שייקים,ממרחים, ומרקים: עבודה של בלנדר מקצועי

עבור רבים הבלנדר הוא מכשיר לשימוש בעיקר בקיץ. אבל לא במקרה של הבלנדר המקצועי של DAVO OMNIBLEND, שמספק את הסחורה כל השנה. בעזרת השייקים שלו תתחזק המערכת החיסונית, ניתן להכין בעזרתו מרק, לטחון, לחתוך, להקציף ולערבב, במקום להשתמש במגוון מכשירים אחרים. מיכל צפיר, מובילת טרנד הבריאות בישראל, בחנה את הבלנדר וממליצה על השימוש בו

בשיתוף ברק רום | 03/08/2016 06:08
תגיות:

בלנדר מקצועי באמת הוא לא רק מכשיר להכנת שייקים ומיצים לקיץ. בלנדר מקצועי כמו של DAVO OMNIBLEND, רצוי שיהיה במטבח בכל יום בשנה. טרנד המודעות למזון בריא שכובש את העולם, כבר הגיע אלינו והמשמעות היא לא רק מה אנחנו אוכלים, אלא באיזה למכשירים אנחנו משתמשים להכנת האוכל.  מיכל צפיר, הכוהנת הגדולה של המטבח הבריא בישראל, בדקה אישית את הבלנדר של DAVO OMNIBLEND ומנתה 4 סיבות שיגמרו לכם לאמץ אותו גם למטבח שלכם, כאחד מהמכשירים החשובים בכל השנה עם דגש על החורף.

“כאשר יש ברשותינו במטבח את המכשירים המתאימים”, מסכמת צפיר את ההתנסות שלה, “מובטח לנו שנצליח להפיק מהמזון שלנו את המירב. אחרי שהתנסיתי עם הבלנדר של DAVO OMNIBLEND ובדקתי את הביצועים שלו בהשוואה למכשירים אחרים, אני ממליצה עליו בחום מארבע סיבות עיקריות”:

מחזק את מערכת החיסון - אנחנו זקוקים למערכת חיסון מתפקדת ויעילה בעיקר בחורף. עליה להגן עלינו ממתקפות של חיידקים ושל וירוסים. הבית סגור רוב שעות היום וכל התעטשות של עלולה להדביק במחלה. דרך מעולה ובריאותית לתמך במערכת החיסון היא שייק ירוק, שבו יהיו שפע של ירקות ופירות העשירים בויטמין C, הידוע כמחזק של מערכת החיסון. אפשר להוסיף לו גם צמחי מרפא כמו סמבוקוס ואפילו אסטרגלוס ולשתות משקה בריא, טעים, מזין ומעולה בעונה הקרה. בקיץ הבלנדר תומך במערכת החיסון שלנו, שמתמודדת עם המעבר מהקור שבבית לחום שבחוץ. השייקים הבריאים יעזרו לנו להדוף את החיידקים שהבאנו מהים או הבריכה.

הכנת מרק חם - אין כמו להיכנס הביתה בערב חורף קר היישר לצלחת מרק מהבילה, שמוכנה  בדיוק  לאכילה. ארבע חמש דקות של עבודה בבלנדר והמרק מוכן. לא חובה למלא סירים שלמים כשרוצים בסך הכל מנה או שתיים, שניתן להכין בבלנדר במהירות ובזמינות.

אפשרות לבקרת משקל - בחורף אנחנו מרבים לצרוך פחמימות וסוכרים ומעלים על הגוף צמיג או שניים. בלנדר מקצועי מאפשר הכנה של שייק שיבולת שועל, אורז או כל שאר הדגנים, כך שנקבל ארוחת ביניים קלה להכנה ומזינה. הבלנדר יודע גם להכין מרק קטניות עשיר. כמובן שבקיץ אנחנו מעוניינים לשמור על המשקל והגיזרה וארוחות הביניים הקלות של הבלנדר המקצועי יספקו לנו את הצורך הזה.

מעולה לספורטאים: ספורטאים משקיעים הרבה אנרגיה ולכן כדאי להתאים את מידת הצריכה של ויטמינים ומינרלים לרמת ההשקעה של הגוף בעת פעילות. השיטה הפשוטה ביותר וגם הנעימה והקלה, היא בעזרת הכנת שייק בריאותי, להעשרת תפריט התזונה, עם רכיבי מזון מועשרים שיהיה לגוף קל לספוג.

איך להכין שייק ירוק לתמיכה במערכת החיסון

המצרכים הדרושים: חצי צרור פטרוזיליה, ארבעה גבעולים של סלרי טרי, שני תפוחי עץ ירוקים,  פרוסה אחת של ג’ינג’ר טרי וכפית של אצת הספירולינה. לכל אלה יש להוסיף שתי כוסות מים.

אופן ההכנה: יש להכניס לתוך הבלנדר המקצועי של DAVO OMNIBLEND את המצרכים, על פי סדר הופעתם ברשימה ולהפעיל את הבלנדר במהירות גבוהה לדקה אחת.

כל הפעולות שבלנדר מקצועי של  DAVO OMNIBLEND יבצע במקום מכשירים אחרים

טחינה - כמובן שניתן לטחון פירות וירקות קרים במעבד מזון או בבלנדר מוט, אבל כדי להוסיף פנימה גם פירות וירקות קשים או קוביות קרח, דרוש בלנדר מקצועי, עם מנוע רב עוצמה ולהבים עמידים לטווח ארוך, שאינם נשחקים. בלנדר מקצועי של DAVO OMNIBLEND מחליף את גם מטחנות התבלינים. הוא מבצע טחינה רטובה ויבשה, באותם להבים ולאותו כד.

ערבוב - אין צורך לערבב בידיים או להשתמש במיקסר. הניחו את מה שרציתם בבלנדר והפעילו אותו בפולסים קצרים או במהירות המתאימה למה שתכננתם.

חיתוך –  הנה תחליף מתאים לחיתוך ולקיצוץ בידיים או במעבד מזון. פולסים קצרים יעשו את העבודה עד לקבלת החיתוך שרציתם.

הכנה של מרק חם –  במקום לחמם מרק במיקרוגל, ניתן לעשות זאת בבלנדר המקצועי בתוך 4-6 דקות. אפשר להכין רק מנה אחת או שתיים מבלי למלא סיר שלם.

מבצע את כל פעולות הקצפה - הבלנדר המקצועי אידיאלי להקצפה, בזכות השילוב בין מנוע עוצמתי ומערכת של 6 סכיני אל חלד. הנה גם המיקסר הרגיל או זה הידני הפכו למיותרים.

והשורה התחתונה: אם יש לכם במטבח על השיש בלנדר מקצועי של DAVO OMNIBLEND, נחסך הצורך בשימוש במכשירים חשמליים רבים.

הכנת מרק תאילנדי טעים ועשיר

המצרכים הדרושים: כוס אחת של חלב קוקוס, חצי כוס כרוב חתוך, כוס אחת של עלי תרד או קייל,  פלפל אדום אחד, כפית אחת של ג’ינג’ר קצוץ, שן שום, מעט זרעי צ’ילי אדום, חופן טרי של בזיליקום וחופן טרי של כוסברה, חצי כוס של פטריות חתוכות דק.

אופן ההכנה: מכניסים אל הבלנדר של DAVO OMNIBLEND את כל המצרכים שברשימה, מלבד הכוסברה והפטריות ומעבדים הכל במהירות גבוהה למשך כשלוש וחצי עד ארבע דקות. משתמשים בפטריות ובכוסברה לקישוט.

ומיכל צפיר מסכמת: “הכנתם של המתכונים הללו היא מאוד פשוטה ובעזרת הבלנדר של DAVO OMNIBLEND הם גם קלים להכנה וגם טעימים. הבלנדר גם מסייע לנו להפיק מחומרי הגלם את המירב. כדי לצרוך מזון בריא דרושים לא רק המצרכים נכונים, אלא גם המכשיר המתאים לעיבוד”.

הנה כל הסיבות למה בכל מטבח בריאותי צריך בלנדר מקצועי של DAVO OMNIBLEND:

טוחן רטוב ויבש באותם להבים ולאותו כד, טוחן במהירות את כל סוגי הפירות, הירקות והעלים לשייק במרקם מוקצף וחלק, כותש קוביות של קרח לברד, תוך דקות ספורות מכין מרק חם מירקות, מייצר גלידה במרקם חלק ועדין מפירות וירקות קפואים, טוחן לקמח את כל סוגי הקטניות והדגנים, במהירות שיא.

השאירו פרטים עכשיו, והבטיחו לעצמכם את המכשיר הטוב ביותר במחיר הנוח ביותר!
לפרטים נוספים לחץ כאן

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

המומלצים