 |
/images/archive/gallery/269/877.jpg חירו טאפאס בר.
צילום: יחסי ציבור  |
|
|
טאפאס בר כשר בשרון, פסטיבל קינוחים בברקרולה, שיתוף פעולה מרעיש בבית פוד ארט, ועוד |
|
|
 | דפדף בסטייל |  | |
גבי בר חיים 7/3/2005 11:48 |
|
|
|
|
 |
נפתח לאחרונה - חירו (חירות בארמית), הטאפאס בר הראשון - והכשר - בשרון.השף מור בק (אקס מסעדת 'תהל') בנה תפריט שכולו מחווה למטבח הספרדי. הצצה ראשונה תגלה טאפאס כעגבניה במילוי בשר טלה ועדשים (18 שקל), גלילת חציל במילוי ממרח אגוזים על לקט עשבים (18 שקל), קדרת דגים עם כוכבי אניס וארוגולה חמוצה (26 שקל), ושיפוד סינטה עם בננה וצ'ילי (22 שקל). עיקריות: פילה בורי על פאייה ירקות (49 שקל), אנטריקוט עם תבשיל חיטה,
עיגולי בטטה וארטישוק ירושלמי (57 שקל) וקונפי אווז עם תבשיל בורגול וירק שורש (54 שקל).
מלבד התפריט הרגיל, מציעים במקום מנות ספיישל שיתחלפו על בסיס יומי, לפי ההיצע בשוק. בתוכנית: אצבעות כרוב במילוי אורז ובשר כבש (15 שקל), פלפל פעמון עם טרטר פלמידה לבנה ברוטב איולי קארי (18 שקל), פטריית פורטובלו עטופה סלמון עם גרעיני פלפל אדום וירוק (22 שקל) וכבד אווז עם סלט אפרסמונים ותפוחים (32 שקל).
חירו. הכרמל 18, פינת מדרחוב ירושלים, כפר סבא. טלפון 09-7663813. עסקיות: א' - ה' בין השעות 11:30 - 16:30.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
מזטי
|
 |
|
 |
 |
 |
|
תפריט אביבי במזטי: קאוויאר חצילים עם בזיליקום וגבינת עיזים, פטה כבד עוף צעיר בסגנון כפרי עם ריבת תאנים, לבנה עם פסטו עגבניות מיובשות ואורגנו, פרוסות חציל עם רוטב סויה ודבש, אצבעות עוף על מצע גזר עם רוטב איולי, טפנד זיתים קלמטה ואנשובי, נקניקיות חזיר מעושנות עם רוטב חרדל ומייפל, פטריות במחבת, עם רוטב טריאקי, שמן שומשום ושומשום, וגבינת אמנטל עטופה בשינקן.
מזטי, הברזל 34 רמת החייל, תל אביב. טלפון: 03-6475969, 03-6448576
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
ברקרולה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
קינוחים חדשים בברקרולה. הילולת המתוקים מתאפיינת בשילובי מתוק-חריף, שיוצעו בתפריט הערב של המקום. בתפריט: רביולי אננס ממולא בסלט תפוחים וטימין עם גלידת טימין, ואריאציות על תפוז בניחוח הל, קרם ברולה אניס ודבש בתוך מרק טופי סמיך, טארט-טאטין של אגסים מעושנים עם גלידת מוסקט וקינמון, לבה של שוקולד מתובלת בקארי וצנוברים עם גלידת קארי, וקראנץ' שוקולד ונוגט עם קרם שוקולד, אספרסו וסורבה וניל. מחיר כל אחד מהקינוחים: 30 שקל.
ברקרולה ביסטרו בר, עתיר ידע 13, א.ת. החדש כפר סבא. טל: 09-7669606
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
קרם ברולה בברקרולה
|
|
 |
 |
 |
 |
|
שפים צעירים באודיאון
|
 |
|
 |
 |
 |
|
הארוחה הראשונה בסדרת ארוחות השפים הצעירים של אודיאון יצאה לדרך אתמול (יום א'). מדובר בפרוייקט בו מארח השף מתן אברהמס ממסעדות אודיאון את מיטב הסו שפים הישראלים, לארוחה משותפת, בה כל שף מגיש את הספציאליטה עליו גאוותו. למתעניינים, נשארו עוד שלוש ארוחות בהמשך החודש.
ב-13.3 משתתפים מתן אברהמס - שף אודאון, אבי ביטון - (אקס) סו שף קורדליה, אייל טורס - סו שף אורקה, סבינה ולדמן - סו שף לילית. ב-20.3 יבשלו מתן אברהמס, עודד שוורצברד - שף סיטארה, עידן הלפרין - שף אחוזת הלפרין, אסנת רוט - שף קונדיטור ובעלת הפטיסרי טושה. ב-27.3 משתתפים מתן אברהמס, עומר בן גל - שף לילית, היתם מתא - סו שף כרמלה בנחלה, וברי סייג - שף קונדיטור בארנו. מהתפריטים המלאים ניתן להתרשם באתר של אודיאון. חובה להזמין מקומות מראש. מחירים: ראשונות: 30-40 שקל, עיקריות: 80-95 שקל, אחרונות 30-35 שקל.
אודאון. הסדנאות 4, הרצליה פיתוח. טל': 09-9569567
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
אודיאון הרצליה
|
|
 |
 |
 |
 |
|
בית פודארט
|
 |
|
 |
 |
 |
|
שלא תגידו שלא אמרו לכם - ביום חמישי הקרוב (10.3) ייערך אחד השת"פים המסקרנים והטעימים של התקופה האחרונה. הסיבה: ירון קסטנבוים לפוד ארט מארח את ישראל אהרוני, האיש והמיתוס. בתוכנית: מנות מהמטבח הצרפתי בגרסאות מיני אלגנטיות, אווירת לאונג' וסט גרנדיוזי הישר מידיו של dj אהרוני.
בתפריט: כוס יין נתזים, קרוסטיני גבינת סנט מור חמה, טרין כבד אווז וערמונים, מרק קרם סלרי ופטריות כמהין טריות עם פלאן פורצ'יני, ניוקי פירות ים וקציפת סרטנים, דג ים חרוך עם שומר קונפי, קרם יין לבן ולימון כבוש, ובנימה נוסטלגית - אוכף טלה "תפוח זהב". לקינוח יוגשו מבחר מתוקים צרפתיים. חובה להזמין מקום מראש. מחיר: 280 שקל לסועד.
קסטנבוים פוגש את אהרוני. 10.3 ב-21:30, בית פודארט, שדרות שאול המלך 23, ת"א.טל': 03-6950957
|  |  |  |  | |
|
|
|
|
|
|
|
|