 |
פרט לאמפתיה המתבקשת לשם "קרמיסימו", הגלידות החדשות בסדרה הזאת של שטראוס באמת מעולות. המרקם שלהן מצליח לשלב בצורה הכי טובה שפגשתי עד כה בגלידות מדרג הביניים, בין אווריריות לבין קרמיות, מה שהופך את האכילה לכיף גדול כבר מהשנייה הראשונה מחוץ למקפיא.
אבל יותר מזה, אלה הטעמים החדשים. שניים נבחנו, "קרמל נאטס" ו"שוקו פאדג' בראוניז", ושניהם היו פנטסטיים (לשם המחשה, הקופסאות חוסלו לגמרי ביומיים אינטנסיביים של צ'מפיונס ליג). ראויות לציון מיוחד התוספותהמעולות של ה"קרמל נאטס" - ריבת חלב ושקדים מסוכרים. טעם שלישי, "ביסקיט אנד קרים", לא נדגם, אבל קשה להאמין שיש איתו איזה בעייה מיוחדת.
רק דבר אחד ממשיך להציק לי בקופסאות הגלידה הביתיות, וכדאי למהנדסים שעושים לשטראוס את האריזות להקדיש לו קצת תשומת לב: הניילון המאסיבי הזה, שצריך להיפטר ממנו אחרי שפותחים את המכסה בפעםהראשונה, לעולם משאיר מעצמו פגרים קטנים שדבוקים לדפנות, והופכים את איסוף הגלידה באותם איזורים למטרד מטנף. אין דרך לאבד את זה?
מחיר: 19 ש"ח ל-0.9 ליטר (מה קרה לליטר הישן והטוב, אגב?). ציון:
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
או במילים: 4 מתוך 5
|
|
|