גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


נשנושי מסעדנות

צחי בוקששתר בחודש של מפגשי פסגה, ניר צוק עורך פסטיבל אספרגוס, תפריט אביב חדש במסה ועוד בשורות טובות

גבי בר - חיים | 27/4/2006 8:58 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
Black Bar 'n' Burger

צחי בוקששתר בחודש של מפגשי פסגה: בחודש מאי יארח השף בשתי מסעדותיו Black Bar 'n' Burger ארסנל שפים, שכל אחד בתורו ירכיב עם בוקששתר מנת בשר חד פעמית, שמאפיינת את המפגש המיוחד בין השניים ותוגש במסעדה למשך שבוע. המתארחים: ארז קומורבסקי ("לחם ארז"), חיים כהן ("איזדורה"), דוחול ספאדי ("דיאנה") ואורית פרי (לשעבר "מועדון אלון").

במפגש

הראשון, שיערך ב-7 במאי, קומורבסקי ובוקששתר יגישו עוגת עלי גפן ובשר טלה.

ב-15 במאי חיים כהן ובוקששתר יגישו מנת אורפה קבב מגולגל על שיפוד ברוטב יוגורט.

מה-21 במאי יתארח דוחול ספדי, שיכין ארטישוק ממולא בבשר טלה קצוץ וקבב מופלא בעדשים אדומות. מה-28  במאי, תתארח אורית פרי שתכין קוקלה טריפוליטאית. מחירן של כל המנות: 64 שקל.
 Black Bar 'n' Burger. סינמה סיטי. טל': 03-6991100
Black Bar n' Burger. רח' המדע 6, פארק המדע, רחובות. טל': 08-9361230
צחי בוקששתר. צילום: יחסי ציבור
צחי בוקששתר. צילום: יחסי ציבור צילום: יחסי ציבור

אוקטגון

ערבי שף באוקטגון: לרגל יום הולדתה החמישי של המסעדה יושק כל שבועיים תפריט טעימות חדש במקדש הבשרים הצפוני. רק כדי לסבר לכם את האוזן, בארוחה הקרובה שתערך ב-10 במאי יוגשו – בין היתר - המנות הבאות: קרפצ'יו  עגבניות ולימון עם קממבר, שמן זית בתולי ובלסמי מרוכז; שרימפס על פולנטה עם כמהין; שיפודי קוקי סן ז'אק במעטפת חזה אווז ברוטב צדפות; סינטה מיובשת בשמן זית ורוקט; שקדי עגל על סלט עגבניות וכוסברה עם תחרה של פרמזן וטוויל פרג; ופריים ריב על ארטישוק ירושלמי. מחיר הארוחה: 175 שקל, כולל כוס שתיה קלה וחה, וכוס יין יסמין של יקב רקנאטי. 

אוקטגון. בין נהלל לרמת דוד. טל': 04-6415333

במתחם השף ניר צוק

פסטיבל האספרגוס במתחם השף ניר צוק: בחודשי אפריל – מאי יגיש צוק ליין של מנות המבוססות על האפרגוס הירוק והלבן. בקורדיליה, מסעדת הדגל של צוק, יוגשו מנות קלמארי ממולא בשריפס ואספרגוס (52 שקל), פילה יען באספרגוס משופד (106 שקל) ושרימפס בחמאת אספרגוס (98 שקל). המנות יוגשו גם בפני עצמן וגם כחלק מארוחת הדגוסטסיון, בפורמט קטן יותר.

בביסטרו נועה יוגשו טבולה אספרגוס (32 שקל), שרימפס בקרם אספרגוס: (38 שקל), וסלט אספרגוס בוינגרט הדרים  (45 שקל). בג'אפה בר יוגשו מרק אספרגוס(35 שקל), שרימפס ברוטב אספרגוס ירוק ואספרגוס על טרטר סלמון מעושן (44 שקל).

קורדילה, נועה, ג'אפה בר. יפת 30 פינת סימטת הזכוכית 1, יפו. טל': 5184668.

