גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


נשנושי מסעדנות

פסטיבל ירדן וינטאג' עומד להיפתח, ארוחות עסקיות חדשות ב"הרברט סמואל" ואירוע קולינרי במצפה הימים. הנה עדכונים מגרי חיך מזירת המסעדנות המקומית

דנה שוופי | 6/8/2007 8:23 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
בין התאריכים 8-9 באוגוסט ייערך ביקבי רמת הגולן פסטיבל "ירדן וינטאג' 2007", המוקדש ליינות ועולם הגורמה הישראלי.

בפסטיבל יתארחו למעלה מחמישים שפים ואנשי יין שיערכו סדנאות, ארוחות, טעימות יין והדגמות שונות. על הייעוץ הקולינרי של האירוע הופקדה ועדה בראשות השף צחי בוקששתר.

בין היתר, תוכלו למצוא שם את שף ארז קומורובסקי (לחם ארז), אורי ירמיאס (אורי בורי), רפי כהן (רפאל), עזרא קדם (ארקדיה), מנה שטרום (רדיו רוסקו), מאיר אדוני (כתית), ועוד רבים אחרים. בנוסף, לאירוע יגיעו שלושה שפים מיוון, תורכיה ואיטליה.

המבקרים יוכלו לזגזג בין הסדנאות, לסייר ברכבי שטח, לאכול בביסטרו ולטעום יינות. השנה, ייערכו סדנאות האוכל בסגנון אטלייה, ובהן 14 משתתפים בלבד. קחו בחשבון שיועברו שבע סדנאות בו זמנית (600 שקל ליום השתתפות אחד, 900 שקל ליומיים). מספר המקומות מוגבל ויש להירשם מראש. .

פסטיבל ירדן וינטאג', יקבי רמת הגולן, א.ת קצרין. טל': 04-6963588
8-9 באוגוסט
מצפה הימים. צילום: יחסי ציבור
מצפה הימים. צילום: יחסי ציבור יחצ
מצפה הימים

בחוות הבריאות במצפה הימים יחל מה-12 באוגוסט ועד ה-6 בספטמבר פסטיבל "טעמים: מוזיקה גורמה ויין" במסגרתו יתקיימו סדנאות והרצאות בנושא אוכל ויין.

בין היתר תמצאו שם אירועים כמו: סדנת בישול עם מאיר אדוני (14.8, 10:30) ובאותו ערב ב- 21:00 ארוחה משותפת שלו ושל

אביב משה, סדנת בוקר עם עזרא קדם (16.8, 10:30) וב- 21:00 ארוחת טריו שלו עם מיקה שרון וחיים טיבי, ועוד (50 שקל לסדנה).

מלבד זאת, ייערכו במהלך הפסטיבל ארוחות שפים (250 שקל לסועד) הופעות של ריקי גל (23.8), אתי אנקרי (30.8) דני רובס (20.8) ועוד. פרטים ותכניה מלאה באתר מצפה הימים.

חוות הבריאות מצפה הימים. טל': 04-6994555 
12 באוגוסט - 6 בספטמבר
הרברט סמואל
הרברט סמואל יחצ

הרברט סמואל

"הרברט סמואל" המסעדה החדשה של שף יונתן רושפלד, משיקה תפריט עסקיות צהריים שיוגש בימים א'-ה' בין השעות 12:30-15:30. תפריט העסקיות מבוסס על תפריט הערב ויציע מבחר של מנות טאפאס ב-10 אחוז הנחה לצד סלסלת לחמים תוצרת עצמית.

בין המנות הכלולות בעסקית: מרק קישואים, תרד תורכי וכמון (14/28 שקל לפני הנחה); מרק ארטישוק ירושלמי, ערמונים וכמהין (21/44 שקל); דג טונה נא, סלקים צלויים, צנוניות וקרוטוני שאור (24/54 שקל); דג ים לבן פרוס נא עם ירקות מגריל פחמים (32/58 שקל); קלמארי עם שעועית לבנה וטחינה (28/48 שקל); טורטליני גבינת צאן מלוחה, בצלים ירוקים ושמיר (38/65 שקל); סטייק בקר משויש בפלפל שחור (68 שקל) ועוד מנות רבות. מומלץ להזמין מקום מראש.

הרברט סמואל, קויפמן 6, תל אביב. טל': 03-5166516

The Coffee Bean & Tea Leaf. צילום: יחסי ציבור
The Coffee Bean & Tea Leaf. צילום: יחסי ציבור יחצ

The Coffee Bean & Tea Leaf

לרגל יום הולדתו הרביעי של סניף הרשת בכפר סבא, ייהנו הלקוחות במהלך חודש אוגוסט ממבצע 1+1 על ארבעה מוצרים: אייס בלנד בננה קרמל (21-27 שקל), מוקה לאטה (16-18 שקל), בראוניז (12 שקל), עוגת גבינה פירורים (24 שקל).

The Coffee Bean & Tea Leaf, קניון ערים, כפר סבא. טל': 09-7433455

פורטרהאוס. צילום: יחסי ציבור
פורטרהאוס. צילום: יחסי ציבור יחצ

פורטרהאוס

השף יוסי אסרף יצר במסעדת הבשרים תפריט של נתחי בשר נדירים מכל העולם.

מה-5 באוגוסט יציעו במסעדה ארוחה הכוללת מנה ראשונה, עיקרית עם אחד הנתחים לבחירה וכוס יין הבית (140 שקל לסועד). נתחי הבשר שיוצעו לכם הם: אונגלה, Tri Tip, Flatiron, Round Eye Steak, Bavette ודלפינו.

פורטרהאוס, דרך בני דרור 4, אזה"ת תל מונד. טל': 09-7969666

לחם יין. צילום: יחסי ציבור
לחם יין. צילום: יחסי ציבור יחצ

לחם יין

מסעדת לחם יין מציעה ארוחת בראנץ' מורחבת שתוגש בימי שישי עד השעה 12:00.

הבראנץ' כולל ביצים, גבינות, סלט ירקות, ריבת הבית, סלט טונה, סלט אבוקדו, זיתים, סלסלת לחם וחמאה, מיץ טבעי, שתייה חמה וקוקטייל של בוקר (64 שקל לסועד).

לחם יין, דרך החורש 4, קריית סביונים, יהוד-מונסון. טל': 03-6321793

רפאל. צילום: רובי קסטרו
רפאל. צילום: רובי קסטרו רובי קסטרו

רפאל

ברפאל מוגשת ארוחת סוף שבוע בימי שישי-שבת, בין השעות 12:00-15:30, בהן יוגשו מנות ראשונות למרכז השולחן לצד מנה עיקרית לבחירה.

המנות הראשונות כוללות: פילה הרינג הולנדי עם בצל ירוק ופלפל לבן גרוס, איקרה תוצרת בית מביצים של קוד מעושנות, ירקות ממולאים באורז ובשר טלה עם יוגורט כבשים וריג'לה, אנשובי כבוש בבלסמי לבן עם פלפלים קלויים באש וזעתר, "רייאט" של טונה אדומה עם צ'ילי פלפל שחור ושום, כבד עגל חלב צלוי וקצוץ עם מרווה ובצל מטוגן, ועוד (25 שקל למנה).

בין המנות העיקריות: סטייק טונה אדומה עם גרגירי פלפל אדום, לבבות חסה ואספרגוס בסויה (+25 שקל), שרימפס וקלמארי סגול מהים התיכון על הפלנצ'ה עם פטרוזיליה, שום ושמן זית (+ 15 שקל), ניוקי וקמח ערמונים עם פונדו של גורגונזולה ושמן אגוזים, סטייק של נתח קצבים עם צ'יפס בשומן אווז וקטשופ הבית, צלע של עגלה צלויה על מחבת עם פלפל שחור, מוח עצמות וירקות צלויים (+ 25 שקל) ועוד (115 שקל) לסועד.

רפאל, הירקון 87, תל אביב. טל': 03-5226464

אוסקה

ברעננה נפתחה מסעדה חדשה ששמה אוסקה, המתווספת למסעדות שעוסקות בפיוז'ן אסייתי.

בין הראשונות יוצעו מנות דוגמת קבב ויאטנמי בעשבי תיבול (20 שקל) או מרק אינדונזי של דלעת עם למון גראס, ג'ינג'ר, חלב קוקוס בעיטור גרעיני דלעת (19 שקל), בשלב העיקריות יוצעו פאד קאפו בשר סינטה קצוץ בשורשי תיבול תאיים, צ'ילי, נבטים ובצל על מצע אורז מאודה וביצת עין מעל (43 שקל), או פיש מרקט - קוביות סלמון וטונה אדומה צרובים עם אטריות שקופות, נבטים וירקות ברוטב סויה ג'ינג'ר ושום (47 שקל). לקינוח, תוכלו למצוא פניני טפיוקה קרירים וחלב קוקוס עם פירות טרופיים (25 שקל).

אוסקה, המסגר פינת זרחין, א.ת רעננה. טל': 09-7443484

פביאנה. צילום: יחסי ציבור
פביאנה. צילום: יחסי ציבור יחצ

פביאנה

רשת פביאנה עורכת שבוע צינזאנו בין התאריכים 9-16 באוגוסט. לכל סניף יותאם תפריט מיוחד עם מנות ב- 30 שקל.

בפביאנה די רוטשילד הכין השף ערן זינו מנות כמו: סלט קלמארי חם עם פטריות, בצל אדום, עגבניות שרי ותפוזים עם ויניגרט צינזאנו; רביולי עגל מבושל בצינזאנו עם צימוקים, אגוזי לוז ושורש פטרוזיליה מזוגג; קנלוני שוק טלה בצינזאנו, ועוד.

בפביאנה בגרוזנברג רקחה השפית תמר סגרי מנות כמו טרטר של דג ים על בסיס תפוחי עץ במרינדה של צינזאנו ביאנקו; פילה דג מוגש עם זביונה על בסיס צינזאנו ביאנקו; פטוצ'יני עם פטריות ואפונה על בסיס cinzano; ועוד.

ובסניף פביאנה בשד' דוד המלך תמצאו את מנות נבחרות של שני השפים. אגב, במהלך השבוע תעלה כוס צינזאנו 15 שקל.

פביאנה די רוטשילד, רוטשילד 64, תל אביב. טל': 03-5605072
פביאנה classico, גרוזנברג 31, תל אביב. טל': 03-5102103
פביאנה casuale, דוד המלך 1, תל אביב. טל': 03-6963624

אינדירה. צילום: יחסי ציבור
אינדירה. צילום: יחסי ציבור יחצ

אינדירה

לכבוד לילות הקיץ החמים משיקה אינדירה תפריט לייט נייט, שיוגש בין השעות 22:30-01:00, ויכלול מנות ב- 15 שקל שיוגשו בחדר השאנטי בקומה העליונה של המסעדה.

בתפריט תמצאו את המנות הבאות: צ'אנה מסאלה באטורה - גרגירי חומוס ברוטב מסאלה פיקנטי מוגשים על מצע של לחם באטורה מטוגן; כנפיים פאקורה - בציפוי קמח עדשים, חומוס טחון ותבלינים; צ'יקן זעפרני - פילה עוף מושרה במרינדה של פטרוזיליה, שום, פלפל חריף, צלוי על גחלים; טיקה מסאלה - נתחי עוף צלויים ומעושנים בטנדור מבושלים ברוטב עגבניות ותבלינים מסורתיים, מוגש על מצע של אורז; ועוד מנות רבות.

חוץ מזה, ניתן להזמין במסעדה את בירת "כנען" הישראלית בבקבוק אישי של 330 מ"ל (19 שקל) או בקבוק זוגי של 750 מ"ל (34 שקל).

אינדירה, שאול המלך 4, תל אביב. טל': 03-6954437

מזרח ומערב

בחנויות השונות של מזרח ומערב הוצבו עבור הלקוחות עמדות מחשוב להדפסת מתכונים מאתר החברה עם רשימת מוצרי החנות הדרושים לכל מתכון, כולל תמונות. את כל המתכונים ניתן למצוא גם באתר הבית שלהם.

מזרח ומערב, החלוץ 1, חיפה. טל': 04-8661516
הכרמל 17, תל אביב. טל': 03-5167925
הרב שמואל ברוך 19 (לשעבר אגריפס), ירושלים. טל': 02-6230332

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

חדשות המסעדות

מנות חדשות, דילים שווים וחדשות קולינריות מהארץ והעולם

לכל הכתבות של חדשות המסעדות
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים