|
 |
 |
 |
 |
|
טנדורי
|
 |
|
 |
 |
 |
|
רינה פושקרנה חוגגת עם מנות מיוחדות בסגנון הודי במסעדות "טנדורי": קשמירי דאם אלו - תפוחי אדמה קטנים ממולאים בתערובת פירות יבשים וגבינה ביתית, מבושלים ברוטב קשמירי (30 ש"ח); מלאי קופטה - כיסוני גבינה ביתית מבושלים ברוטב עשיר (32 ש"ח); גלידה הודית מבננה מוגשת עם סוכר מזוגג (25 ש"ח) וזעפרני קולפי - גלידה הודית מחלב סמיך והל (25 ש"ח).
טנדורי ברחבי הארץ: הברזל 2 רמת החייל; זמנהוף 2 תל אביב; משכית 32 הרצליה פיתוח; אילת - מלון לגונה.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
איש הענבים
|
 |
|
 |
 |
 |
|
בבר היין איש הענבים, מציע חיים גן מיני יינות בניחוחות פירות יבשים ושאר ניחוחות פירותיים. מזמינים מראש יוכלו גם ליהנות ממנת ספיישל של קונפי אווז עם פירות מיובשים, שיוגש עם יין קולומביה קרסט (97 ש"ח).
איש הענבים. סמטת מזל שור 9, יפו העתיקה 5180533.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
NG בר בשר
|
 |
|
 |
 |
 |
|
ט"ו בשבט גם במסעדת NG: השף אופיר ג'ובני מציע קדירת בשר זוגית עם פירות יבשים ברוטב יין, המוגשת עם רוטב של טחינה וסילאן (175 ש"ח).
NG. אחד העם 6 נווה צדק, תל-אביב, טל' 03-5167888.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
בליני
|
 |
|
 |
 |
 |
|
שבוע תוצרת הארץ במסעדת בליני: במהלך כל השבוע, מה-23.1 ועד 29.1 ייחגג במסעדת בליני שבוע של תוצרת הארץ: עובדי המקום ימליצו רק על יינות ישראלים ועל חלקם יתקיים מחיר מבצע, כקוקטייל החג תוגש מרגריטה רוזטה ויוגשו מנות מיוחדות. בתפריט: דבלים בברנדי, במילויי כבדים ורוטב סילאן, סלט חלומי בוויניגרט רימונים וצנוברים, אוסובוקו טלה בתנור עם פירות יבשים ומגוון קינוחים: פנקוטה רוזטה שקדים ופאי פירות יבשים עם פרפה תמרים וקוניאק.
בליני, יחיאלי 8, מרכז סוזן דלל, ת"א. 5178486.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
פסיפיק
|
 |
|
 |
 |
 |
|
בפסיפיק הכשרה חוגגים את החג עם אורז מוקפץ עם אורז בר, אגוזי מלך, צימוקים ובוטנים קצוצים ( 28 ש"ח); כבד אווז חם על חציל אסיאתי ורוטב חלב קוקוס, דבש ובוטנים (42 ש"ח) וקרפצ'יו בקר בתחמיץ סויה וסלט הדרים (38 ש"ח)
פסיפיק, מלון קראון פלזה, תל אביב. טל' 03-5201169.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
פורלין
|
 |
|
 |
 |
 |
|
השף אמיר מרקוביץ' מפורלין מקבל את ט"ו בשבט עם מספר מנות מיוחדות: סלט ירוק עם פירות יבשים וגבינת קשקבל מגורדת (32 ש"ח); אוכף טלה ממולא בפירות יבשים ברוטב פירות יער (87 ש"ח); פורל בתנור ברוטב שקדים לצד ריזוטו פירות יבשים (78 ש"ח) וקינוח של תמרים לחים בברנדי וקינמון בליווי גלידת וניל (28 ש"ח).
פורלין. פרישמן 10, תל אביב, טל': 5222664.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
טיפו
|
 |
|
 |
 |
 |
|
בטיפו הדנדשה שבחולון בחר היועץ הקולינרי מנה שטרום להכין מנת ספיישל של אנטריקוט ממולא בבשר טלה ופירות יבשים( 64 ש"ח).
טיפו, בנין המדיטק, חולון 6528528.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
קזנקי
|
 |
|
 |
 |
 |
|
השף אליעזר לויה יגיש בבר פירות הים קזנקי מנה של פילה מוסר במייפל חרובים על קונפי תפוחי אדמה ושקדים לבנים (35 ש"ח).
קזנקי, רחוב הארבעה 16, תל אביב. טל': 5610630.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
יוקו אונו
|
 |
|
 |
 |
 |
|
בפינת הביזאר: מסעדת יוקו אונו מציעה סושי משולב פירות יבשים. במהלך החג יגישו במקום פלטות סושי הכוללות סושי, סשימי, מאקי, ניגירי וקונוסים, בהם ישולבו תאנים, תמרים,שזיפים, צימוקים, משמשים, אגוזי מלך ושקדים.
יוקו אונו. ז'בוטינסקי 1, מתחם בורסת היהלומים, רמת גן טל': 7524666. |  |  |  |  | |
|