גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


נשנושי מסעדנות

מנות חדשות, תפריטי קיץ, מתיחות פנים למסעדות ועדכונים נוספים שיפתחו לכם את התיאבון

דנה שוופי | 11/6/2007 8:53 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
השף רן ראש מהנמל 24 יארח ביום ד', ה- 20 ביוני, את השף אורי ירמיאס ממסעדת "אורי בורי" לארוחת טעימות מיוחדת שהכנסותיה יתרמו לעמותת "צלול" - הפועלת למען איכות הסביבה.

בתפריט, שיורכב משמונה מנות, יוצעו גם האפשרויות הבאות: ביצי טוביקו על פרוסות טונה אדומה ואבוקדו; שרימפס כבוש בליים וצ'ילי ירוק על אבטיח קר ומתוק; קרפצ'יו פילה בקר במילוי גבינת ריקוטה ועגבניות תמר אפויות; מדליון פילה לבן עטוף בכרישה, פירה תפודים וכמהין לבן; צלע טלה בציר טלאים מוקצף טרגון וכוכביות אניס לצד טארט שום, או קרפצ'יו אננס במילוי גבינת מסקרפונה ופירות יער אדומים, ועוד (מחיר לזוג: 480 שקל). יש להזמין מקומות מראש.

הנמל 24, העיר התחתית חיפה. טל': 04-8628899
קולינרי

המסעדה, בניצוח השפית מירית הראל, תארח ביום ג', 19 ביוני, בשעה 19:30, את יינן יקב תישבי- גולן תישבי, לערב של מאכלי עמים וטעימות של יינות היקב.

המנות שיוגשו: סושי בשלושה צבעים,

מרק מקסיקני פיקנטי, מקלובה כבש, טאג'ין דגים וכוסברה ומנה אחרונה אגסים בשלוש צבעים. מחיר לסועד: 190 שקל, כולל שישה סוגי יינות (ללא הגבלה) ומתנה בסוף הערב. יש להזמין מקום מראש.

קולינרי, עמק רפאים 31, ירושלים. טל': 02-5662671
אינגריד. צילום: יחסי ציבור
אינגריד. צילום: יחסי ציבור יחצ

אינגריד

השף אורי לוי משיק תפריט טעימות משתנה על פי חומרי הגלם בשוק. הארוחה תוגש מדי יום ראשון ושני החל מ- 19:00 ותורכב מ-8 מנות.

בין המנות שיוגשו: טונה חרוכה בכמון ופפריקה על חצילים בקרמל צ'ילי, קלמרי פריך על במיה ועגבניות בוויניגרט עשבי תיבול, שרימפס מצופים עשבי תיבול בחמאת בוטנים צ'ילי וחלב קוקוס, שייטל כבוש עם פלפלים קלויים טבעות בצל ורוקט בויניגרט צ'ילי, רצועות סינטה על סופריטו ועוד.

מחיר הארוחה: 135-165 שקל לסועד, יש להזמין מקום מראש.

אינגריד רסטו בר, המסגר 9, תל אביב. טל': 03-6880022

מינה טומיי. צילום: דניאל לילה
מינה טומיי. צילום: דניאל לילה דניאל לילה

מינה טומיי

החל מהשעה 23:00 יוזמנו מבקרי המסעדה ליהנות מדיל "Bombay Nights" הכולל את המנות "בומביי באטר צ'יקן", "דלהי טיקה" ובירה אסהי (39 שקל לסועד).

מינה טומיי, אבן גבירול 30, תל אביב. טל': 03-6966363
שד' אבא אבן 8, הרצלייה פיתוח. טל': 09-9618877

המרפסת באודאון הרצליה. צילום: יחסי ציבור
המרפסת באודאון הרצליה. צילום: יחסי ציבור יחצ

Odeon

בבר ההרצליאני עשו שיפוצים, הוסיפו עוד בר ועיצבו מחדש את המרפסת.
כעת גם משיקים שם תפריט בר חדש עם מנות כמו: פיצה עגבניות, צ'ילי, גבינת עיזים, קלמרי וקריספי בייקון (32 שקל), סביצ'ה דג ים (36 שקל), סינטה כבושה בשבעה תבלינים (28 שקל), שרימפ טמפורה במטבל אבוקדו וליים (36 שקל), קרפצ'יו פילה בקר בשמן זית, פלפלת, צנוברים ופרמז'ן (32 שקל) ועוד.

Odeon, הסדנאות 4, הרצליה. טל': 057-6605724

קופי טיים שופ

החברה השיקה שתי חנויות קונספט המוקדשות לקפה, בהן מוצעות סדנאות אישיות להתאמת מכונה ביתית, סוגי קפה ועוד.

חוץ מזה, ניתן לרכוש בהן מגוון של מכונות, תערובות קפה ואביזרים נלווים. בין המוצרים השונים, תוכלו למצוא מכונת אספרסו של חברת "סייקו" בצבע כתום (4960 שקל), מכונה של חברת "ג'ג'יה" (מבצע היכרות עד סוף יוני- 3160 שקל), פטנט ליצירת גוונים בקפה של חברת "מג'יק קריימר" (48 שקל), ועוד.

קופי טיים שופ, א.ת. נר הבנים, מושב עין ורד. טל': 09-7964499
דרך העצמאות 51, חיפה. טל': 04-8640437

צפרה. צילום: רובי קסטרו
צפרה. צילום: רובי קסטרו ראובן קסטרו

צפרה

החל מהשבוע, מסעדת צפרה פתוחה גם בצהריים. תוכלו למצוא שם תפריט עסקי של השף אבי קונפורטי (בין השעות 12:00-17:00).

העסקית תכלול בחירה של מנה קטנה, מנה גדולה, ולימונדת ג'ינג'ר עשב או כוס תה פירות קר. קחו בחשבון שמחיר העסקית נקבע על פי מחיר המנה העיקרית. בין מנות אלה תמצאו צפרה מיאן- אטריות, ירקות, אגוזי קשיו ברוטב שאוסינג מתקתק (45 שקל); סארי קארי- אטריות, עוף, חזיר וזוג שרימפס בקארי אגוזים ובוטנים חריף (53 שקל); גהאנג פד גאי- נתחי פרגיות, במבו שוט, כוסברה טרייה בקארי תאילנדי (65 שקל); שישטו בלק טייגר- שרימפס עם פלפל שחור ושום (88 שקל); המבורגר יפני עם קטשופ וואסבי (55 שקל), או דג מאודה בסויה מתוקה, יין אורז, בצלים מתוקים וג'ינג'ר (88 שקל).

צפרה, יגאל אלון 96, תל אביב. טל': 03-6240044

תמרה. צילום: יחסי ציבור
תמרה. צילום: יחסי ציבור יחצ

תמרה

החל מה-16 ביוני תארח מסעדת תמרה בכל מוצ"ש את הרכב הג'אז של ארי ערב שייבצעו קטעי ג'אז שקטים וקטעי שירה עם מוזיקאים נוספים. זאת, לצד תפריט עסקי הכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח ב- 89 שקל לסועד.

תמרה, החשמונאים 95, תל אביב. טל': 03-6240707

סלט שנגחאי במוזס. צילום: יחסי ציבור
סלט שנגחאי במוזס. צילום: יחסי ציבור יחצ

מוזס

במוזס השיקו שתי מנות חדשות לכבוד הקיץ: סלט שנגחאי: סלט חזה עוף בגריל עם כרוב, עלי בוקצ'יו, נענע ובצל ירוק בתוספת פירות בויניגרט חרדל (55 שקל), ומנת לחם דגנים בתפיחה אורגנית, מוגש עם חמאה (15 שקל).

מוזס, שדרות רוטשילד 35, תל אביב. טל': 03-5664949
שנקר 14, הרצליה פיתוח. טל': 09-9566628

מסעדת לחם יין. צילום: יחסי ציבור
מסעדת לחם יין. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

לחם יין

בביסטרו הוותיק נערכו שיפוצים לקראת הקיץ ומציגים שם כעת תפריט חדש, שמשמר גם את מנות הדגל של המקום.

בין המנות החדשות תוכלו למצוא סלט קפרזה - שכבות עגבנייה, מוצרלה, דה בופלה ועלי בזיליקום בשמן זית ובלסמי (36 שקל); סלט ירוק עם אגסים ביין ורוקפור (28 שקל); מניפת פילה בקר ופורטובלו ברוטב פורט וציר בקר בתוספת פירה (98 שקל); פילה פורל בציר דגים ויין לבן בתוספת פירה (86 שקל).

לחם יין, דרך החורש 4, קריית סביונים, יהוד. טל': 03-6321793

הטרקלין. צילום: יחסי ציבור
הטרקלין. צילום: יחסי ציבור יחצ

הטרקלין

במהלך הקיץ תציע מסעדת טרקלין מנות בשר מלוות ביינות בוטיק. 

ביוני יוגש נתח קצבים בגודל 150 גר' בליווי סלט רוקט (48 שקל), ובמקום ממליצים ללוות אותו בקברנה סוביניון 2001 של יקבי כרמל (35 שקל לכוס).

ביולי יוגש ראמפי סטייק על חלוקי נחל לוהטים לצלייה עצמית (76 שקל), וניתן ללוות ביין פטיט סירה של יקב גינתון (39 שקל לכוס) שקל לכוס.

באוגוסט תוצע מנת פרגיות על לחם חלוקי נחל לצד בליווי יוגורט וטחינה (64 שקל), ומומלץ ללוות ביין Take 2 של יקב סוסון (40 שקל לכוס).

טרקלין, נחלת בנימין 41, תל אביב. טל': 03-5660013

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

חדשות המסעדות

מנות חדשות, דילים שווים וחדשות קולינריות מהארץ והעולם

לכל הכתבות של חדשות המסעדות
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים