 |
/images/archive/gallery/273/980.jpg טבחי בית החולים בני ציון מציגים את המבחר.
צילום: הרצל שפירא  |
|
|
בית החולים החיפאי "בני ציון" נכנס לשוק האירועים, ומציע מנות ב-70 שקל לאורח |
|
|
 | דפדף בסטייל |  | |
יונתן הללי 15/3/2005 11:56 |
|
|
|
|
 |
לרשימת אולמות האירועים והשמחות שמתחרים על עריכת אירועים לתושבי חיפה והצפון מצטרף מתמודד מפתיע. המרכז הרפואי "בני-ציון" נכנס לשוק השמחות, ויציע לערוך אירועים בהשתתפות עשרות אורחים, במחיר סמלי ועם מזנון עשיר באדיבות מטבח בית החולים. ההכנסות כולן יועברו לקניית ציוד ולשיפור תנאי החולים.
בתי חולים נוספים בארץ כבר מציעים לערוך בריתות באולמות מיוחדים, אך בני-ציון הוא הראשון שיציע גם שירותי קייטרינג, הפקה ואירוח. ההחלטה להפיק בריתות ואירועים נועדה להקל על המצוקה התקציבית ולהגדיל את הכנסות בית החולים. כמו כן החליטו בבית החולים לסייע למשפחות שאינן יכולות לשאת במעמסה הכלכלית הכבדה של אירוע באולם חיצוני.
בבני-ציון מבהירים כי הם יכולים לקיים כל אירוע שיכלול עד 150 מוזמנים, ולא רק בריתות. האירועים יתקיימו בחדר האוכל המרכזי של בית החולים, שייסגר לצורך כך. אירועים קטנים יותר, של עד 50 אורחים, יתקיימו בחדר האח"מים.
בית החולים מקווה לגנוב לקוחות לאולמות האירועים
בעיקר באמצעות מחירים אטרקטיביים במיוחד. מי שיבחר לחגוג בבני-ציון ייהנה ממגוון רחב של מנות ממטבח בית החולים בעלות של בין 20 ל70- שקלים לאורח. תמורת 70 שקלים ניתן לקנות מנה המכילה ארבעה סוגי בשר, עשרה סוגי סלטים, תוספות וקינוחים. העלות כוללת עריכת שולחנות, הגשה, מזנונים, שתייה קלה ועוגות מקונדיטוריית בית החולים.
"בנינו תפריט מודולרי בטווח מחירים גמיש," אמר מנהל המטבח, יהודה גבאי. "המטבח שלנו מייצר מדי יום אלפי ארוחות והחלטנו לנצל את המיומנות שלנו לעריכת אירועים מיוחדים שההכנסה מהם היא קודש. עצם פתיחת בית החולים לאירועים מחזקת את הקשר עם הקהילה ומסייעת למשפחות לחגוג ברמה גבוהה ובעלות נמוכה."
את ההכנסות שיצטברו מהאירועים מתכוונת הנהלת בית החולים להשקיע ברכישת עגלות חימום מתקדמות למזון. השימוש בעגלות, שעלות כל אחת מהן כ25- אלף דולר, תאפשר לכל חולה לקבל מנה אישית חמה וטרייה לפי בחירתו.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
מה בתפריט?
|
 |
|
 |
 |
 |
|
מנות ראשונות: מבחר סלטי מיונז, חצילים, כרוב וגמבה.
מנות עיקריות: צלי בקר ברוט פטריות; עוף בגריל; תבשיל בסגנון סיני; פילה דג מטוגן או דג אפוי בסגנון אוריינטלי.
תוספות: אורז עם שקדים וצימוקים; תפוחי אדמה; קוסקוס וירקות מבושלים.
קינוח: מאפים, קפה ותה. |  |  |  |  | |
|
|
|
|
|
|
|
|