ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
נשנושי מסעדנות
חלק שני של ארוחות חגיגיות ליום האהבה. רק אל תשכחו להזמין מקום מראש, הא?
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
גבי בר חיים
14/2/2005 11:35
תיאטרליות בסבסטיאן: כמחווה לחג האוהבים ילבשו כל המלצריות שמלות ערב וגרבוני רשת, המלצרים והברמנים יעטו חליפות גנגסטרים וכל המסעדה תהפוך לערב אחד בלבד, לסצינה מתוך "ברנשים חתיכות". בנוסף, יושק תפריט מיוחד לאירוע.
 
ראשונות: טרטר טונה אדומה בתחמיץ עם אטריות אורז ומלון דבש על שלולית דיו (39 שקל) או קציפת כבד אווז עם פסוואה (ליקר פסיפלורה)
מוגש על לחם קלוי (43 שקל); עיקריות: ריזוטו פירות ים - ריזוטו על ציר פירות ים ודיו מוגש עם פירות ים וקוויאר אדום (96 שקל) או צלעות טלה בקונפי עגבניות, זיתי קלמטה וצלפים מוגש עם פולנטה (98 שקל);
קינוח: מרנג מוס לבן עם תותי שדה ורוטב וניל (31 שקל) או טרין שוקולד ברוטב שוקולד חם (28 שקל).

מחיר: 163-173 שקל לסועד.
 
סבסטיאן, משכית 33, הרצליה פיתוח. טל': 09-9513939.
ברקרולה
ברווזים בברקרולה: לכבוד האירוע משיקים במסעדה גרסאות על מנת ברווז זוגית. בין המנות: חזה של ברווז צלוי עם דבש, רוזמרין קינמון וציפורן, ושוק אווז קונפי (מחיר: 130 שקל לזוג).

צוות הברמניות של ברקרולה רקחו במיוחד ליום האהבה קוקטייל "שיקוי אהבה" (25 שקל לכוס) ומבטיחים הפתעות בסוף הארוחה.

ברקרולה ביסטרו בר, רחוב עתיר ידע 13, א.ת. החדש כפר סבא, טל: 09-7669606.



פורלין
השף אמיר מרקוביץ' משיק בפורלין תפריט מלא לכבוד היום. קוקטייל פתיחה: מרטיני תפוחי עץ וקלבדוס. מנה ראשונה לבחירה: ביסק סרטנים עם קציפת זעפרן; בצק פילו ממולא כבד אווז ואגוזים ברוטב אגסים ווניל; סלט ירוק עם גבינת קשקבל מגורדת ואגוזי מלך מרענן חיך. למנת ביניים, סורבה אשכולית וקמפרי. עיקרית לבחירה: קציצות טלה עם גרגירי חומוס וירקות שורש; פלטה זוגית או אישית של פירות ים ברוטב קרם שום או פרובנסיאל; פילה דניס על מצע ירקות גינה ברוטב קציפת תפוחי עץ וליים. קינוח: טריו נגרו של שוקולדים; מוס פיסטוקים עם גלידת וניל; סורבה ליצ'י פסיפלורה ואשכולית.

המחיר לזוג: 222 שקל.

פורלין - פרישמן 10, תל אביב. טל' 5222664 -03.
אודאון
השף מתן אברהמס משיק באודאון תפריט המבוסס על חומרי גלם חושניים דוגמת פרושוטו, כמהין, ריזוטו ותותים.
ראשונות: כבד אווז על קדאיף בקצפת כמהין (36 ש''ח); סלט פומלית ופרושוטו (28 ש''ח); קלמרי ממולא בגבינות ועשבי תיבול על קרפצ'ו עגבניות  (32 ש''ח). עיקריות: אוסובוקו טלה ביין אדום ופירות יבשים (84 ש''ח); ריזוטו פירות ים עם אספרגוס ועגבניות (92 ש''ח). קינוחים: תותים בשוקולד צ'ילי (31 ש''ח); בננה טמפורה בחלב קוקוס ושוקולד לבן (31 ש''ח); המנות המיוחדות מוצעות במקביל באודאון תל אביב ובאודאון הרצליה.

