במרינדה מתקתקה, טרטר טונה ואבוקדו וטרטר סינטה קלויה ובורגול על כפית יפנית. במקביל, יוצעו מגוון כריכים הזכורים מ
מקומבה, המעדנייה המיתולוגית של מנסה. ביניהם: סנדביצ'ים עם סלט קלמרי, פסטרמה, פפרוני או סינטה.

Jewish Princess. יהודה הלוי 67, תל אביב. טלפון עדיין אין. פרטים על הפתיחה בקרוב.
קלע דוד
מסעדת קלע דוד מציעה דיל ארוחת בוקר לסופי השבוע: במחיר של 55 ש"ח לאדם ייהנו המשתתפים ממזנונים עשירים. בתוכנית: לחמים הנאפים במקום, ממרחים שונים, גבינות עיזים, גבינות צהובות וגבינת הבית, מגוון סלטים ואנטיפסטי, אומלטים, ומבחר מנות אחרונות.

קלע דוד. הארוחה מוגשת בימי ו' ושבת, 09:00-12:00. טלפון: 02-9994848

אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...