בעניין האוכל: החדשות של המסעדות
בגליל המערבי מתחדשים עם מסעדה כפרית בשם מנה איכרית ועם תפריט קיץ בשיינפלד שבכפר-ורדים. וגם: היוגורט יצנן את צופי ה-VIP של מדונה ובשוק מחנה יהודה יש מסעדה חדשה

קוקטייל בבלאק בר נ' בורגר צילום: יורם אשהיים
לצד המנות, יקבלו הסועדים גם הסברים על היינות מאבירם כ"ץ, סומלייה המסעדה. מחיר הארוחה עומד על 230 שקל לאדם, יש להזמין מקומות מראש.
רוקח 73, תל-אביב. טל: 03-7448844
הקוקטיילים של בוקששתר
רשת ההמבורגריות, ההולכת וגדלה, של שף צחי בוקששתר מציגה לכבוד שיא הקיץ קוקטיילים חדשים לצד ההמבורגרים.
בין הקוקטיילים החדשים, גם: קוקטייל קוסמופוליטן עם נגיעות אוכמניות ומשמש (35 שקל); וויסקי סאוור עם מונין שוקולד לבן וסיידר תפוחים (41 שקל) וקוקטייל חם המשלב קפה עם קוקוס ורום (35 שקל). להשיג בכל סניפי הרשת, פרט לסניף עזריאלי.
חדש בשוק מחנה יהודה

מחנהיודה צילום: יחסי ציבור
התפריט במסעדה החדשה מחולק לארבע קטגוריות מחיר: עד 60, 60-80 ו-80 עד 100 שקל. בין המנות, גם: טרטר טונה אדומה; סשימי סלמון; מחבת של שקדי עגל, אשכי שור וחוט שדרה ברוטב עגבניות ונתח קצבים ברוטב יין ובתוספת פירה.
בית יעקב 10, ירושלים. טל: 02-5333442

הברזל 34 צילום: יחסי ציבור
מתחם ההיי-טק והעסקים של תל-אביב ברחוב הברזל הצפוני מתהדר במסעדה חדשה שתציע גם מחירים נוחים. הברזל 34, הוא מיזם חדש של האנשים שהביאו לכם את המסעדות הזולות והמצליחות – אושן וקינג ג'ורג'.
התפריט מבוסס על טעמים מזרח תיכוניים ואסיאתיים וכולל
מנות ראשונות במחירים של 10-20 שקל, פסטות ב-30 שקל ובשריות ב-35 שקל. גם מחירי האלכוהול במקום עשו דיאטה וכוללים גם: בקבוק למברוסקו ב-60 שקל; קאווה ב-70 שקל ו-26 שקל למנת וויסקי ג'יימסון.
הברזל 34 רמת החי"ל תל אביב. טל: 03-6475969
חדש בגליל המערבי

מנה איכרית צילום: יחסי ציבור
התפריט מבוסס על מנות כפריות-גליליות וכולל מנות כגון: סטייק אנטרקוט מנתח שדרה עליונה; טעימות קרפצ'יו סינטה ופשטידות. היינות במקום מבוססים על תוצרת מקומית.
קיבוץ מצובה, גליל מערבי (מצומת כברי לכיוון שלומי). טל: 049858064
מתחם ה-VIP בהופעה של מדונה יהנה מיוגורט

יוגו יחסי ציבור
לכל אלו, אשר גם יתערבבו עם צוות ההפקה של המופע, יחכו דוכנים של רשת היוגורטיות יוגו, אשר חתמו על הסכם מכירה במתחם. מלבד 3000 המאושרים שרכשו כרטיס תאכיל הרשת גם את מלכת הפופ בעצמה עם ארוחות בריאות שיובאו הישר לחדרה של הזמרת. להשיג במתחם ה-VIP בהופעה.
תפריט קיץ חדש בכפר ורדים
ביסטרו שיינפלד הממוקם בכפר ורדים הצפוני מציע תפריט חדש על בסיס מטבח ים תיכוני. צמד השפים אדם הייל ויובל חרותי הרכיבו תפריט הכולל מנות דגים רבות, אך גם ארוחות בוקר ופסטות.

ביסטרו שיינפלד צילום: בני דגן
בין המנות, גם: קרפצ'ו סלמון חריף; רביולי במילוי חלווה; טריליון טונה אדומה ומגש טפאס בתוספת מטבלים שונים.
כפר ורדים. טל: 04-9575226
קאווה ב"מיט-בול"
מסעדת מיט-בול בראשון לציון מציעה מבצעים על בקבוקי קאווה – המבעבע הספרדי הפופולארי להחריד הקיץ – בימים א' עד ג' באמצע השבוע. כוסות המוצעות במסגרת המבצע הן קסניוס קאווה ברוט רזרבה – 17 שקל לכוס ולמברוסקו 1928 – 15 שקל לכוס.
דרך המכבים 8 - אזור תעשייה ישן, ראשון לציון. טל: 03-9646468