
הטרנדים הקולינריים החמים ביותר בגני האירועים בשרון
הגשה בסגנון ארוחות משפחתיות, סופגניות לקינוח ונשנושי המבורגר - ודאו שתפריט החתונה שלכם מותאם למגמות החמות ביותר בעולם
מאת: יערית טרבלסי, אתר מתחתנים
אם תחשבו על זה רגע – בסופו של דבר, מה שיקבע אם החתונה שלכם תהיה מושלמת תלוי בכמה אלמנטים בסיסיים: מקום האירוע, שמלת הכלה, המוזיקה וכמובן – האוכל!
בעוד ששלושת האלמנטים הראשונים מתבססים בעיקר על הסגנון המועדף על הזוג, האלמנט ה”טריקי” ביותר הוא האוכל. תפריט חתונה צריך להיות מותאם לצרכים של האורחים, לרצונות של בני הזוג ולטרנדים החדשים ביותר בתחום.

השנה, לצד הטרנדים הקולינאריים הקלאסיים שאף פעם (כנראה) לא ייעלמו, יש הרבה דברים חדשים ומרעננים בקולינאריה בכלל ושל גני אירועים בשרון, בפרט: ארוחות בסגנון משפחתי, סופגניות לקינוח וגרסאות מיניאטורות של המאכלים האהובים עליכם. בנוסף, ניתן לראות שפע של דוכני מזון וברים בהתאמה אישית וחלוקה של חטיפים ונשנושים בלב רחבת הריקודים.
העזו בתוספות
אחת הדרכים לשלב את הטרנדים החדשים ועדיין לרצות את החיך המגוון של האורחים – בחרו במנה עיקרית קלאסית באיכות גבוהה (למשל סטייק) ואפשרו לאורחים להביע את ההעדפות האישיות שלהם באמצעות תוספות מקוריות ומגוונות לצד המנה העיקרית.
מאכלי ילדות
אם בשנים האחרונות המגמה הייתה להגיש בעיקר את כל מה שחדש, הרי שהשנה מתחזקת מגמה ברורה של שילוב מאכלי ילדות מוכרים ונוסטלגיים, בייחוד בחלק של קבלת הפנים – “משה בתיבה”, מקרוני ואפילו פתיתים. שילוב של כמה מנות כאלו יגרום לאורחים שלכם להתרפק על הנוסטלגיה וישאיר להם זיכרון מתוק.
מנות בגודל ביס בקבלת הפנים
כדורי בשר, טאקו זעירים, מיני עוף מטוגן ואפילו מנת ביס של ספגטי, הם שם המשחק בקבלת הפנים. זכרו שבזמן קבלת הפנים אנשים נפגשים אחד עם השני, מתחבקים, מנשקים ומחזיקים משקה ביד, כך שמנות ומתאבנים בגודל ביס יהיו נוחים ומרצים יותר.
סופגניות
תשכחו מקאפקייקס. הקינוח החם השנה הוא סופגניות/דונאטס, שאותן ניתן לאכול כמו שהן, לטבול בסירופים שונים, למלא במילויים שונים ואפילו לקשט איך שאוהבים.
מאכלים אתניים
חתונה היא מיזוג של שתי משפחות וכחלק מזה מתחזקת בעולם המגמה לשלב את השורשים התרבותיים של שני הצדדים ולהביא אותם לידי ביטוי באמצעות מאכלים אתניים המשקפים את התרבות ואת הרקע שלכם, בין אם כחלק מהתפריט ובין אם כעמדות מזון נפרדות.
הגשה בסגנון משפחתי
מגמת ההגשה במזנונים נחלשת השנה ואת מקומה תופסת בגאון ההגשה האישית לשולחנות, שמעצימה את התחושה האינטימית והנעימה ומעניקה חוויה הדומה במהותה לישיבה במסעדה או בארוחת חג.
מהשדה לשולחן
טרנד החיבור לטבע מגיע גם אל התחום הקולינארי והמגמה הבולטת ביותר, בכל רחבי העולם, וכמובן גם של גני אירועים בשרון, היא בחירה של קייטרינג עם חומרי גלם אורגניים, כאלו שמגיעים ישירות מהחקלאים בבוקר האירוע. כך – גם עשיתם משהו טוב למען החקלאיים, וגם הבטחתם שהאוכל שיוגש לאורחים שלכם יהיה טרי ככל האפשר.
משאיות מזון
אחרי ערב ארוך הכולל אוכל “רשמי”, שתייה, ריקודים, ומינגלינג, משאית מזון יכולה להיות הפתעה נעימה ומקורית.
בין אם תחליטו לאמץ את האהבה שלכם לארוחת לילה מאוחרת עם פיצה, להתרפק על זיכרונות הטיול המשותף למקסיקו עם טאקו, או לחלק לאורחים שלכם גלידה בגביע – משאיות מזון הן טרנד קולינארי רותח שלגמרי כדאי לכם לשלב בחתונה.
דוכני שוק
קונספט הגשה באווירת שוק איכרים אירופאי, שופע וססגוני, שמאפיין במיוחד את קבלת הפנים. העמדות מעוצבות כדוכני שוק רחבים עשויים עץ, לראשם גגונים קטנים ובהן מוגשות מנות שהשראתם לקוחה גם היא מאוכל הרחוב המוגש באותם שווקי איכרים. על מנת להאדיר את תחושת השפע, ניתן להוסיף עמדות שוק רפרזנטטיביות נוספות, ובהן פרחים, תבלינים, ארגזי פירות וירקות ועוד.
אקסטרה: אם חשקה נפשכם באירוע שכולו מעוצב באווירת החגיגיות האותנטית של הפסטיבלים המתקיימים בשווקים האירופאיים, ניתן “לבנות” בתי קפה, להלביש את השולחנות במפות משובצות, להוסיף עמדות שזירה, עמדות שייקים ועוד.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg