 |
שת"פ צפוני: שף מסעדת הלנה, עמוס שיאון, מארח את דניאל זך, שף כרמלה בנחלה התל אביבית, ואת גולן תשבי, יינן יקבי תשבי, לארוחת טעימות וירטואוזית.
בתפריט: אספרגוס קלוי בגריל, גבינת סנט מור וקולי עגבניות (בליווי תשבי סוביניון בלאן אסטייט 2004), פילה דג ים צרוב על הפלנצ'ה, מבושם בשמן וניל סלט שומר והדרים (בליווי תשבי ברוט 2003), מנת ביניים של
סורבה שמפניה, כבד אווז ב"חמשת התבלינים" וקונפיטורת חציל בג'ינג'ר (עם תשבי מרלו אסטייט 2001), סלק צלוי במילוי בשר זנב שור, ברוטב יין אדום ואיטריות "שפצלה" (לצד ספיישל רזרב גוש עציון 2002 קברנה סוביניון). לפינאלה: צלחת קינוחים, ברנדי לבן וקפה או תה.
הארוחה תתקיים ב-29.3 החל מ-19:00. מחיר: 220 שקל לסועד; מומלץ להזמין מקום מראש.
הלנה, העיר העתיקה, קיסריה. טל': 04-6101018
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
MESSA
|
 |
|
 |
 |
 |
|
חודש גריי גוס, ממותגי הוודקה סופר-פרימיום המופלאים ביקום, ב-MESSA. בין השלאגרים: גולדן רוז (גריי גוס וניל עם מי ורדים ושמפניה), שוקולד חצוף (גריי גוס ציטרון ושוקולד לבן), ופרדייס גריי גוס (גריי גוס אורנג', תפוח וקינמון). מחיר כל הקוקטיילים: 48 שקל.
MESSA, רחוב הארבעה 19, תל-אביב. טל': 03-6856859
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
NG בר בשר
|
 |
|
 |
 |
 |
|
בר הבשר NG פוצח במבצע אלכוהולי: בשבוע שבין ה-20 ל-26 במרץ יעשו שם כבוד לבירה אגנברג, החדשה בישראל, וימנפו ליקר צ'ילי ישראלי חדש. הדיל: כל מנת אנטריקוט בשבוע הבא תצא בליווי כוס בירה וצ'ייסר של ליקר צ'ילי.
מחיר: 98 שקל. NG בר בשר, אחד העם 6 תל אביב טל': 03-5167888
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
איש הענבים
|
 |
|
 |
 |
 |
|
תפריט חדש בבר-היין איש הענבים. בין המנות: פסטה פירות ים (68 שקל), קונפי אווז מוגש עם כרוב סגול כבוש ברוטב מייפל צילי (68 שקל), פילה סלמון בתנור בליווי לוביה ולימון כבוש (72 שקל), מולים ביין לבן, זעפרן, שמנת ופרנו (72 שקל), בויאבז קלאסי (78 שקל) ונתחי סינטה ברוטב יין אדום על מצע מנגולד ותרד (78 שקל).
איש הענבים. מזל שור 9, יפו העתיקה. טל': 03-5180533
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
אקוורלה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
אהרוני לא צועד לבד. מדי יום שני יופקד על עמדת הדי ג'יי באקוורלה השף אנטוניו מנסה, שייתן בראש בסטים מעודכנים. בשאר ימות השבוע יתארחו בעמדה די ג'ייז מתחלפים.
אקוורלה. רחוב השרון 10, תל-אביב. 03-6879444
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
הבר של אקוורלה. צילום: יחסי ציבור
|
|
 |
 |
 |
 |
|
פלנצ'ה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
מתחדשים בראשון לציון: השף יריב עוז (אקס טורקיז) הצטרף למטבח של פלנצ'ה ובנה תפריט חדש. בראשונות: פטה כבד עוף עם צ'אטני בצל, אצבעות קבב טלה עטופות בצק פילו בטחינה וסומאק ופטריות בכבד אווז.
עיקריות: אסאדו עגל חלב, קדירת נקניקיות צ'וריסו וצלע עגל ביין אדום, ציר בקר ואוכמניות. קינוחים: סופלה שוקולד וגאוות הבית - מלבי נוסח עוז. עסקיות: א'-ו' בין 14:00-18:00.
פלנצ'ה. על הטיילת במתחם המסעדות בראשון מערב, ראשון לציון. טל': 9415323/4 -03
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
Black Bar n' Burger
|
 |
|
 |
 |
 |
|
בקרוב: סניף חדש ל-Black Bar n' Burger, במתחם סינמה סיטי בגלילות. על תפריט Black Cinema City יופקד צחי בוקששתר, היועץ הקולינרי של הסניף ברחובות שימשיך את הקונספט הבשרי איתו החלו בבלאק.
בתוכנית: שטח של 340 מ"ר הכולל 160 מקומות ישיבה, מתוכם 20 מקומות ישיבה על הבר וחדר VIP שיכלול 20 מקומות ישיבה וצוות מלצרים אישי לאירועים מיוחדים. בנוסף, תעמוד לרשות הממהרים עמדת Black Fast Burger ברחבת הכניסה למסעדה, ובה 20 מקומות ישיבה. עלות ההשקעה, אגב, כבר מעוררת תיאבון: 600,000$. הפתיחה ביוני. |  |  |  |  | |
|