גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


נשנושי מסעדנות

אנטוניו מנסה פותח מחדש את מסעדת אלי אולי, סדנאות בישול לילדים, המבורגרים ל-4 ביולי ועדכונים קולינריים נוספים

דנה שוופי | 2/7/2007 6:14 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
שף אנטוניו מנסה חוזר למסעדת "אלי אולי"  עם מטבח ספרדי-איטלקי בפרשנות אישית.

במקום יוגש גם קונספט חדש של ארוחות חברים: כל המנות יוגשו למרכז השולחן להנאתם של כל הסועדים.

בכלל, התפריט החדש יכלול בראנצ'ים, נשנושי בר, ארוחות צהריים, מנות אחרונות על עגלה, יינות וקוקטיילים.

אלי אולי, הארבעה 18, תל אביב. טל': 03-5611870
סדנאות בישול לילדים

במהלך החופש הגדול תתקיים בגרנד קניון שבחיפה סדרת סדנאות בישול לילדים שתחשוף אותם לטכניקות בישול ולהכיר להם כלים שונים. הסדנאות יתקיימו בימים א'-ד' בין השעות 17:00-19:00 (הכניסה חופשית).

בין הסדנאות העתידיות: סדנת בישול

צרפתית להכנת קרפים (22 ביולי), סדנא איטלקית להכנת פסטה נפוליטנה (25 ביולי) וסדנא ניו זילנדית להכנת סלט אביבי (29 ביולי).

במהלך אוגוסט, אגב, צפויות סדנאות של מטבח אוסטרלי, אמריקאי, סיני, אפריקאי ודרום אמריקאי.

סדנאות בישול לילדים, גרנד קניון חיפה. טל': 04-8121111

תיתורה

מסעדת תיתורה, הממוקמת  בלב אזור המשתלות של מושב שילת, מציעה בימי שבת בצהריים אסאדו דרום אמריקאי במתכונת "אכול כפי יכולתך" תמורת 89 שקל לסועד (לילדים עד גיל 16- 39 שקל וילדים עד גיל 10 אוכלים חינם) לא כולל שתייה.

הצצה לתפריט המסעדה מגלה מנות דוגמת שרימפס ופסיפלורה ברוטב נענע ושמנת, על קרוסטיני ועלי בייבי (39 שקל); קלמרי ועגבניות שרי מוקפצים בשמן זית, שום, ג'ינג'ר ובזיליקום (31 שקל); קרפצ'יו פילה בקר כבוש בשמן זית ובלסמי ומעוטר בשבבי פרמזן ובזיליקום (35 שקל); פילה בקר ברוטב פורט מוגש לצד בצל ממולא בבורגול ופירות יבשים (88 שקל); שרימפס קלמרי ומולים בקארי, קוקוס וכוסברה, מוגש על אורז לבן (72 שקל) ועוד.

תיתורה, אזור התעשייה שילת. טל': 08-9761499

לוקאס. צילום: יחסי ציבור
לוקאס. צילום: יחסי ציבור יחצ

לוקאס

בביסטרו לוקאס הפנימו, ככל הנראה, שבתל אביב קשה לזוז מהמזגן הביתי, כי הם משיקים תפריט משלוחים חדש שיגיע עד ביתכם בין השעות 12:00-24:00.

בנוסף, עד השעה 18:00 תוכלו ליהנות מהתפריט העסקי שכולל: חציל בלאדי (18 שקל), מרק היום (18 שקל), פטה כבד עוף (24 שקל), וארוחות: המבורגר 200 גר' או שניצל פריך (35 שקל), אנטריקוט 200 גר' או כבדי עוף ביין אדום (49 שקל). כל הארוחות מוגשות עם לחם וחמאה, תוספת לבחירה ושלושה מיני טפאס.

לוקאס, מזא"ה 5, תל אביב. טל': 03-5252565

שף ניצן רז במסעדת סושי סמבה. צילום: יחסי ציבור
שף ניצן רז במסעדת סושי סמבה. צילום: יחסי ציבור יחצ

סושי סמבה

שף ניצן רז ממסעדת "סושי סמבה" החליטה להפעיל שירות חדש וחדשני שבו הלקוח מחליט כמה הוא ישלם עבור ארוחה ושף המסעדה יחליט איזה מנות להגיש לו בתמורה. ביפנית קוראים לזה "אומה קאסה".

התפריט יכלול בדרך כלל מ-8 עד 12 מנות שלא נמצאות בתפריט הרגיל של המסעדה, והן מורכבות בהתאם למחיר שהלקוח משלם. מחיר לארוחת אומה קאסה הוא החל מ- 250 שקל לסועד, ויש להזמינה מראש.

סושי סמבה, הברזל 27, תל אביב. טל': 03-6444345

Coffee Bean. צילום: יחסי ציבור
Coffee Bean. צילום: יחסי ציבור יחצ

Coffee Bean

רשת בתי הקפה הוסיפה אייס חדש לתפריט המשקאות הקיציים שלה: אייס בלנד פינה קולדה, על בסיס מיץ אננס טבעי, קרם קוקוס ווניל צרפתי. ניתן להזמין עם או בלי קצפת ועם חלב דל שומן וללא סוכר (21-27 שקל).

Coffee Bean, כל סניפי הרשת

מנה במסעדת פויקה. צילום: יחסי ציבור
מנה במסעדת פויקה. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

פויקה

לרגל חגיגות יום הולדתה השלשי, מציעים בפויקה, בין התאריכים 5-19 ביולי, שלושה תפריטים של שלוש מנות ודיל בר של שלוש מנות.

הארוחות החגיגיות יכללו: פויקה טעימות על הבר (169 שקל לזוג); פויקה טעימות מאפריקה  (219 שקל לזוג), פויקה טעימות פרימיום (249 שקל לזוג).

הארוחות יוגשו עם כוס למברוסקו ושוקונגו- עוגת שוקולד.

פויקה, תרצה 14, יפו. טל': 03-6814622

מסעדת לחם יין. צילום: יחסי ציבור
מסעדת לחם יין. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

לחם יין

את יום העצמאות האמריקני, שחל ב-4 ביולי, יחגגו בלחם יין בארוחת בורגר ובירה שתוגש משעות הצהריים ועד הלילה.

מדובר בהמבורגר במשקל 250 גר', שתוגש עם תוספת אחת (בצל / פטריות) ובירה מהחבית - שליש או חצי טובורג או קרלסברג (69-73 שקל).

לחם יין, דרך החורש 4, קריית סביונים, יהוד. טל': 03-6321793

הטרקלין. צילום: רובי קסטרו
הטרקלין. צילום: רובי קסטרו רובי קסטרו

טרקלין

גם בטרקלין הולכים ב-4 ביולי על קלאסיקת ההמבורגר האמריקנית.

במהלך סוף השבוע שחל בין התאריכים 4-7 ביולי, יהיה אפשר ליהנות ממבחר של חמישה סוגי המבורגר לצד תוספת צ'יפס או סלט: המבורגר ברוטב שמנת כמהין (58 שקל); המבורגר אנטריקוט (85 שקל); המבורגר עגל טלה (65 שקל); המבורגר ישראלי- קבב בורגר עם שומן כבש (52 שקל) והמבורגר סינטה (48 שקל).

לקינוח, תוגש הגלידה הכי אמריקאית בעולם - סאנדיי בטעם וניל וברנדי ברוטב שוקולד חם ואגוזי קליפורניה מסוכרים (32 שקל).

הטרקלין, נחלת בנימין 41, תל אביב. טל': 03-5660013

אוונגרד. צילום: יחסי ציבור
אוונגרד. צילום: יחסי ציבור יחצ

אוונגרד

הדיינר אוונגרד יצא בתפריט שמציע את כל המנות הפופולריות של המסעדה בגרסת דיאט.

בין אותם ספיישלים לייט ניתן למצוא: יוגורט מתובל במלפפונים ושמיר (32 שקל); קרפצ'יו עגבניות מתובל בבזיליקום ומעט פסטו (28 שקל); סטייק עוף ואנטיפסטי דיאטטי (58 שקל); שרימפס לייט – 12 יחידות בתנור עם אורז (82 שקל); קבבוני חזה עוף על מקלות קינמון (76 שקל), ודניס בתנור עם סלט ירוק (78 שקל).

אוונגרד, הברזל 3, רמת החייל תל אביב. טל': 03-6480082

מסעדת יאמאקה צילום: רובי קסטרו
מסעדת יאמאקה צילום: רובי קסטרו רובי קסטרו

יאמאקה

השף עדו שפירא (ממסעדת "קטלית") אחראי על מסעדת הפיוז'ון הכשרה "ימאקה" שנפתחה באזור ההיי-טק של הרצליה פיתוח.

תפריט העסקיות שלהם מוגש בין השעות 12:00-17:00 וכולל מנה ראשונה של טאפסים ולחם הבית ובחירה בין מנות עיקריות (המחיר לפי העיקרית).

תמצאו שם מנות דוגמת לחם הבית עם גרבדלקס ורוטב וואסבי, בצל סגול וירקות העונה (43 שקל); לחם הבית עם רוסט צ'יקן, צ'טני מנגו ועלי בייבי (42 שקל); פילה בורי צרוב עם ריזוטו חיטה מלאה, כרישה ופטריות שיטאקי (45 שקל); טורטייה במילוי חזה עוף ופלפלים קלויים עם סלט ירוק (42 שקל); כנפי עוף ברוטב טריאקי ושומשום עם בצל ירוק (39 שקל) ועוד.

יאמאקה, שנקר 16, הרצליה פיתוח. טל': 09-9562090

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

חדשות המסעדות

מנות חדשות, דילים שווים וחדשות קולינריות מהארץ והעולם

לכל הכתבות של חדשות המסעדות
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים