גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מומלץ לעצור בדרך להורים, או בחזרה

שלוש המלצות לסוף השבוע: דיל מדהים בפסטה מיאה, פסטיבל אוכל ביואב יהודה ותפריט חורף בפסטיס, שיחמם את הלב

גבי בר חיים | 16/2/2006 15:42 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
פסטה מיאה, קיסרית האיטליאנה התל אביבית, חוגגת עשור להיווסדה. ומדובר בהזדמנות האולטימטיבית לתת כבוד לאותו מוסד. במדינה בה כל מזללה היא טרטוריה וכל קיוסק הופך לבית ממכר לפסטות, ג'ורג'ו ומיה ספינו, הבעלים ובשלני המקום, מכינים פסטות ורטבים משובחים במסעדה הידידותית שלהם במרכז תל אביב. כבר עשור הם מקפידים על חומרי גלם מעולים, על תפריט מצומצם המשתנה כל יום ועל אווירה אינטימית, יש שיאמרו אפילו משפחתית.

מאתמול (ד') פצחו שם במבצע אטרקטיבי להדהים: במסגרת חגיגות עשר השנים למקום, מוגש במקום תפריט מצומצם, בו מוגשות מנות מוקטנות מעט מהרגיל במסעדה, במחיר השערורייתי של 10 שקל בלבד. בין המנות: ראשונות כסלט ירוק, מרק משתנה וארנצ'ינו, (כדור של ריזוטו ומוצרלה, מטוגן ומוגש ברוטב עגבניות) שהוא הוא הראשונה המומלצת, לפחות בעיני.

העיקריות נופלות לשיק איטלקי בנאלי מעט ועדיין, גם בהן באים לידי ביטוי איכות המרכיבים והמחיר. דוגמאות: פסטה ברוטב עגבניות ופלפלים, ניוקי ברוטב שמנת בטטה ועוד פסטה משתנה (ביום שהיינו היתה פסטת צדף עם עגבניות וחצילילם ויום למחרת פסטה עם עגבניות, צלפים וזיתים שחורים). קינוחים: מוס שוקולד ופנה קוטה. בנוסף, רשימת יינות מתחלפת תציע לסועדים יין ב-10 שקל לכוס. תענוג.


פסטה מיאה תל אביב, וילסון 10, טל': 03-5610189. חגיגות העשור יסתיימו ב-24 לפברואר.
פסטיבל יואב יהודה

בסוף השבוע הנוכחי יושק לו פסטיבל יואב יהודה, שעומד בסימן של בשלנות מקומית. סוף השבוע הראשון ייוחד – כמה מפתיע- לט"ו בשבט. הקונספט יכלול התייחסות נרחבת לעשבי תבלין, בישול בשילוב פירות יבשים ועוד ענייני חג. בתפריט:

אירוח בבתים פרטיים וטעימות מהמטבח הכורדי, התימני המרוקאי והקוצ'יני, השפית ענת לב ארי תגיש ביקב האלה ארוחה בליווי יינות היקב ויערכו הרצאות בנושא שמן זית ומטבחי עדות. באמת, קצרה יריעה מלהכיל. להרחבות, כנסו לאתר הפסטיבל.
המנה הנכונה לחורף. בויאבס. צילום: יחסי ציבור
המנה הנכונה לחורף. בויאבס. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

תפריט החורף של פסטיס

תפריט החורף של פסטיס המשובחה, שהושק לפני כשבועיים הופך ליותר ליותר אטרקטיבי עם ירידת הטמפרטורות. בתפריט שבנה השף אייל לביא ישנן כמה מנות עשירות וכבדות יחסית, שנעים לאכול תוך כדי צפיה אל שדירות רוטשילד כשיורד גשם, ולדמיין את אירופה.

בקולקציה: ראשונות כאוקטופוס ניסואז (45 שקל) וביסק סרטנים בשמנת וברנדי( 42 שקל). עיקריות: ניוקי ושרימפס בציר בקר, שמנת ופרמזן (58 שקל), ג'מבו שרימפס ועצם מח על ריזוטו, בציר בקר עם פטריות פורטובלו וכמהין (95 שקל), מולים ביין לבן, ירקות שורש ופטרוזיליה ( 86 שקל), וכמובן- מנת הדגל של המסעדה והמנה האולטימטיבית לחורף- בויאבס (88 שקל).

PASTIS שד' רוטשילד 73, תל אביב . טל': 03-5250773, 03-6290964

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים