גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


נשנושי מסעדנות

השפים עזרא קדם ועומר מילר מבשלים יחד, מסעדות מציעות תפריטי קיץ וניוז נוסף מהקלחת הקולינרית המקומית

דנה שוופי | 16/7/2007 8:05 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
השף עזרא קדם ממסעדת ארקדיה יתארח בימי שני ושלישי (17-16 ביולי) בשעה 21:00, אצל השף עומר מילר מבית פודארט. הארוחה תתקיים במסגרת סדרת ערבי "שוק בשניים", שאירחה בעבר את חיים כהן.  יחד יבשלו קדם ומילר ארוחת טעימות של שמונה מנות, שני אפריטיפים ושני קינוחים.

בין המנות תמצאו: טעימות מהתפריט דוגמת סרדין כבוש על שעועית לבנה ביוגורט, מח עצם בשמן זיתים שחורים על מצע ברוסקטה; מאזטים: סלט תמנונים, קלצונס גבינה צפתית, קרפצ'יו קישואים, דניס צלוי, קדירה של קציצות כבש עם במיה ויוגורט עיזים, טרטר דג ים; עיקריות: אוסובוקו טלה עם מנגולד, לוביה ולימון כבוש, מרק דגים ים תיכוני עם ירקות שורש וזעפרן, וקינוחים (250 שקל לסועד, לא כולל שירות ושתייה).

בית פודארט, שד' שאול המלך 23, תל אביב. טל': 03-6966255
בליני. צילום: יחסי ציבור
בליני. צילום: יחסי ציבור יחצ
בליני

לכבוד הקיץ מצרפים בבליני תפריט קיצי מיוחד לצד התפריט המוכר.

התפריט החדש עשיר בדגים וטעמים ים תיכוניים ובו תמצאו ריזוטו פירות ים עם שרימפס, קלמרי, ראשי קלמרי, יין לבן, ציר דגים ופרמז'ן (34 שקל); פטריות פורטובלו ברוטב יין אדום וציר בקר בלחם פרושוטו (34 שקל); פולנטה עם רוטב חמאה, פרמז'ן, שמנת, תרד

ושרימפס (39 שקל); קרפצ'יו מוסר ים (39 שקל); שרימפס פלנצ'ה עם חמאת אנשובי, יין לבן, ציר דגים, שום ופטרוזיליה (84 שקל); מוסר ים/בס/דניס ברוטב יוגורט קר וקוויאר (89 שקל); סקלופיני עגל ברוטב חמאה, שום, לימון, יין לבן, מחית עגבניות וארטישוק (79שקל) ורביולי ריקוטה ברוטב שמנת ובשר סרטנים (59 שקל).

בליני, יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, תל אביב. טל': 03-5178486
מקס ברנר. צילום: יחסי ציבור
מקס ברנר. צילום: יחסי ציבור יחצ

מקס ברנר

בין התאריכים 26-30 ביולי, לקראת ט"ו באב, יהיה אפשר לרכוש בחנויות ובנקודות המכירה מגוון של מוצרי חג האהבה. בין המוצרים יהיו מארזים מיוחדים שיכללו פרלינים, כרטיסי ברכה, משחק אהבה ועוד (14-135 שקל).

חוץ מזה, יהיו מנות חג מיוחדות בסניפי השוקולד בר של מקס ברנר: מנת טעימות זוגית עם אצבע שוקולד קראנצ'י, קרפ נוגט ושברי שוקולד, גלידה מצופה שוקולד, פונדו עם גריל מרשמלו ופירות טריים, מילקי מקס עוגיות, בבנות בטופי ומבחנת רוטב שוקולד חם (69 שקל), ו- Aphrodisiacs- מגוון קוקטיילים חמים וקפואים המכילים שוקולד ואלכוהול (25-33 שקל).

ניתן להשיג בסניפי מקס ברנר ברחבי הארץ. טל': 1-700-70-88-77

גאיה ברטלה. צילום: יחסי ציבור
גאיה ברטלה. צילום: יחסי ציבור יחצ

גאיה ברטלה

בגאיה ברטלה נפתח קורס קונדיטוריה מקיף בהדרכתם של הנס וגלית ברטלה. הקורס ייפתח ב- 24 ביולי ויכלול 30 שיעורי ערב שבועיים, בני שלוש שעות כל אחד, מדי יום שני.

המשתתפים ילמדו להכין קינוחי בצק שונים, את טכניקות הטיפול בשוקולד, סוכר, הכנה של קרואסונים ודנישים, לחמים, טארטים, מאפים איטלקיים, מקרונים צרפתיים, עוגות גבינה, עוגות מוס ועוד. בסיום הקורס יקבלו המשתתפים תעודה וזכות לסטאז' מעשי בן חודשיים בקונדיטוריה.

גאיה ברטלה, סגולה 2000, פתח תקווה. טל': 03-9344000

פורלין. צילום: יחסי ציבור
פורלין. צילום: יחסי ציבור יחצ

פורלין

גם פורלין מצרפת לרשימה ההולכת ומתארכת של מסעדות שהוציאו תפריטי קיץ. השף אמיר מרקוביץ בנה תפריט שמבוסס על פירות ים ורכיבים ים תיכוניים עם חומרי גלם עונתיים וטכניקה צרפתית.

בתפריט הקיץ תמצאו פלפלים קלויים ופטה במעטפת חציל (30 שקל); סרטנים מוקפצים ברוטב קרם שום (60/ 80 שקל); דניס דימרקו- שני פילה דניס ממולאים בחרדל ועשבי תיבול, עטופים בבייקון ומוגשים על מצע ירקות גינה מוקפצים (86 שקל); פסטת פירות ים עם לימונים כבושים (80 שקל); מינוסטרונה מנגו עם זביון קוקוס וטוויל אגוזי פקאן מסוכרים (34 שקל); פרפה נקטרינות עם רוטב פירות יער (28 שקל).

פורלין, פרישמן 10, תל אביב. טל': 03-5222664

קפה הלל. צילום: יחסי ציבור
קפה הלל. צילום: יחסי ציבור יחצ

קפה הלל

רשת בתי הקפה השיקה גלידה חדשה: גלידת ג'לטו בשיטת הכנה אמריקאית בטעמי וניל עם רוטב שוקולד וביסקוטו  (ופל קראנצ'), וגלידת קפה עם רוטב ג'אנדויה ושברי אגוזי לוז (12-16 שקל) 

קפה הלל, כל סניפי הרשת

אסאדו בחווה

המסעדה הכפרית מציעה מדי שבת בצהריים ארוחת בשרים ארגנטינאית.

מדי שבת יוגש מבחר בשרים בצלייה מסורתית: צ'וריסוס, אנטריקוט, חזה טלה, כרעי עוף בלימון ואסאדו צלעות עגל שנצלות באיטיות במשך 6-7 שעות.

מלבד הבשרים הארוחה כוללת גם תוספות: טחינה, צ'ימיצ'ורי, סלט ירוק, תפו"א ובטטה בתנור. הארוחה מוגשת בין השעות 12:30-19:00 (88 שקל לסועד).

אסאדו בחווה, רח' רבינוביץ שמעון, כביש ראשון לציון – נס ציונה. טל': 054-4312887

מסעדת טוטו. צילום: יחסי ציבור
מסעדת טוטו. צילום: יחסי ציבור יחצ

טוטו

מסעדת טוטו מתהדרת בעיצוב חדש לגמרי, לאחר שהופשטה מהעיצוב הישן שלה. כדי להשלים את המייק אובר, יצא גם תפריט חדש של השף ירון שלו.

בתפריט הקיץ החדש תמצאו מנות כמו: ארטישוק מבושל עם מקרלים כבושים וסלט עשבים (36 שקל), ג'מבו אספרגוס וקרם כמהין שחורות (64 שקל), ריזוטו עגבניות בשלות, פלפל צ'יפוטלה ופירות ים (184 שקל למנה זוגית), ניוקי עם ערמונים, חמאה, שמן כמהין ופרמז'ן (68 שקל), צוואר חזיר צלוי על הגריל עם קליפות לימון, ראגו עדשים שחורים וצ'וריסוס (84 שקל) ועוד.

כמו כן תמצאו שם תפריט בר ערב, תפריט קינוחים ותפריט מיוחד שמוקדש כולו גראפות.

טוטו, ברקוביץ 4, תל אביב. טל': 03-6935151

מינה טומיי. צילום: דניאל לילה
מינה טומיי. צילום: דניאל לילה דניאל לילה

מינה טומיי

בסניף ההרצליאני של מינה טומיי עושים לילדים חופש גדול עם תפריט חדש, סדנאות בישול אסייתי והפעלות לילדים מדי יום שבת.

תפריט הילדים מציע מנות דוגמת נודלס עם עוף יקיטורי (25 שקל), נודלס ירקות ויקיטורי (19 שקל), שניצלונים ואורז (29 שקל).

הסדנאות וההפעלות יחולו כל יום החל מיום שבת ה- 20.7 בין השעות 13:00-17:00. בכל שעה עגולה ייהנו הילדים משעת סיפור, תיאטרון בובות וסדנת בישול אסייתית ללא תוספת תשלום. יש להזמין מקום מראש.

מינה טומיי, שד' אבא אבן 8, הרצליה פיתוח. טל': 09-9618877

ניחוח כפרי. צילום: יחסי ציבור
ניחוח כפרי. צילום: יחסי ציבור יחצ

ניחוח כפרי

המסעדה שבמושב בניה תפתח את דלתותיה בכל יום (מלבד יום א', בו המסעדה סגורה) בשעה 10:00 בבוקר ויוצעו בה ארוחות בוקר ועסקיות.

כמו כן, מדי יום ד' יתקיימו ארוחות בשריות בסגנון דרום אמריקאי (99 שקל לסועד). בימי ה', מ-21:00 יתקיימו הופעות זמר.

העסקיות כוללות מנה ראשונה, עיקרית, לחם הבית ושתייה קלה במחיר העיקרית. בין הראשונות תוכלו למצוא פטה כבד עם צנימים וריבת בצל, סלט ירוק, סלט ערבי, גלילת חצילים עם גבינות ורוטב שמנת פסטו, חציל בלאדי ברוטב טחינה ירוקה, סלט יווני או מרק היום.

בין העיקריות יוצעו מנות פטוצ'יני, ספגטי או רביולי במבחר רטבים (49 שקל); חזה עוף עם תפו"א אפוי, כבד עוף על פירה, קבבוני טלה עם בטטה אפויה (59 שקל); פילה דניס עם אורז, קדרת בקר על אורז לבן, שיפודי גלילות פרגית עם תפו"א (69 שקל).

ניחוח כפרי, משק 68, בניה. טל': 08-9322143

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

חדשות המסעדות

מנות חדשות, דילים שווים וחדשות קולינריות מהארץ והעולם

לכל הכתבות של חדשות המסעדות
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים