ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
תבואו במונית
תערוכת יינות ישראל תציג לראווה זו השנה השלישית את מיטב התוצרת המקומית
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
גבי בר חיים
2/3/2005 17:13
רשמו לפניכם: בעוד שבועיים תצא לדרך בפעם השלישית תערוכת יינות ישראל, שתסכם את רוב התוצרים העכשוויים בענף היין המקומי. האירוע, בהפקת מגזין הגסטרונומיה "על השולחן", הוא רובו ככולו מחווה לתעשיית היין, ויעמוד השנה בסימן הרחבת הפנייה לצרכנים. דהיינו, הקונספט שעומד בבסיס האירוע אינו רק פנייה למסעדנים, לברנז'ה או למביני עניין, אלא גם לקהל צעיר ללא ידע מקיף בתחום. 

בהתאם, נערכו המארגנים השנה לאירוע ענק, בו ישתתפו כל היקבים הגדולים, כמו גם יקבים בינוניים ויקבי בוטיק, ביניהם "כרמל מזרחי", "רמת הגולן", "אפרת" ו"בנימינה", "דלתון", "תשבי" ו"רקנאטי" ובוטיקאים כ"ססלוב", "ענתות", "פלם", "אלכסנדר", "בזלת הגולן", "עמק האלה", "יפתחאל", "יתיר", נחשון", ו"בן חיים". 
מלבד הצגת התוצרת העדכנית וטעימת יינות בהיקף רחב, מבקרי התערוכה יוכלו להתרשם גם מאזורי תצוגה שונים, בהם יוצגו במקביל כ-20 יצרני שמן זית, ציוד להגשת יין ואכסונו, ואפילו פינה ביזארית שתוקדש לקוסמטיקה על בסיס ענבים.  

בנוסף, במסגרת האיוונט יתקיים יום עיון לאנשי תעשיית היין, ויתקיים טקס חלוקת הפרס השנתי מיסודו של "על השולחן" לאישים מתחום היין על פועלם לקידום תרבות היין, וכן ליקב "תשבי" על מקוריות בשיווק יין, וליקב "ססלוב", הנבחר כיקב השנה מטעם "על השולחן". 

תערוכת יינות ישראל 2005. הבית הסקוטי, יפו. 15-17 במרץ. שעות 16:00-23:00. מחיר כניסה: 49 ש"ח. למנויי "על השולחן" - 38 ש"ח. המחיר כולל כוס טעימות. 
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...