כאילו שהאייטיז לא עזבו מעולם
בקר סצ'ואן, מנורות אדומות וידיים דביקות מרוטב אדום של אגרול. הנה שלוש סיניות לא מתיימרות וטעימות לאללה
בגלל שמדובר בפנינה אמיתית בלב הצחנה התל אביבית של תחילת אלנבי, בגלל שהבעלים סינים על באמת, וגם הרוב הגדול של הלקוחות, בגלל אקווריום דגי הזהב שמעסיק ילדים בזמן הלעיסה, בגלל מנת הבשר הלבן
לונג סנג, אלנבי 15, תל-אביב

בגלל העיצוב האותנטי ומנורות הנייר האדומות, החדר הפרטי לאירועים משפחתיים, הבננה המטוגנת שאי אפשר בלעדיה, הצלחות המצוירות ומתקני החימום שמתחתיהן, שישר זורקים אותך לזיכרונות ילדות, הבקר סצ'ואן עם הפלפלים האדומים, בגלל שלפעמים נמאס מהתחכום וזו הסינית הכי פשוטה שתמצאו בין כל אסייתיות הגורמה בהרצליה ובגלל החנייה המרווחת שבכניסה.
צ'יינה קלאס, בן גוריון 33, הרצליה

בגלל הפרחים שעשויים מירקות, שמקשטים את המנות וגורמים להרגשה חגיגית, בגלל שהמסעדה קיימת מ-1973 עם אותם בעלים, ורק זו סיבה מספיק טובה להגיע ולהצדיע, בגלל שמדובר ברחוב הכי יפה בחיפה עם התצפית המרהיבה על הגנים הבהאיים, בגלל מנת הפקין דאק שצריך להזמין יומיים מראש, אבל שווה את המאמץ ואת ההתעסקות וכוללת את כל הדיל, כולל הפנקייקים, הרוטב, הברווז הצלוי והירקות.
טיוואן,שד' בן גוריון 59, חיפה