 |
/images/archive/gallery/282/715.jpg מכייפים בבראון.
צילום: קוקו  |
|
|
8 ברזים ו-60 סוגי וויסקי הופכים את בראון למקום שיש להתחשב בו, למרות האוכל הבינוני |
|
|
 | דפדף בסטייל |  | |
אלעד וינגרד 31/3/2005 12:03 |
|
|
|
|
 |
תמר ואני היינו רעבים, אבל ג'ינו רצה בר עם נשים ואנרגיות. אי לכך המטרה היתה ברורה: מקום שיספק לנו ארוחה לילית טובה לצד אלכוהול משובח ואווירת בר אמיתית. לכאורה משימה פשוטה במיוחד כשמדובר בתל-אביב, אבל מצד שני, בשעה חצי אחרי חצות אין יותר מדי מקומות שיבצעו את השילוב הזה בהצלחה.
אחרי התלבטות קלה בחרנו בבראון - בר-מסעדה שממוקם במתחם השוקק של נחלת בנימין. כשנכנסנו פנימה נדמה היה שההימור שלנו הצליח מהצפוי: למרות השעה מאוחרת, המקום היה מלא כמעט לחלוטין. על הבר, שהיה בתפוסה מלאה, ישבו גברים או נשים בנפרד ולגמו אלכוהול, ולצד השולחנות התרחשה גם פעילות קולינרית. כל אלה תחת תאורה עמומה וכשברקע מתנגנת מוזיקת לאונג' נעימה.
התפריטים לא אכזבו (אם כי המחירים יקרים ברובם): מבחר אלכוהול עשיר שמציע שמונה סוגים מהחבית וכ-60 סוגי וויסקי, והיצע אוכל מגוון שכולל טאפאסים וראשונות, עיקריות (בעיקר בשרים) וקינוחים.
מלצרית זריזה הגישה לנו חצאי בירות מצוינות מהחבית: סטארופרמן (25 שקל), אפליכם דאבל (25 שקל פלוס צ'ייסר בחינם) וגורדון פיינסט גולד (10 אחוזי אלכוהול, 30 שקל).
אכזבה מסוימת הגיעה מכיוון המטבח: כנפי העוף בצ'ילי (40 שקל) היו עשויות יתר על המידה, יבשות וכלל לא חריפות, וסלסלת הצ'יפס (29 שקל) היתה סטנדרטית מדי למחירה. נתחוני עוף מוקפצים עם ירקות שורש על מצע חסה ועלים ירוקים (44 שקל) היו סבירים.
אחרי השקטת הרעב יכולנו לבהות ביתר ריכוז בסביבתנו. העיצוב נאה ולא מתחכם (עץ כהה, וילונות בצבע בורדו, גופי תאורה יפים). האוכלוסייה מבוגרת למדי - 30 ומעלה. נוער אין. פיק-אפ? אפשרי, אולי, אבל באותו ערב לא היה לכך שום סימן או זכר. השירות קשוב וטוב. האווירה סולידית. ג'ינו טען שאפילו אנמית.
הביקור בבראון הותיר אותנו ברגשות טיפה מעורבים: מצד אחד הארוחה הלילית אכזבה מעט את הרעבים והאווירה לא סיפקה את ציד האנרגיות. מצד שני נהנינו בבר-מסעדה נעים ואינטימי, שבו נשארנו עד ארבע לפנות בוקר. ואם בכל זאת לסכם: במבחן התוצאה - עובר בהחלט.
בראון. נחלת בנימין 48, ת"א. טל': 03-5172984. כל יום, 19:30 עד 5:00.
|
 |
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|