ראשי » חליפה עסקית

ערב טוב חולון, החגיגות מתחילות עכשיו

LE BISTRO BAR, מסעדת הביסטרו הראשונה בחולון, השוכנת במתחם עזריאלי שבעיר, מציעה את הטעמים והריחות של מסורת מסעדות הביסטרו של פריז וניו-יורק. הבייקרי המקומי ובית הקפה מספקים לסועדים לחמים ומאפים טריים מקמח שאור, והמקום פתוח משמונה בבוקר ועד להגשת החשבון האחרון במשמרת הלילה

בשיתוף ''חליפה עסקית'' | 30/12/2014 11:08 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
אם כבר מדברים על משמרת הלילה, אז בעיר חולון יש סערה אמיתית כרגע. עשרות תושבים, מהבכירים והנוצצים בעיר, התארגנו בסתר כדי להרים מסיבת סילבסטר מהסרטים. הבעלים תכנן אירוע שיכלול מסיבת ענק מושקעת ותפריט שאותו בנה באמצעות צוות יועצים קולינאריים ושפים מפורסמים ממסעדות אירופאיות.

אז... מה יאכלו החולונים, תמורת כרטיס כניסה שיעלה 370 שקל לזוג באותו הלילה? על השולחן יניחו עבור הסועדים לחמי מחמצת מאפיית הבית ומטבלים, ולכל זוג יוקדש בקבוק יין אדום/ לבן
קינוח בלה ביסטרו בר
קינוח בלה ביסטרו בר 
מיקב "פלאם קלסיקו" . החוגגים יוכלו לבחור את מיטב המנות מתפריט עשיר, שכולל מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים.

LE BISTRO BAR מביא את בשורת חו"ל גם לעיר החולונית. הביסטרו, השוכן במתחם "עזריאלי בחולון", מכניס את העיר לרשימה הערים שמציעות לתושביהן את מיטב המאכלים של העיר הגדולה, מבלי לעמוד בפקקים או לחפש חניה, ועדיין לשלם מחירים שווים לכל נפש. הביסטרו משתרע על פני כ-500 מ"ר, ויכול לארח עד כ-170 סועדים, ומציע גם אירוח לאירועים וכמובן אפשרות להזמנת מנות טייק-אוויי הביתה.

"חשבנו איפה כדאי לפתוח מקום כזה מחוץ לתל אביב ולאחר סקר שוק שעשינו הגענו למסקנה שחולון היא יעד מתאים", מספר שירן שרים, מבעלי מסעדת הביסטרו. "הגיע הזמן שגם העיר הזו תוכל להציע לתושביה מסעדה ברמה גבוהה מבלי שיהיה עליהם לצאת לעיר אחרת. החולונים מקבלים כאן ביסטרו בהגדרתו המקורית, עם ניחוח פריזאי-ניו-יורקי, ומנות שף ברמה הגבוהה ביותר, ובמחירים שפויים. בינתיים החולונים מאוד אוהבים אותנו.

בסופי שבוע המקום מלא ובאמצע השבוע אנחנו מארחים מדי יום את אלפי העובדים בארבעת המגדלים של מתחם עזריאלי החולוני. הקהל הוא סולידי וכיפי, גילאים של 30 פלוס, ולאחרונה גם זכינו בגיליון 'חדשות השבוע' בתואר מסעדה מצטיינת".

המקום עובד שבעה ימים בשבוע, החל משבע בבוקר ועד אחרון המבקרים . בצהריים מוצעות מבחר מנות עסקיות לעובדי המתחם ואחרים החל מ-38 שקלים ועד לכ-80 שקלים לניו-יורקי סטייק (סינטה).

בחלקו הקדמי של המקום שוכן אגף בית הקפה, המשקיף אל הפארק ואל המאפיה המספקת את דברי המאפה למסעדה - הבייקרי. כל המאפים והלחמים נעשים במקום, מקמח מחמצת, ולחם השאור הטרי מוגש לסועדים, כשריחות המאפה המשכרים מפתים את מבקרי הקניון. בית הקפה מציע מבחר של
כריכים וסלטים בהגשה עצמית, והסנדוויצ'ים הטריים שנלקחים למשרדים הם אחת האופציות המועדפות על העובדים במתחם.

בחלקו הפנימי של הביסטרו ממוקם חלל המסעדה. בר מאסיבי וגדול מקבל את פני האורחים. שולחנות עץ כבדים וספת עור מעוצבת משלימים את המראה שהגיע מחו"ל, ומזכיר מסעדות ביסטרו מקוריות של פריז, שהפציעו לאוויר העולם בתחילת המאה הקודמת. אבל לא רק תפאורה יש כאן, אלא גם את הדיל המפתה ש"לה ביסטרו בר"  מציעה למבקריה - מנות שף, המוכנות על המקום, ובמחירים השווים לכל נפש, ותפריט המתאים לבילוי איכותי  של שעות הערב.

על מבחר המנות שיוצאות מהמטבח אחראי מי שהיה שמונה שנים סו-שף במלון שרתון, עימאד שורבגי. הוא גאה מאוד במיקס הנגיעות הים תיכוני שהוא מעניק למנות שלו. "בסופו של דבר כולנו ים תיכוניים", הוא אומר, "מצד אחד אנחנו מציעים מנות עם ניחוח חוצלארצי כמו קרפצ'יו סינטה, ומצד שני מנה שהיא הכי ים תיכונית ישראלית בעיני, הכרובית בטחינה, שהיא מאוד פופולרית אצלנו".

• הכתבה מאת "לה ביסטרו בר".
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''חליפה עסקית''

כותרות קודמות
כותרות נוספות