ראשי > כלכלה > כלכלה בארץ > כתבה
בארכיון האתר
תנובה חנכה מפעל חדש לייצור בשר בקר טרי
המפעל נפתח בעמק בית שאן בהשקעה של 100 מיליון שקל. במפעל ייוצרו כ-60 מוצרי בקר שונים, תחת המותג החדש "אדום אדום"
לכתבה הקודמת דפדף בכלכלה לכתבה הבאה
רונית מורגנשטרן
1/11/2004 8:18
תנובה חנכה אתמול את מפעל תשלובת הבשר הטרי החדש שלה, באזור התעשיה בעמק בית שאן. לטענת החברה, זהו מפעל בשר הבקר הטרי הכשר הראשון בעולם, והיא השקיעה בהקמתו כ-100 מיליון שקל. במפעל ייוצרו כ-60 מוצרי בקר שונים, תחת המותג החדש "אדום אדום".
 
בתנובה אומרים כי לראשונה בישראל ניתן יהיה למצוא בשר בקר טרי וארוז במקררי רשתות השיווק. מי שבכל זאת יתגעגע לשירותיהם של הקצבים, יוכל לרכוש את מוצרי המפעל גם בקצביות ברשתות או באטליזים הפרטיים. מוצרי הבקר החדשים יושקו בתחילת שנת 2005. מנכ "ל תנובה, אריק רייכמן, אומר כי "מעתה יוכל הצרכן הישראלי לרכוש בשר בקר טרי ומשובח ברשתות השיווק, כמו שנוהגים הצרכנים באירופה ובארצות הברית מזה שנים".
 
המפעל החדש משתרע על שטח של 40 אלף מ"ר ויועסקו בו כ-200 עובדים - בתנובה אומרים כי רובם יהיו תושבי העיר בית שאן והאזור. כושר הייצור הכולל של המפעל יעמוד על 15 אלף טון בשר בשנה, אולם במשך השנה הראשונה לפעילותו התוצרת תהיה קטנה בהרבה. במסגרת לימוד התחום חתמה תנובה על הסכמי ידע, לימוד והכשרה עם חברת ברנדנבורג הגרמנית. הציוד במפעל הוא מתוצרת החברה הצרפתית נורמן, שגם תכ שיר את העובדים.
תמונות
מינויים
ביטוח
דעות
נתוני בורסה
בארץ
צרכנות
שוק ההון
  מדד הגולשים
הנדל"ן לא מתקרר:...
                  34.64%
לא מורידים את...
                  11.8%
"אנחנו נשתה קולה"
                  9.65%
עוד...

בארץ
פסיקה עקרונית: תושבי המושב הם בעלי הקרקע  
אגד לא תעסיק יותר נהגים בחוזה אישי  
אחרי 3 רבעונים רצופים של ירידות - ענף הנדל"ן מתייצב  
עוד...