אודאון הרצליה - הסדנאות 4. טל': 09-9569567. פתוח 24 שעות ביממה; תל אביב - הארבעה 10. טל': 03-5628868.
פסטה נובה
קלאסיקה בפסטה נובה, ב- 89 שקל לסועד. ראשונה לבחירה: ברוסקטה חציל וגבינת פטה, קרפצ'יו פילה בקר בשמן זית ובזיליקום או כבד עוף במרסלה ואשכוליות. עיקרית: פטוצ'יני פילה בקר אלי אוליו/עגבניות או סטייק אנטריקוט ברוטב מרסלה מלווה בריזוטו או חצי עוף צלוי בגריל ממולא בשום ופטרוזיליה ברוטב לימון (מגיע עם תפוח אדמה ובטטה) או פטוצ'יני בולונז טלה עם חצילים וזיתים שחורים. קינוח לבחירה: טארט שוקולד בלגי, טארט שקדים ואגסים בקרם וניל או מאפה גזר עם פירות ברוטב וניל. בנוסף, יזכו הסועדים בכוס יין אדום.

Pasta Nouva, יהודה הלוי 52 תל-אביב, 03-5669967.


קלודין
מבצע בקלודין: מי שמציע נישואין במקום, זוכה בארוחה זוגית במקום בוולנטיינ'ז הבא. בנוסף, יהנו הסועדים מתפריט של 5 מנות זוגיות. אפריטיף: שמפניה ומתאבנים ומרק צח עם פחזניות מיניאטוריות. ראשונות לבחירה: סטרטצ'י, או פלטת דגי ים אפויים עם שיני שום שלמות ועשבי תיבול. ביניים: סורבה פרי האהבה ופירות יער. עיקרית לבחירה: ביף וולינגטון בציר עגל, יין אדום ופטריות שיטקי או פילה לוקוס בציר של עצמו ותרד מאודה. קינוח: צלחת טעימות של קינוחי הבית, קפה ותה.

מחיר: 169 שקל לסועד.

קלודין. בית השחף, מוהליבר 2, אזור התעשייה יהוד. טלפון: 03-6320692.
לוביסטרו
בלוביסטרו מציעים ארוחת ערב איטלקית באווירה רומנטית. מנה ראשונה: סלט קפרזה, סלט רוקט ופרמז'ן, סלט פנצנלה טוסקני או מרק מינסטרונה. עיקרית: פסטה בעגבניות ובזיליקום, אלפרדו (שמנת ופטריות טריות), רוזה (שמנת ועגבניות), שמנת וסלמון, ארבע גבינות, לזניה או פיצה מהטאבון (עם מבחר תוספות) אחרונה לבחירה: פנקוטה או טירמיסו. מחיר: 158 שקל לזוג.

לוביסטרו. מלון דניאל, רמות ים 60, הרצליה פיתוח. טלפון 09-9528210.

קאזה דו ברזיל
ולנטיין ברזילאי בקאזה דו ברזיל: 2 כוסות קפירינייה, חמש מנות פתיחה, 8 סוגי בשרים בזרימה חופשית לשולחן בסגנון אכול כפי יכולתך, וקינוח זוגי - פאווה ברזילאי של קרם וניל וקוקוס עם פירות יער. מחיר: 200 שקל לזוג.

קאזה דו ברזיל. חטיבת גולני 3, אילת. טל': 08-6323032.



קיוטו סלסה
בקיוטו סלסה יבלו עם מנות ספיישל: אסקלופ ושרימפס מוקפצים עם אוזו עגבניות ואספרגוס (45 שקל), אנטריקוט 200 גרם מוגש ברוטב שמפניה עם קרוקנטים של תפוחי אדמה (89 שקל). קינוח: גספצ'ו תותים עם גבינת מסקרפונה וקפה (32 שקל).

קיוטו סלסה. מונטיפיורי 31, תל אביב, טלפון: 03-5661234.
COCA
רומנטיקה בקוקה: פתיחים כעוגות סרטנים מוגשות עם סלט שומר ואיולי צ'יפוטלה, או קרפצ'ו פילה בקר עם עלי רוקט, ציר בלסמי ושבבי פרמז'אנו רג'יאנו. ראשונות: ריזוטו רוזה - ריזוטו שרימפס עם קוקי סן ז'אק או רד טונה - טונה טריה צרובה קלות על מצע עלים צעירים, בתיבול ויניגרט אסיאתי. עיקריות: אנטריקוט פפאיה או סלמון  צרוב בחמאה לבנה בלווי פירה ווסאבי. קינוח: קרם ברולה למון גראס. במהלך הערב תוגש לסועדים שמפניה. מחיר: 230 שקל לזוג.

Coca. יד חרוצים 15, תל אביב. טל': 03-6392292.
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...