מומלץ לעצור בדרך להורים, או בחזרה
שלוש המלצות לסוף השבוע: דיל מדהים בפסטה מיאה, פסטיבל אוכל ביואב יהודה ותפריט חורף בפסטיס, שיחמם את הלב
מאתמול (ד') פצחו שם במבצע אטרקטיבי להדהים: במסגרת חגיגות עשר השנים למקום, מוגש במקום תפריט מצומצם, בו מוגשות מנות מוקטנות מעט מהרגיל במסעדה, במחיר השערורייתי של 10 שקל בלבד. בין המנות: ראשונות כסלט ירוק, מרק משתנה וארנצ'ינו, (כדור של ריזוטו ומוצרלה, מטוגן ומוגש ברוטב עגבניות) שהוא הוא הראשונה המומלצת, לפחות בעיני.
העיקריות נופלות לשיק איטלקי בנאלי מעט ועדיין, גם בהן באים לידי ביטוי איכות המרכיבים והמחיר. דוגמאות: פסטה ברוטב עגבניות ופלפלים, ניוקי ברוטב שמנת בטטה ועוד פסטה משתנה (ביום שהיינו היתה פסטת צדף עם עגבניות וחצילילם ויום למחרת פסטה עם עגבניות, צלפים וזיתים שחורים). קינוחים: מוס שוקולד ופנה קוטה. בנוסף, רשימת יינות מתחלפת תציע לסועדים יין ב-10 שקל לכוס. תענוג.
פסטה מיאה תל אביב, וילסון 10, טל': 03-5610189. חגיגות העשור יסתיימו ב-24 לפברואר.
בסוף השבוע הנוכחי יושק לו פסטיבל יואב יהודה, שעומד בסימן של בשלנות מקומית. סוף השבוע הראשון ייוחד – כמה מפתיע- לט"ו בשבט. הקונספט יכלול התייחסות נרחבת לעשבי תבלין, בישול בשילוב פירות יבשים ועוד ענייני חג. בתפריט:

תפריט החורף של פסטיס המשובחה, שהושק לפני כשבועיים הופך ליותר ליותר אטרקטיבי עם ירידת הטמפרטורות. בתפריט שבנה השף אייל לביא ישנן כמה מנות עשירות וכבדות יחסית, שנעים לאכול תוך כדי צפיה אל שדירות רוטשילד כשיורד גשם, ולדמיין את אירופה.
בקולקציה: ראשונות כאוקטופוס ניסואז (45 שקל) וביסק סרטנים בשמנת וברנדי( 42 שקל). עיקריות: ניוקי ושרימפס בציר בקר, שמנת ופרמזן (58 שקל), ג'מבו שרימפס ועצם מח על ריזוטו, בציר בקר עם פטריות פורטובלו וכמהין (95 שקל), מולים ביין לבן, ירקות שורש ופטרוזיליה ( 86 שקל), וכמובן- מנת הדגל של המסעדה והמנה האולטימטיבית לחורף- בויאבס (88 שקל).
PASTIS שד' רוטשילד 73, תל אביב . טל': 03-5250773, 03-6290964