נשנושי מסעדנות
מסעדת אדיסון ברעננה עם תחרות צילומים נושאת פרסים, ערבי מוזיקה במסעדה הצמחונית בירקונה, חומוסייה חדשה בשוק הכרמל וארוחות עסקיות ותפריטים חדשים בתל אביב ובראשון לציון

מסעדת אדיסון מרעננה הודיעה על תחרות חשמלית ברוח תומאס אלווה אדיסון, ממציא נורת החשמל. מהמסעדה נמסר, כי במהלך חודש אוגוסט הציבור מוזמן להצטלם בצורה מקורית עם נורת חשמל ולהעביראת התמונות למסעדה. לקראת סוף החודש יבחר הקהל את התמונות הזוכות.
הזוכה במקום הראשון יקבל חשמל חינם למשך חודש אחד וארוחת טעימות בת 6 מנות לו ולשלושה מחבריו. למי שיגיע למקום השני צפויה ארוחה זוגית של המבורגרים במתכונת אכול כפי יכולתך. לזוכה במקום השלישי מובטחת ארוחה זוגית.
רח' אחוזה 282, רעננה. טלפון: 09-7743131

בחודש הקרוב יהיו במקום הערבים
בכניסה למושב ירקונה. טל: 09-7453935

המסעדה הבאסקית מאזור הצפון הישן של תל-אביב מכריזה על השקת מנות עסקיות, שיוגשו באמצע השבוע בין השעות 12:30 ל-18:00. המנות העסקיות כוללות שש מנות טאפס לפתיחה, לחם הבית ומנה עיקרית. ללא קינוח תעלה לכם הארוחה עולה 68 שקל ללא קינוח.
בין המנות בתפריט של השף רוברט קלוגר גם: גספצ'ו; ברוסקטה סלט עגל; ריזוטו ירקות; מיקס דגי ים בפריטורה ונתח בשר משתנה, בתוספת של 15 שקל.
רחוב ירמיהו 54 ת"א, טל': 03-6047222

מסעדת תהל מנחלת בנימין בתל אביב מציינת את הקיץ השביעי לקיומה ומגישה ארוחה בת שבע מנות במחיר של 125 שקל לאדם. בין המנות שיוגשו בתפריט אפשר למצוא גספצ'ו עגבניות צלויות עם פסטיס ואגוזי לוז מתובלים; טרטר דג ים בעדשים שחורים ולימון כבוש; בצלים ממולאים בבשר סרטנים ואנטרקוט בצ'טני מנגו ופלפל צ'יפוטלה מעושן.
נחלת בנימין 30, תל אביב 03-5168410

המסעדה חוגגת במהלך חודש אוגוסט את יום הולדתה השמיני במבצע מיוחד. החל מה-8 לאוגוסט, יום שישי בעוד שבועיים, ולאורך כל חודש אוגוסט, יארחו במסעדה תפריט מיוחד במחיר של 88 שקל לסועד.
תפריט 88 השקלים כולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח. מבין המנות הראשונות אפשר לבחור גם פטה כבד עוף; מיני חלת בצל - בצלים בשמן עמוק מצופים בבצק בירה וקרפצ'יו בקר. בין המנות העיקריות בתפריט אפשר למצוא מדליוני פילה לבן ברוטב קוקוס; פילה סלמון ברוטב מרווה ובורגר אוונגרד. כל ארוחות יום ההולדת מגיעות יחד עם כוס שמפניה.
אוונגרד- הברזל 3, רמת החי"ל, תל אביב. שעות פעילות- א'-ש'- 24 שעות.

המסעדה הצרפתית מחדשת את תפריט העסקיות שלה ומציעה מנות כמו מילפיי חצילים, צלעות טלה בציר בקר, סינטה ברוטב שמנת פלפל, זוקיני במילוי גבינת עזים ומיקס פירות ים.
הארוחה העסקית במסעדה מוגשת בין השעות 13:00 ל-19:00 והיא כוללת מנה ראשונה, עיקרית ושתייה קלה. המחירים נעים בין 65 שקל ל-109 שקל.
הרצל 10, תל-אביב. טל: 03-5175474

המסעדן אייל תעוז מצטרף לגל המסעדנים שמתמקמים באזור שוק הכרמל ופתח חומוסייה. החומוס המוגש במקום הוא בהשראת מוסד החומוס הידוע של סעיד מעכו. כדי לעמוד בסטנדרטים הגבוהים של החומוס מעכו, עבר תעוז סטאז' של שנה אצל סעיד בו למד את רזי הגרגר אצל הגורו.
מנות החומוס עם פול, גרגרים או מסבחה עולות 17 שקל. במקום מוגש סלט ירקות קצוץ דק ב-15 שקל וקינוח של בוואריה או מלבי ב-10 שקל. אפשר לקחת גם חומוס הביתה במחיר של 22 שקל לקילו או שמן זית צפוני במחיר של 20 שקל לחצי ליטר.
חומוס הכרמל- הכרמל 11 (מול רחוב רמב"ם), תל אביב

מסעדת איזדורה מראשון לציון מציעה תפריט חדש הכולל פיוז'ן בין מנות מיפן ואיטליה. בין המנות בתפריט החדש של המסעדה מעיר היין - פירות ים בקרם ריחן בתוספת עלי תרד ומנגולד (88 שקל); ניוקי בקרם פורצ'יני עם פטריות יער וגבינת ברינזה (62 שקל) וכיסוני טופו במילוי אורז, פטריות וג'ינג'ר (39 שקל)
הכרמל 20, מתחם גן העיר, ראשון לציון. טל: 9665353 - 03