 |
 |
|
 |
תיק גב |
 |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
סקי מים בתל-אביב
|
 |
 |
 |
 |
עונת סקי המים בפארק מנחם בגין (דרום) נפתחה. האתר היחיד בארץ שמציע סקי מים בכבלים, נמצא על גדות אגם המשתרע על 50 דונם. ניתן לקבל שיעורים בסקי מים, ובקיץ ובחופשות מופעלות קייטנות סקי מים לילדים. הסקי מותר לילדים בני 9 ומעלה. במקום יש מזנון משפחתי, תאי אחסון ומקלחות, מוזיקה ואווירה מאוד צעירה ומשפחתית. הוא פתוח משעה 9:00 בבוקר ועד 19:00 בערב . בחודשים יולי-אוגוסט אפשר לגלוש עד חצות, הודות לזרקורים שמאירים את האגם. המחיר: 68 שקל לשעת גלישה ביום חול ו-80 שקל בשבת. טל ': 03-7391168. |
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
קפריסין בחוברת
|
 |
 |
 |
 |
לקראת פתיחת עונת התיירות של קיץ 2004, הוציאה לשכת התיירות הקפריסאית שתי חוברות חדשות.החוברת בעברית תואמת את צרכיו של הנוסע מישראל, והיא כוללת מידע על ויזות, רישיון נהיגה, נישואים אזרחיים, אפשרויות לינה, בילוי, טיול וכו'. מי שלא פוחד מאנגלית יכול לקבל גם חוברת מקיפה המוקדשת כל כולה לטיולי אופניים בקפריסין. ב-30 במאי יופיע אלטון ג' ון בניקוסיה. כרטיסים ניתן לרכוש החל מ-35 פאונד קפריסאי, בטלפון: 357-22580100. ב-6 ביוני יהיה קונצרט של להקת הסקורפיונס.מחיר כרטיס 20 פאונד.ניתן לרכוש בטלפון: 357-99669661. פאברוטי יופיע ב-9 ביוני בניקוסיה.כרטיסים החל מ-35 פאונד .טלפון: 357-22673215. את החוברות ניתן לקבל חינם במשרדי לשכת התיירות הקפריסאית, בדיזנגוף סנטר בתל-אביב. פרטים באתר: www.visitcyprus.org.il ובטלפון : 03-5257442. |
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
לגעת במים
|
 |
 |
 |
 |
זוכרים את ה"לידו" בטבריה? אז היום קוראים למקום "דקס" והוא אחד המקומות הכי יפים בארץ, שמגישים אוכל כשר ומעולה, באווירה הכי "ים כנרתית" שאפשר. המסעדה נושקת למי הכנרת, שעכשיו כזכור הם גבוהים במיוחד, ומציעה מרפסת עץ עם חלונות פנורמיים ענקיים שמאפשרים רק לראות ולגעת במים,אלא גם לנשום אותם.בכניסה למסעדה מונח "המזבח", מדורת העצים הענקית,שעליה ניצלים שוקי הטלה ושאר הנתחים.למרבה ההפתעה,גם מנות הפתיחה מצוינות - אל תוותרו על חלת בצל (29 שקל ), על צלעות טלה (78 שקל ) ועל חזה מולארד בגריל,ברוטב סויה ודבש (79 שקל ). הלהיט של המקום הוא "פקה", שאותו חייבים להזמין 3 שעות מראש. מדובר בשיטת צלייה מאיי הים האדריאטי, בקדירה שמונחת בתוך הגחלים, ובתוכה ניצלה לאטו נתח שלם של ספריבס טלה צעיר בעשבי תיבול ויין. המחיר: 155 שקל. את מכשול המנות האחרונות הם צלחו בכבוד רב, מעל רף הכשרות, בעזרת קרפים בגרנד מרנייר ופרוסות תפוח דקיקות, שנעשות במתקן מיוחד, ממש ליד השולחן. "דקס" הוא מסוג ההפתעות הנעימות שממש לא היית מצפה למצוא במקום כמו טבריה, עיר שזקוקה למתיחת פנים רצינית. מושקע, טעים, נעים ובהחלט אחר. טל ': 04-6724488. |  |  |  |  | |
|
 |
 |
 |
|
 |
|
|

|
|
 |
 |  | פירסום ב - nrg מעריב | אתרי מעריב  | דרושים ל - nrg  | תנאי שימוש | עזרה  | כתבו לנו   | מי אנחנו | |
|