רביולי בטטה
מתכון פשוט וקל להכנה על בסיס שמן זית של קייטרינג טעם וצבע לרגל עונת המסיק ופסטיבל ראשית המסיק בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה

רביולי צילום: יחסי ציבור
400 גרם רביולי במילוי בטטה מאיכות טובה
20 שיני שום קלופות
2 כוסות שמן זית
4 עלי בזיליקום
30 עגבניות שרי מיובשות
אופן ההכנה:
1. מניחים את העגבניות המיובשות בקערה ומכסים במים רותחים.
2. משהים עד שהמים מתקררים.מסננים ומחזירים לקערה יבשה.
3. בסיר קטן מניחים את שיני השום ושמן הזית ומבשלים על להבה נמוכה ביותר. יש להקפיד שהשמן לא יגיע לרתיחה ואם צריך אז להסיר מדי פעם מהאש. מבשלים עד ששיני השום רכות.
4. יוצקים את השמן עם השום על העגבניות המיובשות.
5. קורעים ביד את
עלי הבזיליקום מוסיפים ומצננים. (ניתן לשמור בכלי אטום במקרר כשבועיים מכוסה בשמן).
6. מבשלים רביולי על פי ההוראות.
7. במקביל מחממים במחבת רחבה את שיני השום והעגבניות עם רבע מכמות השמן (יתרת השמן מצויינת לתיבול מאכלים שונים).
8. מעבירים את הרביולי המוכנים למחבת, ממליחם ומפלפלים ולאחר ערבוב קצר מגישים מיד.