ג'אפה בר. צילום: יחסי ציבור.
ג'אפה בר. צילום: יחסי ציבור. יחצ

Messa

תפריט אביב חדש ב – Messa, העונה לשם "האביב של אביב". השף אביב משה הרכיב תפריט הכולל ראשונות כמרק דלעת ומלבי, אבקת פיסטוק ופרחי בושם, שווארמה טלה עם טחינה של קצח, ורביולי שרימפס וחלמון בביסק סרטנים. לעיקריות יוגשו מוסר ים ומעדן פטריות עם קרם עגבניות מיובשות, תבשיל לחי עם קרם עגבניות וציר תבלינים מתוקים, ריזוטו פטריות כמהין ופילה בס ופאדג' חצילים בוינגרט זעתר. מחיר הארוחה: 109 שקל, והיא כוללת בחירה של ראשונה ועיקרית מתוך תפריט האביב.

Messa. רחוב הארבעה 19, תל-אביב, טל': 03-6856853.

מסעדת Messa. צילום: יחסי ציבור.
מסעדת Messa. צילום: יחסי ציבור. יחסי ציבור

טיקה

אניסים בטיקה: לכבוד הקיץ יצאו במסעדה הטורקית בפסטיבל ראקי ובליין קוקטיילים על בסיס אניס. בטיקה  אפשר למצוא כעשרה סוגים שונים של ראקי, ברמות ובדרגות יישון שונות.

בין הקוקטיילים: קוזמוראקי (ראקי, מיץ רימונים, לימון טרי ומעט משמש), תרבוש (סאוור עם ראקי, נענע, אשכולית אדומה ונגיעה של סירופ רימונים) ואינג'יר מרטיני (קוקטייל מרטיני עם ליקר תאנים, וודקה, ואגוזי מקדמיה).

TIKE. שנקר 11, הרצליה פיתוח טל': 09-9728191. א'-שבת מ-12:00-15:30, 19:00–חצות. עסקיות- א'-ה' 12:00 – 15:30.

ספגטים

מיזם חדש לספגטים והאוזן השלישית: חבילת Dinner & A Movie. בכל שבוע בימי רביעי וחמישי בשעה 21:30, תתקיים הקרנה של סרט מה"אוזן השלישית" באולמות ההקרנה הפרטיים בקומה מעל החנות, עם ארוחה של שלוש מנות, טובורג חופשית מהחבית וגם פופקורן.

ארוחת הערב כוללת שלוש מנות פיאטיני או מנה ראשונה לבחירה, שתי עיקריות מהתפריט, ושני קינוחים. בראשונות: אנטי פסטי קלוי בשמן זית, שום וטימין עם גבינת ריקוטה, לביבות גבינת עיזים ברוטב פלפלים, פטה כבד עם אגס ביין אדום וצנימים.

בעיקריות: לזניה בשרית או צמחונית, אסקלופ עוף ביין אדום מתקתק ושאלוט, פילה סלמון בתוספת ירקות קלויים ומגוון של עשרות סוגי ספגטי.

בסרטים: החיים הם נס, עד החתונה זה יעבור, ססיל בי דימנטד, אקסטזי, וכמובן - ביג ליבובסקי המופתי.


"ספגטים סניף מקסים". רחוב קינג ג'ורג' 48, תל אביב. טל': 03-6207666.

אולם הקרנות. צילום: יחסי ציבור.
אולם הקרנות. צילום: יחסי ציבור. צילום: יחסי ציבור

תפארת

ספיישלים חדשים בתפארת: לביבות גזר וג'ינג'ר עשויות בגריל על מצע קרם סלרי (34 שקל), קלמרי סגולים מהים התיכון על הפלנצ'ה עם שמן זית, מיץ לימון ומלח ים אטלנטי (46 שקל), סלט ברוקולי מאודה עם עלי חרדל, גבינת בפאלו מצרית ושקדים קלויים (34 שקל), בורקס סרטנים בקרם זעפרן (38 שקל) ופילה מוסר ים בגריל עם לימונים כבושים וקונפי שום (88 שקל).

תפארת, רח' יהודה הלוי 81, תל אביב, טל': 03-5666164.

לביבות גזר וג'ינג'ר בגריל על מצע קרם סלרי. צילום: יחסי ציבור
לביבות גזר וג'ינג'ר בגריל על מצע קרם סלרי. צילום: יחסי ציבור צילום: יחסי ציבור
           

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

חדשות המסעדות

מנות חדשות, דילים שווים וחדשות קולינריות מהארץ והעולם

לכל הכתבות של חדשות המסעדות
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים