 |
69% מהישראלים מעדיפים לאכול את הקרמבו מלמעלה, 12% מעדיפים להתחיל לאכול את הקרמבו שלהם מהביסקוויט, 10% אוכלים ביחד את הביסקוויט ואת הקצפת ו-4% אוכלים את הקרמבו בכל פעם בצורה שונה. כך עולה מסקר שערכה גלידת שטראוס, באמצעות מכון "שילוב", לקראת החורף – "עונת הקרמבו". ממצאי הסקר עולה כי, הרעיון שעומד מאחורי ה"קרמבו" הנו ליצור תחליף גלידה שאינו נמס, קל לשיווק שאפשר לאכול בחודשי החורף בלי לצנן את הגרון. בישראל נאכלים יותר מ-50 מליון קרמבואים בעונה. בממוצע צורך כל אדם, מילד ועד מבוגר כ-9 יחידות קרמבו בעונה. הטעם הנפוץ ביותר הוא קרמבו וניל ואחריו קרמבו מוקה. משקל יחידת קרמבו הוא בערך 25 גרם והיא מכילה כ-115 קלוריות. ההיסטוריה של הקרמבו: הקרמבו נולד לפני כ-200 שנה בדנמרק והגיע לארץ לפני 40 שנה ע"י קונדיטורים שעלו לארץ מדנמרק ומגרמניה. בשנת 1966 החלה חברת ויטמן להיות המשווקת מספר אחת של קרמבו בארץ והיא גם זו שנתנה לו את שמו המורכב מצירוף המילים "קרם" ו-"בו". בשנת 1979 נכנסה לתחום שטראוס כאשר רכשה את ויטמן.
|
 |
 |
 |
 |
|
|