גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


נשנושי מסעדנות

אל באבור פותחת שירות קייטרינג, באוברג'ין יש פסטיבל אוכל הודי עילי, "שף תאכל כשר" חוזר לסיבוב שלישי ויש גם עוד ניוז קולינרי מגרה חיך

רוי רגב | 24/3/2008 12:54 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
אל באבור, מחלוצות המסעדות הערביות האיכותיות בארץ, מציגה בימים אלה קייטרינג חדש. גם שירות זה יתבסס על המטבח הערבי הגלילי ועל הבישול המסורתי של משפחת עבאס, שהקימה את המסעדה ב-1998.

כך, תוכלו למצוא בין מנות הקייטרינג גם סלט חובזה, תרד בר או טאבולה בשלב הראשונות; צלעות טלה לצד מג'דרה, שישליק טלה עם פפריקה, או קבב על שיפוד במקל קינמון. הקייטרינג יוצע ברחבי הארץ, כן, וזה גם כולל נשים שאופות במקום.

אל באבור, אום אל פאחם, צומת עין איברהים, כביש ואדי ערה. טל': 04-6114141
אוכל הודי. צילום: diongillard, by
אוכל הודי. צילום: diongillard, by diongillard, by
אוברג'ין

מסעדת אוברג'ין ממלון דיוויד אינטרקונטיננטל התל אביבי תערוך, ממחר (ג') ועד ל-31 במרץ, פסטיבל אוכל הודי עילי. כך, מקווים להציג שם מנות הודיות שבדרך כלל לא זוכות לייצוג מספק בכנען.

המסעדה תארח את השף סיירוס טודיוואלה, השף והבעלים של מסעדת קפה ספייס נמסטה מלונדון, המייצג

את המטבח ההודי החדשני.

טודיוואלה יעבוד בצמוד לשף המסעדה המארחת, אלפרד יבניסיק, במשך השבוע ההודי. המנות שיוגשו במסגרת הפסטיבל יהיו גם מסורתיות וגם מודרניות (כולן כשרות, אגב).

בצהריים יוגש תפריט עסקי ובערב תפריט א-לה קארט. מהמסעדה נמסר כי מומלץ להזמין מקום מראש.

אוברג'ין, קאופמן 12, מלון דיוויד אינטרקונטיננטל, תל אביב. טל': 03-7951255
מסעדת טריאקי, שף תאכל כשר. צילום: יחסי ציבור
מסעדת טריאקי, שף תאכל כשר. צילום: יחסי ציבור יחצ

שף תאכל כשר 3

ביום א' הבא, 30 במרץ, ייצא לדרכו פסטיבל האוכל המציע תפריטי ארוחה ומלאה (וכשרה, כמובן) תמורת 79 שקל. הפסטיבל ייערך עד ה-10 באפריל ומשתתפות בו מסעדות מרחבי הארץ.

בין היתר, משתתפות באירוע מסעדות דוגמת סימה, ל'אנטריקוט, פאסיפיק (תל אביב) ביסטרו 56 (הרצליה פיתוח), היקב (נתניה), טריאקי, אלפרדו, אל גאוצ'ו (פתח תקווה), לה טרטוריה, מימה ואוסקה (רעננה).

שף תאכל כשר 3, 20 במרץ עד 10 באפריל. לפרטים ולרשימת המסעדות המלאה: 03-6912540 אובאתר

גאיה. צילום: יחסי ציבור
גאיה. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

גאיה

הביסטרו מבנימינה עורך החודש פסטיבל פירות ים. במקום יוצע תפריט מיוחד הכולל גם מנות דוגמת קלמארי פטוש; שיפודי שרימפס ברוטב ברביקיו; מולים ביין לבן וטימין; קדרת סרטנים בשמנת וג'ינג'ר וטארטלט מסקרפונה (84 שקל למנה ראשונה ועיקרית).

גאיה, האמן פינת הטחנה, א.ת. הרכבת, בנימינה. טל': 04-6181818

Yogo. צילום: יחסי ציבור
Yogo. צילום: יחסי ציבור יחצ

Yogo

עכשיו, כשמעלות החום קצת מקשות על התיאבון, חשבנו שתרצו לדעת שבימים אלה נפתח בתל אביב הסניף הראשון של "Yogo", המתמקד בגלידות, משקאות ומוצרים מבוססי יוגורט. הסניף, אגב, מתעתד להפוך לרשת.

בעלי המקום, היזמים לירון כרמון, עמית לבנטר וליסה מנדלסון, מגדירים אותו מצדם כ"יוגורטריה". הרעיון, לדבריהם, הוא לספק מענה לקהל שדורש גלידות איכות ומאכלי יוגורט עשירים מבלי לטחון עודף קלוריות. הקונספט, אגב, לא חדש. "Yogo" נוצר בהשראת רשת פינקברי האמריקאית ורד מנגו הקוריאנית.

ההבדל בגרסה הישראלית הוא שכאן לא מציעים רק גלידת יוגורט או גרסאות דומות של העניין, אלא גם מאכלי יוגורט שונים, המלווים בפירות, גרנולה תוצרת בית ועוד כהנה וכהנה. היזמים, על כל פנים, מתכננים להקים סניף נוסף במהלך השנה ועוד שלושה בשנה הבאה.

yogo, רוטשילד 19, תל אביב

הבית של רפא. צילום: יחסי ציבור
הבית של רפא. צילום: יחסי ציבור יחצ

הבית של רפא

המסעדה מראש פינה מציגה ארוחות עסקיות חדשות, שיחולקו לשלושה תפריטים שונים. התפריט הראשון והשני יהיו של מנות בשריות (75 ו-85 שקל) והשלישי צמחוני (72 שקל).

כל התפריטים כוללים מנה ראשונה ועיקרית וכן שתייה חמה. בתפריטים תמצאו מנות כמו רצועות פילה בקר מוקפצות עם צנוברים; סטייק סינטה או שניצל וינאי ברוטב צ'ימיצ'ורי וסלמון נורבגי ברוטב בסקי.

הבית של רפא, בית פרופסור מר, אתר השחזור, ראש פינה. טל': 6936192 - 04

ניר צוק. צילום: יחסי ציבור
ניר צוק. צילום: יחסי ציבור יחצ

מתחם ניר צוק

השף והמתחם, ניר צוק, מגייס את שלושת מסעדותיו מסמטת הזכוכית היפואית לפסטיבל האספרגוס המוכר שלו שיחל מה-1 באפריל. אם אתם בעניין, נספר לכם כי במשך  החודש יתבסס התפריט במסעדות קורדיליה, ביסטרו נועה והג'אפה בר על מנות רוויות אספרגוס ירוק ולבן.

כך, תוכלו למצוא שם לביבות אספרגוס ברוטב יוגורט; סינטה משובצת אספרגוס; שרימפס אספרגוס ומנגולד וניוקי אספרגוס (148 שקל).

מתחם השף ניר צוק, סמטת הזכוכית 1, פינת יפת 30, יפו, טל': 5184668 – 03

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

חדשות המסעדות

מנות חדשות, דילים שווים וחדשות קולינריות מהארץ והעולם

לכל הכתבות של חדשות המסעדות
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים