עוגת גבינה אפויה עם שמנת מתוקה
צצצמגלדמך שןרעיןקדרח 

יעכעגוחטג

גטאקרט'

טאחקאוקגא

ק'א/'א'/ק

החומרים:
הבסיס (רולדה):
3 ביצים
60 גרם סוכר
60 גרם קמח
למילוי הגבינה:
500 גרם גבינת שמנת
250 גרם שמנת חמוצה 15 אחוז
180 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
חצי גרידת לימון
25 גרם קמח
20 גרם פודינג וניל
ביצה אחת
ההכנה:
1. מקציפים את הביצים עם הסוכר במיקסר במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף תפוח ומוסיפים בצורת עטיפה את הקמח .
2. מוזגים לתוך תבנית 26 ס"מ (עגולה קפיץ) ומכניסים לתנור מחומם מראש ל-200 מעלות למשך 5 דקות. לאחר מכן מצננים.
המילוי:
1. מערבבים הכל ביחד במטרפה ידנית. מוזגים לתוך התבנית עם הרולדה האפויה.
2. אופים בטמפרטורה של 160 מעלות במשך 45 דקות. תנור מחומם מראש. ומוציאים ומקררים את הגבינה.
3. מקציפים 150 גרן שמנת מתוקה. פלוס 15 גרם סוכר ו-10 גרם פודינג וניל. מורחים מעל עוגת הגבינה המצוננת ומכניסים למקרר.
