פיצה מקפיצה: מתכון לפיצה טורטייה

שוברים את הראש מה להכין לארוחת הערב? מתכון לפיצה על טורטייה שילדים אוהבים ומבוגרים אפילו עוד יותר

nrg מעריב | 26/10/2011 8:22 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
נאור רהב
פיצה טורטייה. נאור רהב

המרכיבים:

1 טורטייה (קוטר 30 ס"מ)

לרוטב העגבניות:

3 כפות שמן זית כתית
500 גרם עגבניות מקולפות עם הרוטב (מקופסת שימורים)
כף רסק עגבניות
1 בצל לבן בינוני קצוץ לקוביות קטנות
3 שיניי שום קצוצות
כף בזיליקום קצוץ
1/2 כפית סוכר

לשמן אורגנו:

כף שמן זית מעורבבת עם עלי אורגנו קצוצים
200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת 26% עד 30% שומן
50 גרם גבינת פרמזאנו
מלח ופלפל לפי הטעם

ההכנה:

1. הכנת רוטב הפיצה: במחבת בינונית מחממים שמן זית ומוסיפים את הבצל והשום. מאדים עד שהבצל הופך שקוף.
2. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים כדקה, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הבזיליקום ומבשלים כ-10-15 דקות על אש קטנה עד שהרוטב הופך סמיך. סוגרים את האש ומוסיפים את הבזיליקום הקצוץ.

מקררים.
4. מכוונים את התנור לטמפ' של 250 מעלות. ומתחילים להרכיב את הפיצה: מורחים את שמן האורגנו על הטורטייה ומקשיחים בתנור למשך 2-3 דקות.
5. מוציאים את הטורטייה הקשיחה ומורחים 3 כפות רוטב עגבניות. מפזרים את הגבינות בנדיבות ומחזירים לתנור ל-6 עד 7 דקות בחום של 250 מעלות.

המתכון באדיבות אבישי בדור- שף תפעולי של רשת קפנטו. המנה מוגשת בתפריט הילדים המיוחד של הרשת.
  

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מחשבון הריון

אנא הזיני את תאריך המחזור האחרון שלך:

עוד ב''מתכונים''

פייסבוק

טבורית

לקבלת מידע אודות שימור דם טבורי, מלאו פרטיכם
ונציג מקצועי של טבורית יחזור אליכם




/ /
שלח

פרטיך נשלחו בהצלחה
בזמן הקרוב נציג טבורית
יצור עימך קשר

מדורים