כריכים השניים: סנדביצ'ים ליום של חול
ביס של אבוקדו מפולפל עם בזיליקום טרי ושמן זית או טונה עם לימון כבוש על לחמניה מרוקאית, הם הצעה מצויינת להפסקה של אמצע היום. שף עידו רוטמן מרולדין מרכיב 2 כריכים

כריך אבוקדו צילום: חגית גורן
מרכיבים לסלט אבוקדו:
1 אבוקדו בשל חתוך לקוביות
1/2 בצל חתוך לקוביות
1 פלפל אדום
שמן זית
לימון
בזיליקום טרי
מלח ופלפל שחור
1 כפית מיונז לייט
עגבניה
לחם שיפון או דגנים
אופן הכנת סלט האבוקדו: (ניתן להכין ערב קודם). מזהיבים במעט שמן זית את הבצל עד הזהבה ומצננים, צולים בתנור את הפלפל האדום, עד אשר קליפתו משחירה, מצננים בתוך קופסא סגורה ומקלפים את הפלפל, חותכים לרצועות. מערבבים את קוביות האבוקדו, הבצל , הפלפל הקלוי, רצועות בזיליקום ומתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל שחור.
אופן הכנת הכריך:
מורחים את פרוסות הלחם במעט מיונז לייט, מניחים כ-2 כפות מסלט האבוקדו ומעל פרוסות עגבניה.
כריך טוניסאי - ארוחה שלמה בכריך אחד
מרכיבים:

פריקסה צילום: חגית גורן
2 כפות אריסה
1 כף גדושה של טונה מסוננת
1 ביצה קשה
1 מלפפון חמוץ
2\1 עגבניה
4 זיתים ירוקים מגולענים
1 לימון כבוש
2\1 תפוח אדמה מבושל במים
מלח ופלפח שחור
אופן הכנה:
פורסים לפרוסות בינוניות את הביצה הקשה, המלפפון החמוץ, העגבניה , הלימון הכבוש (לא לשכוח להוציא את הגרעינים) ואת תפוח האדמה המבושל.
מורחים
משני צידי הלחמניה את האריסה, מניחים טונה ,תפו"א, ביצה קשה, עגבניה, מלפפון חמוץ, לימון כבוש וזיתים. לא לשכוח להמליח ולפלפל.