שירות חדש יחבר בין חולי סרטן למחקר המתאים להם
חברת טרייל-אין פארמה מנסה לעזור לחולי הסרטן. היא עוקבת אחרי אלפי מחקרים וניסויים ברחבי העולם, ומנסה לאתר את הטיפול המתאים לכל חולה, ומלווה אותו בטיפולים
עולם חדש של טיפולים ותרופות חדשניים נפתח לחולי הסרטן בארץ. זאת באמצעות חברת טרייל-אין פארמה, הפועלת למצוא לחולי הסרטן את אופציות הטיפול המתאימות ביותר עבורו. החברה עוקבת אחרי ניסויים ומחקרים ברחבי העולם, ומאתרת את הטיפול הניסיוני המתאים לסוג הסרטן הספציפי של החולה.החברה עוקבת ומאתרת תרופות ומחקרים המתבצעים בתחום ברחבי העולם, מעבר לטיפולים הסטנדרטיים שעובר כל חולה. לאחר איתור הטיפולים המתאימים בוחן האונקולוג יחד עם המטופל את האפשרויות, ויחד הם מחליטים על הטיפול המתאים ביותר עם סיכויי ההצלחה הגבוהים ביותר.

החברה עוקבת אחרי ניסויים ומחקרים ברחבי העולם.
צילום: Shutterstok
הזמן הוא משאב קריטי ומוגבל לחולי הסרטן, ולכן יש צורך למציאות הטיפול בעד סיכויי ההצלחה הגבוהים ביותר במהירות האפשרית. כך שיש צורך לחפש ולעקוב אחרי ההתפתחות בחקר הסרטן ברחבי העולם ולשים לב להתפתחויות ולניסויים המתבצעים, כדי שהחולה לא יפספס טיפול שיכול להתאים לו.
מייסד החברה הוא ניר ארז, כימאי בהכשרתו, בעל ניסיון נרחב בתחום הסרטן והיכרות רבת שנים עם האונקולוגים והטיפולים השונים לסרטן. "ידוע שמערכת הבריאות הגיעה לקצה גבול היכולת שלה, ועל אף מאמציה המבורכים, מצוקת חולי הסרטן זועקת לשמיים", טען ארז. "חשוב שהחולים ומשפחותיהם יפעלו לממש את זכותם וכבודם למציאת טיפולים נוספים מהמתקדמים ביותר בעולם". ארז הקים את טרייל-אין פארמה בעקבות תחושת החמצה לאחר מותה של אימו ממחלת הסרטן, ובמטרה לסייע לחולי סרטן אחרים ובני משפחותיהם במאבקם במחלה.

תאי סרטן.
צילום: שאטרסטוק
הוא ציין שחולים, משפחות ואונקולוגים אינם מסוגלים להשתלט על המידע העצום המצטבר כל יום בחקר הסרטן, ועל ההזדמנויות להגיע לטיפולים ולתרופות פורצות הדרך שישפיעו על הטיפולים בעתיד. אף חולה לא ירצה לפספס הזדמנות להציל את חייו עם תרופות וטיפולים מתקדמים אלה. ניר מדגיש כי המערכת הרפואית בישראל חשופה רק לכ– 2% מהמחקרים בסרטן הפתוחים ברחבי העולם ולכן מרבית המחקרים מתקיימים בחו"ל ושם ניתן לקבל את הטיפולים המתקדמים ביותר.
"ההצלחה שלנו במציאת טיפולים לעשרות חולי סרטן שפנו אלינו עד כה היא 100 אחוז ובמקרים בהם התייעצו על הממצאים שבדו"ח עם אונקולוגים מובילים בעולם, הם אישרו את הטיפולים המופיעים בו ונעזרו בו, תוך שיקול דעת מקצועי, להמליץ על הטיפול הטוב ביותר לחולה", אמר ארז.
בישראל חיים כיום למעלה מ-100,000 חולי סרטן ומדיי שנה מאובחנים קרוב ל- 30,000 חולי סרטן חדשים, כך לפי נתוני משרד הבריאות. כמו כן נפטרים כ-11,000 חולי סרטן כל שנה בישראל. כ-15,000 מחקרים זמינים לציבור חולי הסרטן ברחבי העולם ולכל מחקר עשרות תנאיי סף לקבלה. עם מצב זה מתמודדים כ- 240 אונקולוגים בלבד. העומס העצום על האונקולוגים והמערך התומך פוגע ביכולת לענות על צרכי החולים.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg